Winkelen per

Actieve filters

 1. Werkhoogte: Filter verwijderen 12 meter

Rolsteiger 12 meter

Rolsteiger 12 meter kopen? Hieronder ziet u verschillende configuraties weergegeven, hierbij geldt: voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag gratis geleverd. Onze steiger 12 meter werkhoogte is verkrijgbaar vanaf € 2019,-. Als u toch graag zelf uw stellage wil samenstellen dan horen wij dat ook graag.

 • ✅ Voor 14:00 uur besteld - volgende werkdag geleverd;
 • ✅ 14 dagen herroepingsrecht - gratis verzending;
 • ✅ Vrijblijvende offerte nodig? Neem dan contact met ons op
Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

48 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

48 artikel(en)

rolsteiger frame certificaat

Rolsteiger 12 meter kopen; Laddersenrolsteigers.nl

Een rolsteiger 12 meter vereist voor uw klussen? Werp dan eens een blik in de grote collectie van onze webwinkel. Wij hebben reeds verschillende configuraties voor u klaargezet met diverse onderdelen. Wanneer u op zoek bent naar een andere steiger dan kan u contact opnemen met onze klantencontactcentrum, een offerte op maat behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Laddersenrolsteigers.nl is leverancier van de labels Altrex en Euroscaffold. Beide merken rolsteigers komen uit Nederland en al het steigermateriaal wordt aan grondige inspectie onderworpen. Het leveren van onze steigers vindt vaak al de volgende werkdag plaats indien u voor 14:00 uur uw bestelling plaatst. Voor ieder merk, afmeting en configuratie wordt per product aangegeven wat de levertijd is. Mochten wij een levertijd niet waar kunnen maken dan nemen wij contact met u op.

 • ✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd (*mits voorradig);
 • ✅ Goedkoopste van Nederland;
 • ✅ 14 dagen herroepingsrecht;
 • ✅ Gratis verzending binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

 

Rolsteiger 10 meter Euroscaffold

Welke rolsteiger 12 meter moet ik nu kiezen?

Een rolsteiger 12 meter kopen klinkt net zo simpel als een ijsje kopen, maar dit is niet zo. Het gaat niet alleen om veel geld, maar er is ook een divers scala aan maten en mogelijkheden. Om u zelf voor de aanschaf te prepareren zult u na moeten denken over meerdere dingen:

Rolsteiger 10 meter Altrex

 • - Welke platformlengte ben ik nodig?
 • - Ga ik voor extra ruimte, of moet ik vaak in smalle steegjes arbeiden?
 • - Past een houten vloer goed bij mij, of moet ik juist een lichte vloer hebben?
 • - Moet mijn rolsteiger aan de nieuwe wet -en regelgeving voldoen?

 

Type rolsteigers

Rolsteiger 12 meter

Rolsteiger budget

De rolsteiger budget betreft een stellage die bestaat uit hoogwaardige onderdelen voor een scherpe prijs. De buisdikte van de frames is net zoals ons andere steigermateriaal van Eurocaffold ca. 2 millimeter. Bij deze steigers kunt u een ‘enkel kruis’ maken (dus geen dubbel), daarom is deze uitvoering meer geschikt voor de semi-professional. De rolsteiger 12 meter budget is te verkrijgen in de de volgende modellen:

1.35 x 1.85 x 12.20 werkhoogte
1.35 x 2.45 x 12.20 werkhoogte
1.35 x 3.05 x 12.20 werkhoogte

 

 

 

 

Rolsteiger 12 meter compleet

Rolsteiger compleet

De rolsteiger compleet is uitgevoerd met een grote hoeveelheid onderdelen waardoor u een ‘dubbel kruis’ kunt plaatsen op iedere verdieping. Dit type wordt vaak gekozen door de professionals die veilig willen werken hun stellage op meerdere manieren in willen zetten. In eerste oogopslag voldoet deze uitvoering niet aan de nieuwe wet -en regelgeving, maar dit is simpel te regelen door de Varo voorloopleuning mee te bestellen. Favoriet onder onze klanten is de brede steiger van 1.35 meter met een werkhoogte van 12 meter keer 2.45 meter lengte.

