ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Ladder 3x10

Reformladder 3x10 kopen? Hieronder bieden wij een selectie van onze 3x10 ladders. Kijk goed naar zaken als: ga ik voor een rechte, of brede uitloop? En welke lengte ben je veelal nodig, je kan beter iets meer lengte hebben dan te kort. Weet je het niet zeker? Voorkom retourkosten, wij helpen je graag op weg!

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
1500

Ladder 3x10 kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Een reformladder 3x10 kopen doet u veilig en gemakkelijk in onze webshop. Wij hebben diverse merken ladders, van particulier tot aan professioneel materiaal. Het voordeel van een driedelige ladder is dat u hem compact kan vervoeren, doordat deze uit drie gelijke delen bestaat. In de meeste gevallen kan u de bouwladder ook nog vrijstaand (reform) gebruiken waar tevens de naam ‘reformladder’ weg komt.

ladder 3x10

De voordelen van Laddersenrolsteigers.nl

  •   Ruim assortiment 
  •   Alle ladders voldoen aan de geldende EN-normen
  •   Scherpe prijzen en mogelijkheid tot offerte op maat (*meerstuks)
  •   Snelle levertijden.

 

Welke ladder 3x10 kopen?

Zoals u ziet vertegenwoordigen wij een ruim assortiment 3x10 ladders met diverse merken. Reden hiervoor? Iedere klusser heeft vaak al zijn eigen relatie opgebouwd met een bepaald label en wil hier niet (snel) van afwijken. Door een ruim assortiment te voeren kunnen wij nagenoeg iedere klant op de juiste manier bedienen.

Zoekt u voor het eerst een reformladder 3x10? Let dan op de volgende zaken:

  •   Welke uitloop wilt u hebben, recht of met gebogen bomen?
  •   Tot welke werkhoogte reikt de klusladder?
  •   Dient het product voor professioneel, of particulier gebruik?
  •   Wat is de transportlengte?

 

reformladder 3x10

Ladder 3x10 merken

Wij verkopen de volgende 3x10 reformladders:

Altrex

De Altrex reformladder 3x10 is een veelgekozen merk. Door het ruime assortiment heeft u veel keuze en wordt onderscheid gemaakt van particulier, doe-het-zelf, tot aan de professionele ladders. Bij het kiezen van zult u voor uzelf moeten bepalen of u een recht model (incl. stabiliteitsbalk) wilt hebben, of eentje met uitgebogen bomen.

Euroscaffold

De sterke Euroscaffold 3x10 reformladder is verkrijgbaar met zowel met brede als rechte uitloop. Bij de rechte uitloop dient een stabilteitsbalk bevestigd te worden. Deze graag geziene klusladder is een degelijk en sterk product voor een scherpe prijs. Dit type is ongecoat en kan hierdoor een beetje aflaten qua vuiligheid.

DAS

De DAS reformladder 3x10 is met zijn blauwe kleur en unieke DAS-fels verbinding een veelgekozen model. Dit merk heeft alleen ladders met uitgebogen bomen, welke qua afmetingen onderaan, voldoen aan de geldende regelgeving. Houdt hierbij dan ook rekening met de uitloop van de ladder. Bij de 3x10 uitvoering is deze 1.20 breed.

Solide

De Solide 3x10 ladder is een bouwladder voor professioneel gebruik en vervaardigd uit kwaliteits aluminium. De modellen zijn zowel gecoat als ongecoat verkrijgbaar.

Hoe moet ik de ladder 3x10 neerzetten?

In onderstaande productvideo laten we u zien hoe u een reformladder 3x10 neer moet zetten zodat u deze veilig kan gebruiken.

Wat is de werkhoogte van een ladder?

Om de werkhoogte van uw reformladder te berekenen moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo is het bijvoorbeeld niet veilig om hoger te gaan staan dan 4 sporten van boven. De gemiddelde werkhoogte kan u dan berekenen als volgt: lengte ladder + circa 90 centimeter.

 

Veiligheid ladder

 

Hulp nodig?

Wilt u graag een ladder 3x10 kopen maar heeft u hierbij hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer advies. Bepaal voor uzelf vooraf welke hoogte u benodigd bent en wat voor uitloop de klusladder moet hebben. Deze producten zijn namelijk een kostbare uitgave die u het beste in 1x goed kan doen. Onze klantenservice is iedere dag telefonisch en per mail bereikbaar. Graag tot ziens!

 

Uw partner in klimmateriaal

Wij willen graag uw partner zijn in klimmateriaal. Bekijk dan ook eens onze andere producten die wij verkopen. We bieden een ruim assortiment, waarin de volgende producten erg populair zijn:

- Ladders
- Rolsteigers
- Uitwijkconsole
- Rolsteiger met aanhanger
- Kamersteigers
- Trappen
- Rolsteiger platform
- Steigerwielen
- Valbeveiliging