ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Opsteekladder

Opsteekladder kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij verkopen opsteekladders van alleen de beste merken zoals: Altrex en Wienese. Opsteekladders zijn verkrijgbaar in 2-delige en 3-delige uitvoeringen en zijn alleen tegen de gevel aan te gebruiken. Je kan een opsteekladder dus niet vrijstaand gebruiken. Indien je dit wel wenst dan moet je een reformladder kopen.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
1500

Opsteekladder kopen bij Laddersenrolsteigers.nl

Wil je graag een opsteekladder kopen die je eenvoudig en veilig naar de gewenste werkhoogte kan brengen? Wij hebben bieden een ruim assortiment opsteekladders van de allerbeste merken, denk hierbij aan de merken: Altrex & Wienese. De werkhoogtes variëren uiteraard en hangen af van welke hoogte je moet bereiken. Kom je er niet helemaal uit, of ben je op zoek naar een goed advies, dan helpen wij je graag verder. De meeste ladders die wij verkopen zijn nagenoeg altijd uit voorraad leverbaar. Mocht je dringend een product nodig zijn, bekijk dan altijd de actuele voorraad status die op de website wordt aangegeven. En bij echte noodzakelijk dingen bel je gewoon onze klantenservice!

Wat is een opsteekladder?

Wat is een opsteekladder nu eigenlijk en waarin verschilt deze van een reformladder, of een schuifladder? Een opsteekladder is een ladder die je kan uitschuiven, dit is handig als je op grote hoogte moet werken of eventueel het dak op moet. Je kan deze types verkrijgen in tweedelige of driedelige uitvoeringen. Een ladder (2-delig/3-delig) bestaat namelijk uit verschillende delen die je in elkaar kunt schuiven. Deze delen kan je bij de professionele uitvoeringen die voldoen aan de WarenWet niet ‘standaard’ uit elkaar halen en los van elkaar gebruiken. Ze zijn aan elkaar gekoppeld, vaak met een glijhaak voorzien van popnagel. Dit betreft de nieuwste regelgeving waaraan ladders moeten voldoen. Een opsteekladder kan alleen tegen bijvoorbeeld de gevel aan gebruikt worden, je kan het product niet vrijstaand gebruiken. Dit is dan ook het grote verschil met een reformladder, deze kan je wel als een trap (vrijstaand) gebruiken. Een schuifladder daarentegen is vaak voorzien van een touwoptreksysteem. Je hoeft dan het te schuiven deel niet zelf naar boven te duwen, maar dit doet het touwsysteem. Deze ladders zijn weer duurder dan de opsteek -en reformladder.

opsteekladder altrex

Altrex opsteekladder

Veel klanten van ons hebben een duidelijke voorkeur voor het merk Altrex en willen dan ook een Altrex opsteekladder aanschaffen. Als je het hebt over een robuuste, ergonomische en stevige ladder dan is de Nevada opsteekladder een mooi product om in je achterhoofd te houden. Dit model is voorzien van een zwarte coating en van extra hoge sporten. Door deze hoge sporten sta je comfortabel tijdens je klus. Probeer het eens, dan kom je er snel achter! Altrex opsteekladders zijn alleen verkrijgbaar in 2 delige uitvoeringen. De Altrex Kibo daarentegen is ongecoat en kenmerkt zichzelf door zijn lichte gewicht. Dit doet de ladder wel anders aanvoelen dan een Nevada, maar ook dit product voldoet aan de NEN 2484 (professioneel ARBO gebruik).

Wienese opsteekladder

De Wienese opsteekladder wordt wel eens een schildersladder genoemd, omdat vele schilders helemaal weg zijn van dit product. Door zijn robuuste design is de ladder niet alleen sterk, maar ook comfortabel in gebruik. Omdat schilders vaak langere tijd op een ladder werkzaam zijn kiezen zij voor het merk Wienese. De sporten van deze schildersladder staan namelijk schuin geplaatst (op 75 graden). Daarnaast is het product erg sterk door de kwalitatief sterke felsverbinding die opgesloten zit in de bomen. De opsteekladders van Wienese zijn verkrijgbaar in 2-delige en 3-delige uitvoeringen. Zo heeft de tweedelige uitvoering een maximaal bereik van 6.41 meter werkhoogte en heeft de driedelige uitvoering een maximale werkhoogte van 9.62 meter.

2 Delige opsteekladder

Wij verkopen de 2 delige opsteekladder alleen van de topmerken: Altrex en Wienese. De 2 delige opsteekladder bestaat, zoals de naam doet vermoeden, uit twee delen. Deze delen kan je niet van elkaar los halen, want wetgeving schrijft voor dat dit niet mag. Uiteraard zijn hier wel ‘trucjes’ voor om dit te omzeilen, maar je moet jezelf dan wel realiseren dat je klusladder niet meer voldoet aan de norm en tevens kan je geen eventuele aanspraak meer maken op productaansprakelijkheid bij de fabrikant. De opsteekladder 2 delig is verkrijgbaar in verschillende varianten:

 • Opsteekladder 2x8
 • Opsteekladder 2x10
 • Opsteekladder 2x12
 • Opsteekladder 2x14

Aluminium opsteekladder

Ladders worden tegenwoordig veelal gemaakt van aluminium. Zo kom je in de praktijk nog wel eens houten varianten tegen (of heel soms de zware stalen), maar het gros wat je kan krijgen is een aluminium opsteekladder. Het grote voordeel van aluminium is, is dat dit metaal erg licht is, maar toch heel erg sterk. Dit maakt deze metaal dan ook erg geschikt voor de vervaardiging van ladders.

altrex 2x12 opsteekladder

Opsteekladder 2x12

De opsteekladder 2x12 is verkrijgbaar van verschillende merken en modellen. Wij hebben een top 3 opsteekladder 2x12 samengesteld van meest verkochte varianten:

 1. Altrex Nevada 2x12 → Uitgeschoven lengte: 6.25 meter (werkhoogte: 7.10 meter)
 2. Wienese Supreme 2x12 → Uitgeschoven lengte: 5.76 meter (werkhoogte: 6.41 meter)
 3. Altrex Kibo 2x12 → Uitgeschoven lengte: 6.04 meter (werkhoogte: 6.95 meter)

3 Delige opsteekladder (driedelig)

Ben je op zoek naar een 3 delige opsteekladder? Dan kunnen wij jou met trots de Wienese Supreme aanbieden. Deze bouwladder is een veel gebruikt product onder professionals en is verkrijgbaar in de uitvoeringen: 3x10, 3x12, 3x14 en zelfs 3x16 sporten. Deze ladder is erg sterk doordat de sporten opgesloten (gefelst) zijn in de bomen. Met een Wienese opsteekladder kan je bijna op 12 meter hoogte veilig werken.

Nevada opsteekladder

De Nevada opsteekladder is de meest gekozen opsteekladder onder onze klanten die op zoek zijn naar een product van het merk Altrex. De ladders zijn inderdaad zwaarder dan menig andere merken, maar je hebt écht nog nooit op zo’n fijne ladder gewerkt. De Nevada is alleen verkrijgbaar in de 2-delige uitvoering, concreet: 2x10, 2x12 en 2x14 sporten. Neem snel eens kijkje bij dit product op onze website.

Opsteekladder 3x12

In onze collectie ladders verkopen wij ook de opsteekladder 3x12 van Wienese. Dit type bestaat uit drie delen die je vervolgens uit kan schuiven. Met een driedelige uitvoering kan tot zo’n 8.05 meter uitschuiven. Hiermee bereik je dus wel een werkhoogte van circa 8.57 meter. Er is ook een klein nadeel aan deze Wienese Supreme opsteekladder 3x12: het gewicht. Bij de aanschaf moet je wel rekening houden met het gewicht (32,5 kilogram), niet een ieder kan dit model eenvoudig tillen, verplaatsen en uitschuiven.

Opsteekladder veiligheid

Onze opsteekladders komen bij de allerbeste merken weg en worden uiteraard geproduceerd in Nederland. Onze opsteekladders voldoen aan de volgende certificeringen:

 • Veilig warenwet (hier moeten alle ladders en trappen aan voldoen)
 • EN 131 (Europese norm)
 • NEN 2484 (Nederlandse norm voor professioneel ARBO gebruik)
 • DEKRA

Hulp nodig bij het kopen van een opsteekladder?

Heb je hulp nodig bij het kopen van een opsteekladder? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar en is bereikbaar op 0511-402564, of per mail: info@laddersenrolsteigers.nl.

Over laddersenrolsteigers.nl

Wij verkopen aluminium klimmaterialen die voldoen aan de strengste wet -en regelgeving. Hieronder hebben wij een korte opsomming gemaakt van de producten waar je mogelijk naar op zoek bent. Klik op de url om makkelijk door onze website te navigeren: