ALTREX RS5 STEIGERMAAND T/M 31 maart: BESTEL NU EEN RS5 ROLSTEIGER MET HOUTEN PLATFORMEN EN ONTVANG FIBER-DECK PLATFORMEN (KLIK HIER)

Schuifladders

Ben jij op zoek naar een schuifladder 2-delig die je gemakkelijk naar de gewenste hoogte kan krijgen? Maak dan kennis met onze schuifladder van Altrex: De Altrex Mounter. Deze ladder is voorzien van een touwoptreksysteem en tevens erg licht door zijn unieke en sterke I-profiel voor professioneel gebruik. 

✅ Voor 12:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd 
✅ Jarenlange fabrieksgarantie 
✅ Hulp nodig? Neem contact met ons op

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
500

Schuifladder kopen?

Ben je op zoek naar een schuifladder die je eenvoudig naar de gewenste werkhoogte kan brengen? Onze Altrex schuifladder (Mounter) is voorzien van een touwoptreksysteem die ervoor zorgt dat je veilig, comfortabel en snel je touwladder naar de gewenste hoogte kan brengen. De schuifladders van Altrex zijn voorzien van een stabiliteitsbalk die uiteraard meegeleverd worden. Deze touwladder is uitsluitend bedoeld om tegen een vaste wand/gevel , etc.. te werken. Je kan het product dus niet vrijstaand gebruiken, dit wordt ook wel de reformstand genoemd.

Wat is het verschil tussen een schuifladder en een opsteekladder?

Toevalligerwijs wordt een schuifladder ook wel een opsteekladder genoemd. Zitten er grote verschillen in deze twee benamingen? Bij Altrex is de schuifladder Mounter voorzien van een touwoptreksysteem, dit hebben ‘gewone’ opsteekladders zoals de Altrex Nevada, of de Wienese Supreme niet. Een opsteekladder kan alleen tegen bijvoorbeeld de gevel aangezet worden en niet vrijstaand. Dergelijke ladders hebben dus een andere functionaliteit dan de meeste geziene uitvoering: reformladder.

Schuifladder 6 meter

De schuifladder van Altrex is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je de ladder krijgen in de uitvoering: 2x16, 2x18 en 2x20 sporten. Met deze ladders kan je wel een werkhoogte van bijna 11 meter bereiken. Om 6 meter te bereiken kom je met deze Altrex Mounter dus altijd goed weg. We hebben hieronder de uitvoeringen kort uitgeschreven wat ze doen qua uitgeschoven lengte en maximale werkhoogte. Let op: de werkhoogte is altijd weer anders dan de uitgeschoven lengte maximaal. Zo is de Altrex Mounter vorzien van een ‘red step’ (rode sport), hoger dan deze sport mag je de ladder niet betreden. Dit is uiteraard voor je eigen veiligheid.

Aluminium schuifladder

Tegenwoordig zijn alle ladders bijna gemaakt van aluminium, dus ook hebben we het dan over een aluminium schuifladder. Waarom aluminium? Aluminium is een sterk licht metaal en is bijvoorbeeld drie keer lichter dan metaal. Het mooie van aluminium is dat het sterk, taai en elastisch materiaal is en hierdoor uitermate geschikt voor ladders.

altrex schuifladder

Schuifladder 2-delig

De Altrex schuifladder is verkrijgbaar in de Mounter serie en is alleen 2-delig verkrijgbaar. Door te kiezen voor een 2-delig langer model kies voor je een lichtere ladder die je erg eenvoudig op hoogte brengt door het handige touoptrekssyteem. Wanneer je specifiek je focus legt op de Mounter zie je dat deze bouwladder uitermate geschikt is voor professioneel gebruik door zijn sterke en lichte I-profiel. Door de unieke D-sport heb je een fijn gevoel tijdens het (langdurig) werken op je ladder.

Schuifladder 8 meter

Wanneer je echt op zoek bent naar een schuifladder 8 meter lengte, dan heb je een perfecte ladder aan de Altrex Mounter 2x18 schuifladder. Dit type is vervaardig uit een I-profiel, in plaats van een kokerprofiel, dit betekent dat de ladder licht van gewicht is. Deze uitvoering heeft dan ook een gewicht van 28 kilogram. Doordat deze klusladder is uitgevoerd met een touwoptreksysteem is hij gemakkelijk naar de gewenste werkhoogte te brengen.

Hoe gebruik je een schuifladder?

Schuifladders zijn ladders die vaak uit twee, of drie delen bestaan en zijn voorzien van een touwoptreksysteem. Door dit systeem kan je de ladder eenvoudig naar de gewenste hoogte brengen. In de praktijk noemt men dit model ook wel eens een: trekladder, of touwladder. Door geïntegreerde uitschuifbeveiliging trek je de bouwladder nooit ‘uit elkaar’. Door deze garantie weet je altijd dat je de maximale hoogte bereikt hebt.

Schuifladder 10 meter

Heb je vaak klussen op grote hoogte en ben je op zoek naar een schuifladder 10 meter? Dit model is te krijgen in de uitvoering van Altrex Mounter 2x20. Alhoewel dit type qua uitgeschoven lengte niet volledig naar de 10 meter komt, scheelt dit maar 15 centimeter. De ladder is dus uit te schuiven tot een maximale lengte van 9.85 meter. Je bereikt dan wel een werkhoogte (door erop te staan) van 10.60 meter.

touwladder kopen

Touwladder of schuifladder?

Wanneer wij het hebben over een touwladder, dan ben je snel geneigd om te denken dat we het over een touwladder hebben die je kan gebruiken als vluchtroute uit een raam. Echter wordt in de volksmond vaak over een touwladder gesproken wanneer iemand een schuifladder bedoelt. Een schuifladder is namelijk voorzien van een touwopstreksysteem, dit zorgt ervoor dat er soms wel enige verwarring is. Maar geen probleem hoor: wij weten wat jij bedoelt en welke type het beste bij jouw klussen past!

Is een schuifladder veilig om te gebruiken?

Het voordeel van de Altrex Mounter schuifladder is dat deze ergonomisch is om mee te werken. Zo zijn de ladders lichter van gewicht dan menig andere modellen (die voldoen aan wet -en regelgeving). Daarnaast voldoet de Altrex Mounter aan de strengste wet -en regelgeving. Zo worden de ladders fabriek-af altijd geïnspecteerd en weet je zeker als eindgebruiker dat je een veilig product hebt. Deze ladders voldoen aan de strengste wet -en regelgeving:

  • Veilig Warenwet
  • EN 131
  • NEN 2484 (Professioneel ARBO gebruik)
  • DEKRA

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het kopen van een schuifladder 2-delig? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar en is bereikbaar op 0511-402564, of per mail: info@laddersenrolsteigers.nl.

Over laddersenrolsteigers.nl

Wij verkopen aluminium klimmaterialen die voldoen aan de strengste wet -en regelgeving. Hieronder hebben wij een korte opsomming gemaakt van de producten waar je mogelijk naar op zoek bent. Klik op de url om makkelijk door onze website te navigeren: