ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Kamersteiger 75 cm breed

kamersteiger

Kamersteiger 75 cm breed online kopen? Bestel deze voor 14:00 uur en ontvang de steiger de volgende werkdag gratis op locatie. De vouwsteigers zijn ideaal in te zetten in kleinere, of smalle ruimtes. Nagenoeg geschikt voor iedere klus!

✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd;
✅Verschillende werkhoogtes en maten beschikbaar;
✅ Klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar!

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
50 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
50 producten
1500

rolsteiger frame certificaat

Smalle kamersteiger kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Een smalle kamersteiger kopen (0.75 breed) doet u snel, veilig en eenvoudig in de webshop van laddersenrolsteigers.nl. Wij zijn een van de grootste online partijen in het leveren van klimmaterialen, zoals: kamersteigers, rolsteigers, ladders en steigeraanhangers. In ons uitgebreide assortiment maken wij het onderscheid in steigers van 0.75, 0.90 en 1.35 meter breed. Als u er niet helemaal uitkomt dan staat onze klantenservice iedere werkdag voor u klaar.

 

Waarom laddersenrolsteigers.nl?

 

 •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd op locatie
 •   Gratis verzending van kamersteigers binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)
 •   Uw aangekochte product kan gevolgd worden via track & trace
 •   Duizenden tevreden klanten gingen u voor
 •   Klanten geven ons gemiddeld het cijfer: 9,5.
 •   Alle klimproducten voldoen royaal aan de EN-131 (Europese norm)

 

Wat is een smalle kamersteiger?

Een smalle kamersteiger is een plateau op wielen die u gemakkelijk in de smallere ruimtes kan gebruiken. Zo zijn de producten ideaal bij schilder, -of stucwerkzaamheden binnenshuis. Doordat het frame vouwbaar is wordt dit product in de volksmond ook heel vaak een vouwsteiger genoemd. De smalle uitvoering is 0.75 meter breed en kan u opzetten binnen 1 minuut. Het is dan ook een artikel die door iedereen opgebouwd kan worden, zowel door de professional als de doe-het-zelver. Let op: de rolsteigers zijn ook buitenshuis goed te gebruiken, echter adviseren we dan om een stellage met verstelbare wielen, of tuinwielen te bestellen (i.v.m. onevenredige ondergrond).

Smalle kamersteiger (0.75 meter), verschillende types:

 

euroscaffold evo kamertsteiger

EVO kamersteiger

De Euroscaffold EVO kamersteiger is een veel verkochte module aan zowel de professional als de doe-het-zelf klant. Dit vouwframe maakt gebruik van 5 sporten en is afgedopt, hiermee kan u de steiger niet verder uitbouwen.

 •   Interessante prijs
 •   Opgebouwd binnen 1 minuut
 •   Semi-professioneel gebruik

 

 •   Afgedopt, hierdoor niet verder uit te bouwen

 

euroscaffold kamersteiger 3 meter werkhoogte

Kamersteiger werkhoogte 3 meter

De kamersteiger werkhoogte 3 meter betreft de vouwsteiger die het meest aangeschaft wordt onder de professionele klussers. Deze steiger is perfect in te zetten voor iedere klus en kan verder uitgebouwd worden. De stellage is ook als kamersteiger met luik te verkrijgen.

 •   Professioneel steigermateriaal
 •   Uit te bouwen tot 7.80 meter werkhoogte
 •   Inclusief platform met luik, of platform zonder luik

 

 •   Iets duurder dan bijvoorbeeld de EVO kamersteiger
 •   Levering is incl. vloer zonder luik, voor uitbreiding in de toekomst niet handig

 

kamersteiger 4 meter werkhoogte

Kamersteiger 4 meter werkhoogte (TIP!!)

De kamersteiger 4 meter werkhoogte bestaat uit een vouwbaar frame 6-sports en een opzetstuk van 3 sports. Door deze twee frames met elkaar te combineren kan u deze veel gebruikte werkhoogte veilig bereiken. De producten zijn niet alleen in een set met elkaar te gebruiken, maar ook los van elkaar. Hierdoor kan u ook een mini stucsteiger maken. Perfect toch?

 •   Wordt geleverd incl. platform met luik
 •   Met deze werkhoogte kan nagenoeg iedere binnenklus voltooid worden
 •   De vouwframes zijn ook los van elkaar te gebruik
 •   Ook verkrijgbaar als vouwsteiger 4 meter incl. verstelbare wielen
 •   Opgebouwd binnen 2 minuten.

 

 •   -

 

vouwsteiger 4.70 werkhoogte

Vouwsteiger 4.70 meter werkhoogte

Wanneer u twee vouwframes van zes sporten gaat combineren bereikt u een werkhoogte van circa 4.70 meter. U kunt de frames op elkaar zetten, maar uiteraard is het ook mogelijk om ze los van elkaar in te zetten. Het enige wat u dan nog extra benodigd bent is een setje kamersteigerwielen. Uiteraard is ook deze vouwsteiger met verstelbare wielen te verkrijgen. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze klantenservice.

 

 •   -

 

steiger voor particulieren

Kamersteiger voor particulieren 

De kamersteiger compact is de vouwsteiger voor particulieren. Deze steiger kunnen we vergelijken met de Altrex RS 3400 die uit verschillende modules bestaat. U kunt bij dit product kiezen uit de modules 1 t/m 4, allen zorgen ervoor dat u hoger kunt werken. Hoe hoger, hoe duurder de steiger uiteraard! 

 •   Perfect klimmateriaal voor particulieren
 •   Afwijkende breedte en lengte maten (0.75 x 1.50 meter)
 •   Uit te breiden t/m 7.80 meter werkhoogte
 •   Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen

 

 •   Wij raden aan om de compact modules niet op de bouwplaats te gebruiken.

 

altrex kamersteiger

Altrex kamersteiger

De Altrex kamersteiger (RS4400 Power) blijft een vertrouwde naam in de steigerwereld. De module is voor professioneel gebruik en op zorgvuldige wijzige afgewerkt. De steiger werkt in principe net zoals alle andere kamersteigers, er is echter een klein verschil. Het vouwframe wordt hier vastgezet met een pennetje die verwerkt is in het vouwdeel, hierdoor raakt u niet snel losse onderdelen kwijt.

 •   Zorgvuldig afgewerkt
 •   Borgingsmodule verwerkt in frame
 •   Professioneel gebruik

 

 •   Duurder dan andere modules, met name bij de uitbreiding naar meer werkhoogte

 

Hoe moet ik een smalle kamersteiger opbouwen?

Een kamersteiger opbouwen, u leest steeds terug dat dit erg simpel en binnen een aantal minuten te realiseren is, maar is dat ook zo? In onderstaande opbouwvideo’s laten we bij twee verschillende modules zien hoe dit in zijn werk gaat. Heeft u juist een ander product op het oog? Geen nood, bij ieder product staan opbouwvideo’s van de steigers, klik hiervoor op het gewenste product zodat u als het ware in de productbeschrijving komt. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, dan staat de klantenservice voor u klaar. Makkelijk toch?

 

 

welke kamersteiger kopen?

Welke kamersteiger past het beste bij uw klus?

Voor iedere klus kunt u wellicht een andere vouwsteiger gebruiken. De smalle kamersteiger kan u eigenlijk zo samenstellen zoals u zelf wilt. Het is wel van belang dat de ruimtes waar u vaak aan het werk bent en de klussen die u het meeste doet, aan moeten sluiten op de steiger. Zo is het van belang om vast te stellen of u vaak op een egale vloer, of hobbelige vloeren werkzaam bent. Standaard worden de kamersteigers namelijk afgeleverd met de normale steigerwielen van 125 mm. Indien u wat hoger gaat werken, op 4 meter werkhoogte bijvoorbeeld, dan zou het fijn zijn als u de wielen kunt verstellen. Tevens is het verstandig om na te denken over de toekomst. Wilt u uw stellage bijvoorbeeld uitbreiden? Dan adviseren wij om direct een steigertje te kopen inclusief platform met luik. U bent dan in eerste instantie iets duurder uit, maar dan heeft u reeds de aansluiting door van binnen naar boven te klimmen voor in de toekomst alvast gelegd. Standaard worden onze vouwsteigers met een vloer zonder luik geleverd. Vanaf 4 meter werkhoogte zijn alle uitvoeringen inclusief platform met luik.

 

Wat is het verschil in prijs tussen alle kamersteigers?

Wij krijgen vaak de vraag voorgeschoteld waarom onze kamersteigers soms iets duurder zijn dan die van de lokale bouwmarkt. Simpelweg gezegd: al ons steigermateriaal wordt gefabriceerd in Nederland en voldoen aan de strengste geldende normen. Het klopt dat u in sommige situaties dan iets duurder uit bent, maar dan bent u in ieder geval verzekerd van veilig werken. Al onze kamersteigers voldoen aan de geldende Europese Norm (EN-131) en hebben een buisdikte van 50 mm gecombineerd met een wanddikte van 1.8 millimeter. Kwalitatief goed aluminium en geen geïmporteerde troep. Laat u dan ook niet leiden door de prijs, goedkoop kan uiteindelijk ook duurkoop zijn.

 

Wat is de werkhoogte van een kamersteiger?

In de wereld van steigermateriaal wordt er altijd gesproken over werkhoogte en platformhoogte. Wat houden deze termen nu in? Eigenlijk is het heel simpel: platformhoogte + 2 meter is werkhoogte. Stel een vouwsteiger heeft een werkhoogte van 3 meter, dan ligt het platform op 1 meter hoogte. Bij vouwsteigers verkopen we vaak de volgende werkhoogte:

 

Hoe vaak moet mijn kamersteiger gekeurd worden?

Een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten is betreffende het keuren van steigermateriaal. In de wet staat vastgelegd dat er periodiek gekeurd moet worden met een minimum van eenmaal per jaar. Al onze producten zijn standaard gekeurd vanuit de fabriek en hebben een duur van een jaar, factuurdatum is hierbij leidend. Uiteraard dient u de producten zelf ook te inspecteren voor, tijdens en na de werkzaamheden. Zo bent u altijd op materiaal werkzaam die veilig is voor zowel u als de mensen om u heen!

 

kamersteiger onderdelen

Producten om uw smalle kamersteiger mee uit te breiden

Wilt u uw smalle kamersteiger uitbreiden met onderdelen, bijvoorbeeld om hoger te kunnen werken, of om meer stabiliteit aan te brengen? Dan is dit zeker mogelijk. Hieronder hebben we een korte opsomming gemaakt van steigeronderdelen die veel van onze klanten kochten om hun vouwsteiger verder uit te breiden.

 

Hoe koop ik een smalle kamersteiger?

Een kamersteiger kan u eenvoudig en snel in onze webshop bestellen. Het begint uiteraard met de keuze voor het gewenste product. Vervolgens kan u de hoeveelheid aangeven waarna u vervolgens op ‘in winkelwagen’ drukt. U gaat vervolgens naar de winkelwagen van de site om uw bestelling af te ronden. Indien u graag nog andere producten wenst te bekijken dan is dit mogelijk. U kunt dan vanuit de blauwe navigatiebalk verder navigeren op onze site. Zodra u alsnog uw bestelling wilt afronden klikt op de groene knop bovenin genaamd ‘winkelwagen’. Hierna kunt u uw gegevens achterlaten, hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen factuuradres en afleveradres. Mochten u nog de wens hebben voor een specifieke afleverdag (exact gekozen moment is niet mogelijk)dan kunt u dit in het veld opmerkingen aangeven. Nadat u al uw gegevens hebt ingevuld kunt u de bestelling afronden met de betaling. Zodra u betaald heeft krijgt u automatisch een bestelbevestiging, waarna vervolgens een track & trace naar hetzelfde e-mailadres toegestuurd wordt. Track & trace mails worden uiterlijk aan het eind van de avond naar u toegestuurd. Heeft u deze mail niet ontvangen? Dan horen wij graag van u. Veel winkelplezier toegewenst!

 

Klantenservice van Laddersenrolsteigers.nl

Komt u er niet helemaal uit, of misschien heeft u een andere vraag/opmerking over onze kamersteigers? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0511 - 402564, u mag ons ook een mail sturen. Tevens heeft u nog de keuze om met een van onze medewerkers te chatten, mits deze beschikbaar zijn (rechtsonder).

 

Ander steigermateriaal nodig?

Wij zijn totaalleverancier van klimmateriaal zodat u veilig aan het werk kan. Bekijk ook eens onze andere producten die geliefd zijn onder onze klanten.