Uitwijkconsole / uitwijksteiger

De uitwijksteiger van Euroscaffold is gemaakt om klussen uit te voeren aan moeilijk bereikbare (uitstekende) gebieden van een gebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dakkapel, galerij, of balkon. De uitwijkconsole creëert als het ware een verlengd werkgedeelte, zodat u deze moeilijk te bereiken gebieden alsnog gemakkelijk kunt bereiken. Op nagenoeg iedere hoogte is de stellage gemakkelijk te bevestigen, daarnaast zorgt de kunstof van het T-stuk ervoor dat uw dak niet beschadigd raakt.

Onze uitwijkconsoles zijn te verkrijgen in drie verschillende lengte maten, namelijk 1.85, 2.45 en 3.05 meter. Tevens kunt u kiezen uit het brede (1.35 meter), of het smalle model (0.75 meter). Let wel op: de producten zijn niet bedoeld om zonder enige ondersteuning, zoals een schuin dak, gebruikt te worden. Onze uitwijksteigers zijn universeel, dit houdt in dat ze op nagenoeg ieder steigermerk passen. Euroscaffold staat voor kwaliteit gecombineerd met betaalbaarheid. Onze aluminium producten hebben een wanddikte van 2,2 millimeter.

Bent u meer informatie benodigd, of wenst u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dit mag zowel per mail: info@laddersenrolsteigers.nl, als telefonisch: 0511-402564.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

17 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

17 artikel(en)