SKYWORKS STEIGERSALE: TOT WEL 20% KORTING OP (ROL)STEIGERS (KLIK HIER)

Altrex vouwladder

Zoekt u een aluminium vouwladder van Altrex? In de Altrex Varitrex lijn vindt u vouwladders van doe-het-zelf tot aan professioneel gebruik, tot wel 12.000 cycles gegarandeerd. Favoriet onder onze klanten is de Altrex Varitrex Teleprof.

✅ Snelle levertijd (zie levertijd bij product)
✅ Gratis verzending binnen Nederland (v.a. € 200)
✅ Hulp nodig? Bel 0511 - 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
1500

Altrex vouwladder kopen; Laddersenrolsteigers.nl

Vouwladder kopen? Bekijk dan onze modellen van het merk Altrex. Jarenlang een toonaangevend merk in zowel de particuliere als professionele klimmaterialen markt. De keuze voor vouwladders is simpel: ze zijn op verschillende manieren te gebruiken. Denk hierbij aan: ladderstand, voor vrijstaand gebruik en sommigen gebruiken het product zelfs als steiger. De ladderdelen zijn los van elkaar in te stellen (telescopisch), op deze manier kan je al snel op ongelijke ondergronden werken. Voor welk doeleinde u ook op hoogte gaat werken, met de Altrex vouwladder bent u verzekerd van veiligheid en stabiliteit.

Veilig werken op uw Altrex vouwladder

Zoals u gewend bent van Altrex voldoen deze ladders aan de meest strenge eisen die u zich voor kan stellen. Zo voldoet ieder professioneel type aan strenge eisen zoals de EN-131 (Europese norm) en de NEN-2484 (professioneel ARBO gebruik). Met name het laatste keurmerk is een strengere aanvulling op de de Europese norm. Hierdoor kan er veilig gewerkt worden tijdens iedere intensieve/zware klus. De doe-het-zelf vouwladders voldoen aan de EN-131 norm. Alle modellen zijn zo samengesteld, zodat u de klusladders ergonomisch en makkelijk kan vervoeren en verplaatsen.

 

Types

Altrex Varitrex Teleprof

De Altrex Varitrex Teleprof is een professioneel hulpmiddel voor iedere klus. Door het gepatenteerde lock-systeem kan de ladder in diverse posities geplaatst worden. Altrex garandeert hierbij minimaal 12000 cycles. De uitvoeringen zijn te gebruiken zowel in rechte, als reformstand (vrijstaand). Indien u iets hoger wilt gaan werken dan zijn de bomen eenvoudig verstelbaar door het telescopische mechanisme. Verkrijgbaar in de uitvoeringen:

Altrex Varitrex prof vouwladder

Veelzijdigheid: zo kunnen we deze professionele ladder het beste omschrijven. U kunt dit type gebruiken als rechte ladder, vrijstaande ladder, muurafhoudstand of als steigertje. Wanneer u de ladder als steiger wilt gebruiken is het handig om het platform mee te bestellen, deze wordt niet standaard meegeleverd. Ook bij deze ladder garandeert Altrex minimaal 12000 cycles met het unieke autolocking scharnier. Daarnaast zorgen de brede bomen en antislip voeten voor gegarandeerde veiligheid. De klusladder is uitsluitend verkrijgbaar in de uitvoering vouwladder 4x3 treden.

Altrex Varitrex Do-it-All vouwladder

De handige vouwladder voor in -en rondom de woning is de Varitrex Do it All. De ladder bestaat uit zes scharnieren die telescopisch instelbaar zijn. Hierdoor kan u de ladder gebruiken op verschillende manieren. De uitvoering is voorzien van een stabiliteitsbalk welke zorg draagt voor stabiliteit en veiligheid. Doordat het product mooi compact is, past hij in iedere garage.

Altrex Varitrex Plus vouwladder

De plus uitvoering is een afgeleide van de prof uitvoering en is dan ook voor particulier gebruik. Ook dit model kan gebruikt worden als rechte ladder, reformladder, muurafhoudladder en als steigertje. Ten opzichte van de professionele uitvoering worden bij dit type de platformen wel standaard meegeleverd. Een ander onderscheid zijn de bomen, de Plus is namelijk uitgevoerd met rechte bomen inclusief stabiliteitsbalk. Ook dit model is alleen verkrijgbaar in de uitvoering 4x3 treden.

professionele vouwladder

 

Little Giant vouwladder

De Little Giant vouwladder is een nieuwe serie vouwladders uitgebracht door Altrex op de Nederlandse markt. Dit Amerikaanse merk is uitermate geschikt voor ‘heavy use’ en bestemd voor de professionele markt. De Little Giant ladder is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, te kennen: Velocity, Leveler en Black Pro Leveler. Maak snel kennis met deze producten en test ze uit. Ook dit merk voldoet zowel aan de EN-131, alsmede de NEN-2484 voor professioneel ARBO-gebruik.

Garantie op de Altrex vouwladder

Vaak betaalt u iets meer voor een Altrex vouwladder, maar dat merkt u dan ook snel terug in de duurzaamheid van deze ladders en de service van de fabrikant zelf. Mocht uw ladder onverwachts eerder kapot gaan dan u had verwacht en vermoedt u een constructiefout? Dan gaat Altrex uw aankoop inspecteren. U heeft op de professionele modellen 10 jaar fabrieksgarantie, op de doe-het-zelf producten 5 jaar fabrieksgarantie. Neem vrijblijvend contact op aangaande de voorwaarden van de garantie.

Hoe gebruik ik mijn Altrex vouwladder veilig?

Veilig werken staat bovenaan ieders verlanglijstje. Alleen hoe weet je nu of je dit doet? Simpel: neem voor het gebruik van de ladder de vouwladder handleiding door. Veiligheid gaat toch boven alles?

Verschillende ladder uitvoeringen

Wij bieden bij laddersenrolsteigers.nl een ruim assortiment ladders, verkrijgbaar in diverse lengtes en merken. Hieronder kan u makkelijk naar een andere ‘soort’ navigeren binnen onze website. Komt u er alsnog niet helemaal uit? Dan staan wij iedere werkdag voor u klaar.

Ruim assortiment aluminium klimmateriaal

Laddersenrolsteigers.nl biedt een divers aanbod klimmateriaal aan. Wij hanteren hierbij altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk ook eens onze andere populaire producten: