ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Garantie

De fabrikant biedt veelal een fabrieksgarantie op de lasverbindingen van de producten op laddersenrolsteigers.nl. Deze fabrieksgarantie ligt vaak rondom zo'n 5, of 10 jaar.

Overige garanties worden door de fabrikant beoordeelt, de verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de fabrikant. De klantenservice van laddersenrolsteigers.nl is het eerste aanspreekpunt en bemiddelt in de afhandeling tussen u en de fabrikant.

Laddersenrolsteigers.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade, die ontstaat door bijvoorbeeld incomplete levering of schade tijdens het transport. Bij het in ontvangst nemen van uw bestelling, dient u zelf te controleren of uw bestelling compleet is en of er eventuele schade is ontstaan. U dient deze schade dan ook zo snel mogelijk door te geven na ontvangst, zeggen: 1 à 2 werkdagen. Nadat uw claim is ingediend gaan wij deze zo spoedig mogelijk beoordelen en wanneer we deze honoreren zorgen wij voor een spoedige oplossing, of nalevering. 

U kunt de garantie claim telefonisch (0511-40 25 64) of per email (info@laddersenrolsteigers.nl) aan ons doorgeven. Vermeld u hierbij dan wel uw naam, adres, telefoonnummer, ordernummer, besteldatum, foto en de reden van de claim. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de claim te behandelen. Laddersenrolsteigers.nl neemt alleen claims in behandeling die betrekking hebben op een order via deze webshop.