ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Werkbruggen / loopbruggen

Overweeg je om een loopbrug (werkbrug) te kopen? Wij verkopen werkbruggen van de merken Altrex en Euroscaffold. Voor 12U besteld = volgende werkdag op locatie, gratis geleverd in Nederland m.u.v. Waddeneilanden. Heb je hulp, of advies nodig? Wij helpen je graag verder.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
1500

Loopbrug - werkbrug kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Loopbrug kopen? Neem eens een kijkje in het ruime assortiment van laddersenrolsteigers.nl. Al onze producten worden vervaardigd uit kwaliteit materialen en worden gefabriceerd in Nederland. Wij kunnen garanderen dat alle producten voldoen aan de wet -en regelgeving, ondermeer doordat alle onderdelen voldoen aan de strenge TUV-certificering. Bent u dus op zoek naar een werkbrug, maar komt u er misschien niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar en kunnen eventueel een offerte op maat uitbrengen. Daarnaast proberen wij de volgende zaken te garanderen:

  •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd;
  •   14 dagen herroepingsrecht - gratis verzending v.a. € 200 (incl. BTW);
  •   Al onze werkbruggen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften;
  •   EXTRA korting bij de aanschaf van een complete set (zie hierboven);

 

Loopbruggen - werkbruggen: verschillende soorten

De Euroscaffold loopbruggen worden door onze klanten als prettig ervaren. Door het lichtgewicht aluminium die van goede kwaliteit is kan men de werkbrug gemakkelijk plaatsen. Daarnaast is een ander groot voordeel dat je de werkbrug aan beide kanten kan gebruiken. Aan de ene kant heb je dan automatisch een goot, terwijl je deze aan de andere zijde niet hebt; multi-inzetbaar dus.

Werkbrug kopen

Complete loopbrug

Wij hebben voor u een aantal scherp geprijsde complete werkbruggen geconfigureerd. Deze loopbruggen bestaan uit een complete set, dus inclusief leuningen + haken.

 

Losse uitvoeringen

 

 Uitvoering  Breedte  Gewicht
 Loopbrug 4 meter  0.60 m  36.0 kg
 Loopbrug 5 meter   0.60 m  45.0 kg
 Loopbrug 6 meter  0.60 m  54.0 kg
 Loopbrug 7 meter  0.60 m  63.0 kg 
 Loopbrug 8 meter  0.60 m  72.0 kg

 

Werkbrug kopen

Werkbrug leuning 

 

 Uitvoering  Gewicht
 Loopbrug leuning 4 meter  8.6 kg
 Loopbrug leuning 5 meter  9.9 kg
 Loopbrug leuning 6 meter  11.2 kg
 Loopbrug leuning 7 meter  12.9 kg
 Loopbrug leuning 8 meter  14.2 kg 

 

Wat is een loopbrug?

Met een loopbrug kunt u twee rolsteigers eenvoudig met elkaar samen koppelen. Dit is ideaal wanneer u moet klussen aan twee-onder-1-kap woningen, waar bijvoorbeeld een schutting tussen staat. U plaatst uw steiger aan de ene kant van de schutting en tevens een aan de andere kant, vervolgens kan u met een gerust hart doorwerken door uzelf over de werkbrug te bewegen. Wanneer u een werkbrug gebruikt dan is het verstandig om deze tevens uit te breiden met de bijhorende heup -en knieleuning. Deze gaat valgevaar sneller tegen en zorgt voor een beschermd gevoel. Onze loopbruggen worden gratis verzonden door heel Nederland (muv Waddeneilanden) en worden de volgende werkdag geleverd. De producten zijn zowel geschikt voor professioneel, alsmede doe-het-zelf gebruik. Echter merken we in de praktijk dat vaak de professional meer gebruik maakt van dit product. Een loopbrug kopen heeft een groot voordeel: veiliger en sneller werken op een grote klus!

 

loopbruggen

Steigermateriaal kopen

Naast onze werkbruggen / loopbruggen vindt u in onze online winkel ook nog andere materialen die u naadloos aan kan sluiten op uw steiger. Bekijk bijvoorbeeld eens onze: