ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Levering en levertijden

Orders worden in Nederland per adres geleverd tot aan de eerste deur op de begane grond. U dient zelf zorg te dragen voor het binnen zetten van de geleverde producten.
Laddersenrolsteigers.nl levert uitsluitend complete bestellingen af. Bij bestellingen die geheel of gedeeltelijk niet voorradig zijn, is de levertijd afhankelijk van het artikel met de langste levertijd.

Het kan voorkomen dat er tijdens het vervoer schade ontstaat. Wij verzoeken u daarom bij ontvangst de producten zorgvuldig te bekijken en een schadegeval direct aan de vervoerder te melden. Ook ontvangen wij hiervan graag zo snel mogelijk telefonisch (0511-40 25 64) of per email (info@laddersenrolsteigers.nl) een melding zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

Verzending
Onze producten worden, mits op voorraad, altijd binnen drie werkdagen geleverd.

Verzendkosten
Voor bestellingen boven €200,- (incl. BTW) is de verzending binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) GRATIS. Tot €200,- betaalt u €15,- verzendkosten. 

Belgische klanten
Indien u een Belgisch bedrijf betreft en u wilt iets bij ons bestellen: stuur dan uw bedrijfsgegevens inclusief geldig BTW-nummer naar info@laddersenrolsteigers.nl. Dan zullen wij separaat een factuur opstellen met BTW verlegging. Voor transport naar België rekenen wij aanvullende transportkosten. De hoogte hiervan is is afhankelijk per product.

Retourneren
U kunt de geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt zijn.
Let op: Het retour adres komt niet overeen met onze contact gegevens.
Neem voor het retour proces telefonisch (0511-40 25 64) of per email (info@laddersenrolsteigers.nl) contact met ons op.

De retour kosten worden alleen vergoed wanneer…
– Het geleverde product niet overeenkomt met uw bestelling
– U het geleverde product beschadigd ontvangen hebt.

Indien het niet mogelijk is het product via een reguliere pakketdienst te vervoeren, kunt u per e-mail of telefonisch (0511-40 25 64) contact met ons opnemen. In overleg wordt dan een retourafspraak ingepland. Onze vervoerder zal het product dan op de afgesproken werkdag bij u afhalen. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening en worden verrekend met het terug te betalen bedrag.