1.35 x 1.85 x 12.20 werkhoogte
1.35 x 2.45 x 12.20 werkhoogte
1.35 x 3.05 x 12.20 werkhoogte
1.35 x 1.85 x 12.20 werkhoogte lichtgewicht platform
1.35 x 2.45 x 12.20 werkhoogte lichtgewicht platform
1.35 x 3.05 x 12.20 werkhoogte lichtgewicht platform

 

rolsteiger voorloopleuning 12 meter

Rolsteiger voorloopleuning 12 meter

De rolsteiger voorloopleuning 12 meter van Euroscaffold is een goede optie wanneer u een stabiele steiger wilt hebben die voldoet aan de nieuwe opbouwregels. Door met de voorloopleuning te werken bent u ten alle tijde beschermd door middel van leuningen. Dit betekent dat vanaf opbouwen, werken en afbouwen de valkans klein is. Wij verkopen deze steigers van zowel de merken Altrex als Euroscaffold. Bij Altrex wordt, in plaats van voorloopleuning, de term ‘Safe-Quick Guardrail’ gebruikt.

 

 

 

 

Altrex rolsteiger 12 meter

Altrex steigers

Goed bekend van steigers, ladders en trappen in ons land is het merk Altrex. Deze onderneming fabriceert al jaren degelijke en goede rolsteigers. Bij de Altrex steigers kunt u kiezen uit de 4-serie en 5-serie. De differentie tussen deze twee series zit hem in kleine dingen, zoals wanddikte van de buizen, de uitbreiding van de 4-serie met bijvoorbeeld een loopbrug is niet mogelijk en zo is de Altrex RS5 alleen met Fiber-Deck vloer te verkrijgen. Bent u geïnteresseerd naar welke serie iets voor u zou kunnen zijn? Bekijk eens onze vooraf samengestelde modellen. Indien u zelf wensen heeft dan kan u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Hoe moet ik een rolsteiger 12 meter opbouwen?

In bij getoonde productfilmpje kan u zien hoe u een rolsteiger veilig op moet bouwen. We hebben verschillende opbouw video's geplaatst; de eerste voldoet aan de nieuwe opbouwnorm met voorloopleuningen. In het andere filmpje wordt op de traditionele manier met schoren gebouwd.


 

Rolsteiger 12 meter; wat is werkhoogte?

Wanneer wij het hebben over een rolsteiger 12 meter, dan bedoelen wij hiermee de werkhoogte van een stellage. We kunnen namelijk onderscheid maken tussen platformhoogte en werkhoogte. Met platformhoogte wordt het volgende beoogt; de hoogte waarop de vloer wordt geplaatst. Wanneer u hier 2 meter bij bijrekent, dan spreken we over werkhoogte. Bij een steiger van 12 meter werkhoogte, ligt de vloer op 10 meter.

 

veiligheid boven alles

Welke rolsteiger 12 meter moet ik kiezen?

Uw rolsteiger 12 meter zal natuurlijk aan gedefinieerde vereisten moeten voldoen die u natuurlijk zelf heeft vastgesteld. Er is een variatie uit verschillende afmetingen en samenstellingen. Denk bijvoorbeeld aan de breedte van uw steiger. Er is namelijk keuze uit een brede (1.35 meter), een middelmaat (0.90 meter), of een smalle (0.75 meter) steiger. U mag tevens zelf bepalen hoe lang het platform moet worden. Zo heeft u keuze uit de afmetingen 1.85, 2.45 en 3.05 meter. Zodra deze keuzemomenten voltooid zijn, is het raadzaam om na te gaan denken over het soort steigerplatform. Deze kan bijvoorbeeld uit houten materiaal, of uit CarbonDeck (FiberDeck) bestaan. Het verschil? Ca. 30% in gewicht..

 

 

rolsteiger met aanhanger

Rolsteiger met aanhanger

Wanneer u een steiger 12 meter koopt inclusief steigeraanhanger dan profiteert u van vele voordelen. Denk alleen al aan het financiële plaatje, maar ook hoeft u uw stellage nooit meer uit de loods over te hevelen naar de kar, maar kunt u alle steigeronderdelen gerust laten zitten. Niet alleen bespaart u tijd, maar ook ziet u in 1 oogopslag welke onderdelen missen. Tevens draagt een steigeraanhanger bij aan de duurzaamheid van steigeronderdelen. Bekijk snel eens onze aanhangers inclusief steiger.

 

Steigermateriaal

Al onze steigers zijn uitbreidbaar met los steigermateriaal, zoals: