ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Altrex trap 6 treden

De Altrex trap 6 treden is bij ons snel en eenvoudig te verkrijgen. Altrex trappen zijn de beste trappen in de klimmaterialen branche. We maken onderscheid tussen professionele en particuliere modellen. Alle types zijn vervaardigd van kwaliteits aluminium, hierdoor niet alleen erg stevig, maar ook licht in gewicht.

✅ Snelle levertijden
✅ Jarenlange fabrieksgarantie (5 - 10 jaar)
✅ Hulp nodig? Neem contact met ons op

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
1500

Altrex trap 6 treden

Op deze pagina kan je ons ruime aanbod met Altrex trappen 6 treden terug vinden. De trappen zijn verkrijgbaar in verschillende types, namelijk particuliere modellen en professionele uitvoeringen. Al onze trappen voldoen aan de Veilig Warenwet en de EN 131. De professionele types voldoen daarnaast zelfs nog aan de strenge NEN 2484 certificering. Deze certificering staat voor professioneel ARBO gebruik. Kenmerkend hierin is de extra stevigheid en stabiliteit die in de trappen is meegegeven. 

Verschillende Altrex trappen met 6 treden

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in de uitvoering met 6 treden. Je kunt hierbij onderscheid maken in onderstaande types:

  • Falco 1x6 en 2x6 --> professioneel gebruik / enkele koker
  • Taurus 1x6 en 2x6 --> professioneel gebruik / dubbele koker
  • Altrex Double Decker 1x6 --> semi-professioneel gebruik
  • Altrex Lima 1x6 --> huishoudtrap

Hulp nodig?

Ben je advies nodig bij het aanschaffen van een Altrex trap 6 treden? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag telefonisch beschikbaar, of per mail. T: 0511-402564, of E: info@laddersenrolsteigers.nl. Graag tot ziens!