ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Daksteiger / schoorsteensteiger

Wilt u veilig en ontspannen werkzaam zijn op, of aan het dak? Misschien is een daksteiger, oftewel schoorsteensteiger een goede oplossing voor u! Onze daksteigers kunnen op ieder dak bevestigd worden, dit komt door de schuine steunen. U werkt in principe hetzelfde alsof u tegen een rechte gevel aan staat te werken. Een groot voordeel van dit product is dat u de steiger gemakkelijk kunt verleggen, hierdoor is dit type steiger goed te gebruiken door zowel de doe-het-zelver als de professionele klusser.

Nog nooit was het renoveren van een dakkappel, repareren van een raam op het dak, of andere werkzaamheden op het dak zo gemakkelijk. Daarnaast bent u veilig aan het werk, want onze daksteigers voldoen allen aan de nieuwste normen omtrent veiligheid. De daksteigers zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes: 1.85, 2.45, of 3.05 meter. Alle schoorsteensteigers zijn 0.75 meter breed.

Wilt u meer informatie ontvangen, of graag een offerte op maat? Neem dan snel contact met ons op: info@laddersenrolsteigers.nl, of 0511-402564.

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
1500