ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Scafline steigers en kamersteigers

scafline steigers en vouwsteigers

Scafline is het snelst groeiende steigermerk in Nederland en staat voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Doordat men al jaren ervaring heeft in de steigerbranche, heeft men een aantoonbaar trackrecord waaruit verstand van zaken blijkt. En dit alles in combinatie met een goede prijs. Scafline steigers en kamersteigers zijn geschikt voor iedere professional en voldoen aan de strengste actuele veiligheidseisen.

 

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
1 product
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
1 product
1500

scafline steigers

Scafline rolsteigers

De Scafline rolsteiger is vervaardigd uit duurzaam aluminium en is hierdoor geschikt voor professionele werkzaamheden. U kunt de steiger uiteraard zo uitvoeren als u zelf wilt, echter kan u ook gebruik maken van de standaard fabrieks configuraties die voldoen aan wet -en regelgeving. Hiermee voorkomt u niet alleen boetes door de inspectie, maar ook minimaliseert u de kans op ongelukken. Onze Scafline steigers zijn verkrijgbaar in nagenoeg iedere werkhoogte. Deze werkhoogte bepaalt uzelf, zodat de stellage bij al uw klussen gebruikt kan worden. U kunt kiezen uit de volgende breedtes:

  • Smalle rolsteiger 0.75 Scafline
  • Smalle rolsteiger 0.90 Scafline
  • Brede rolsteiger 1.35 Scafline

 

scafline vouwsteiger

Scafline kamersteiger / vouwsteiger

De Scafline kamersteiger, die we ook wel vouwsteiger noemen, is ideaal voor klussen in en rond het verblijf waar gewerkt moet worden. Doordat de vouwsteigers aan de strenge Europese en Nederlandse veiligheidsnormen (EN1004) voldoen zijn, zijn ze ideaal voor iedere professionele klus. Makkelijk vervoeren, compact op te bergen en snel op te bouwen (binnen 1 minuut) zijn goede argumenten om tot de aankoop van deze kamersteiger over te gaan. De kamersteigers zijn verkrijgbaar in verschillende werkhoogtes:

  • Scafline kamersteiger 3 meter werkhoogte
  • Scafline kamersteiger 3.5 meter werkhoogte
  • Scafline kamersteiger 4.80 meter werkhoogte
  • Scafline kamersteiger 6.80 meter werkhoogte