ALTREX RS5 STEIGERMAAND T/M 31 maart: BESTEL NU EEN RS5 ROLSTEIGER MET HOUTEN PLATFORMEN EN ONTVANG FIBER-DECK PLATFORMEN (KLIK HIER)

Tweedehands trappen

Wij verkopen gebruikte trappen van Altrex die nog prima een extra ronde mee kunnen. Onze tweede keuze assortiment trappen bestaat uit (licht) beschadigde trappen. De trappen zijn uiteraard gekeurd en veilig om te gaan gebruiken. Voor jou als klant betekent een 'tweede keuze trap' financieel een mooi voordeel. Let op: OP=OP!

✅ Voor 12:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd
✅ Jarenlange fabrieksgarantie (5 - 10 jaar)
✅ Hulp nodig? Neem contact met ons op 

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
500

Gebruikte trap kopen?

Ben je op zoek naar een gebruikte trap? Bij laddersenrolsteigers.nl verkopen we nu ook tweedehands trappen. Uiteraard voldoen deze trappen nog steeds aan de gestelde strenge veiligheidseisen, dit wordt dan ook streng gecontroleerd bij de partijen waar we dit inkopen. Een tweedehands trap van ons kan een kras of een beschadiging bevatten, maar zijn ten alle tijde veilig te gebruiken. Ons actuele aanbod van gebruikte trappen wordt op dit gedeelte van de site aangeboden. Let op: OP=OP!

tweedehands altrex trap

Tweedehands Altrex trap

Ons assortiment tweedehands en gebruikte trappen komen uit de koker van het merk Altrex. Wij verkopen zowel tweede keuze huishoudtrappen, enkele trappen, als dubbele trappen. De producten voldoen aan de strengste eisen zoals je van Altrex gewend bent. In het assortiment maken we onderscheid tussen professionele producten en trappen voor thuisgebruik. Als je een impressie wilt hebben van het product selecteer deze dan en bekijk de uniek gemaakte foto's die aantonen wat het product 'tweedehands' maakt.