ALTREX STEIGER SALE: MEGA KORTINGEN OP RS5/MITOWER STEIGERS + MATERIAAL TM 31-10-2023

Solide trappen en ladders

Solide trappen en ladders zijn erg sterk en hierdoor geschikt voor iedere professionele klus. Als schilder, bouwvakker, of elektricien moet u eens een Solide product gebruikt hebben. Daarnaast heeft u door de polyester coating voortaan geen vuile handen meer tijdens uw klus.

Onze Solide trappen en ladders zijn gemakkelijk, veilig en snel te bestellen in onze webshop. Komt u er niet helemaal uit, of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
69 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
69 producten
1500

Bordestrap Solide

Solide trappen

Het Solide trappen assortiment bestaat uit dubbele trappen, bordestrappen en onze voegtrap. Al deze trappen zijn geschikt voor heftig en industrieel gebruik. Dit betekent dat u op de producten kan vertrouwen tijdens iedere zware klus. Doordat de trappen zijn gelast en gepopnageld garanderen wij u stabiliteit en veiligheid! Nog een aantal voordelen zijn onder meer het extra stacomfort, door 10cm diepte van de treden, en de gecoate behandeling. Door deze extra behandeling geven de klimproducten geen vuil af.

 

 

 

Ladders Solide

Solide ladders

De Solide ladders zijn een combinatie van kwaliteit en lichtgewicht met elkaar gecombineerd. De producten zijn allen voorzien van een gecoate behandeling, hierdoor krijgt u tijdens uw klus geen vuile handen. Er zijn diverse modellen van Solide ladders te verkrijgen; enkele ladders, dubbele ladders, driedubbele ladders en zelfs een vierdubbele ladder! Bent u toch op zoek naar een specifieke ladder, zoals een schoonmaakladder, dakladder of  plukladder? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!