ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Steigers

Een steiger online kopen doet u bij Laddersenrolsteigers.nl. Wanneer u voor 14:00 uur besteld, dan wordt de steiger de volgende werkdag geleverd. Onze betaalbare steigers worden bij u thuisbezorgd, dit kan een rolsteiger zijn van 4 t/m 14 meter werkhoogte! Staat de door u gewenste configuratie er hieronder niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • ✅ Klantenservice: 0511-402564 
 • ✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd!
 • ✅ Niet tevreden? 14 dagen herroepingsrecht
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
952 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
952 producten
1500

rolsteiger frame certificaat

Rolsteiger 135 cm breed kopen; Laddersenrolsteigers.nl

Bent u op zoek naar een rolsteiger 135 cm qua breedte? Bij laddersenrolsteigers.nl hebben we een diverse uitvoeringen voor u geconfigureerd waar u een keuze uit kan maken. De breedte van deze steiger is voortreffelijk wanneer u een brede en stabiele klimstellage wilt hebben.

Met deze brede uitvoering van het frame hoeft u nooit meer te klagen over te weinig werkoppervlakte. De rolsteiger 135 cm breed is perfect voor de professionele timmerman, of schilder die veel van hun tijd doorbrengen op hoogte. Wij verkopen de modellen van Euroscaffold en Altrex en u kunt deze zo configureren als u zelf wilt. Al het steigermateriaal is gecertificeerd en voldoet aan de gelden wet -en regelgeving, hierdoor is veiligheid gegarandeerd! Onze Euroscaffold steiger heeft u zelfs al de volgende werkdag op locatie wanneer u deze voor 14:00 uur bestelt. Per product en afmeting wordt de levertijd aangegeven. Mocht u hier desondanks toch vragen over hebben; bel of mail ons.

 •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd (*mits voorradig);
 •   Scherpe en eerlijke prijzen voor iedereen;
 •   14 dagen herroepingsrecht;
 •   Gratis verzending binnen Nederla131nd (m.u.v. Waddeneilanden);
 •   TUV gecertificeerd + NEN EN 1004 (Steigerklasse 3)

 

Euro pen

Welke rolsteiger 135 cm breed past het beste bij mij?

De rolsteiger 135 cm breed is de meest brede uitvoering steiger die te krijgen is. Met dit type kan u twee platformen naast elkaar zodat u optimale werkoppervlakte heeft. De steigers zijn zowel te verkrijgen met de traditionele schoren als de voorloopleuning (nieuwe opbouwnorm). Een veelgekozen model is de Euro rolsteiger met zijn conische verbindingspen. Wanneer u een steiger 135 cm wilt kopen denk vooraf dan over de volgende zaken na:

 • - Het type merk, Altrex of Euroscaffold?
 • - Welke lengte moet het platform hebben?
 • - Wil ik een ergonomisch platform voor mijn lichaam (CarbonDeck), of gewoon hout?
 • - Moet mijn stellage voldoen aan de nieuwe opbouwregels?
 • - Kiest u voor de Euro steiger, of Extrusie?

 

Type rolsteiger 135 cm

 

Rolsteiger kopen

Rolsteiger Budget 1.35

De rolsteiger 1.35 budget is de ‘basis’ steiger met een mindere hoeveelheid onderdelen. Alle modellen zijn zo samengesteld dat u er veilig op kunt werken. Wel is het van belang om er rekening mee te houden dat ze niet voldoen aan de nieuwe opbouwregels (zie voorloopleuning). Heeft u uw eigen opvatting over de hoeveelheid onderdelen? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte.

Rolsteiger compleet 1.35

De rolsteiger 1.35 compleet is de uitgebreide versie met de traditionele schoren. Dit model maakt gebruik van een dubbel kruis, waardoor nog meer stabiliteit gegarandeerd is. Ook hier wordt niet voldaan aan de nieuwe opbouwregels zoals gesteld in het A-blad. Echter kunt u met een Vario voorloopleuning al sneller voldoen aan de regels. Wat is de Vario leuning horen wij u zeggen? Dit is een heupleuning die u moet vervangen door middel van de schoren. Bekijk de productvideo eens.

Rolsteiger voorloopleuning

Onze rolsteiger 1.35 is natuurlijk ook verkrijgbaar met de vaste voorloopleuning. In deze configuraties hebben wij de steiger zo uitgevoerd dat u onmiddellijk voldoet aan de nieuwe opbouwregels. De gedachte achter de nieuwe opbouw is om de kans op ongelukken te verkleinen. Voortaan wordt de steiger binnendoor, via het luik, beklommen. Hierbij is de persoon die de rolsteiger gebruikt al direct omgeven door middel van leuningen. Bekijk ook eens onderstaande opbouwvideo. De nieuwe manier is iets, maar veiligheid gaat toch boven alles? Paar andere voordelen:

 •   Foutkans kleiner met opbouwen;
 •   Stabiele rolsteiger door de voorloopleuning;
 •   Er is minder steigermateriaal nodig;
 •   Veiligheid is vele malen groter.

 

Wat is werkhoogte?

Het verzoek om antwoord die onze klantendienst veel krijgt is: wat bedoelen jullie nu exact met werkhoogte? De vraag is helemaal terecht, omdat we in ‘steiger wereld’ altijd spreken over platformhoogte en werkhoogte. Het antwoord is eigenlijk eennvoudig: platformhoogte + 2 meter = werkhoogte. Stel dat een stellage een platformhoogte heeft van 10 meter, dan hebben we het in dit geval over 12 meter werkhoogte. In de shop van laddersenrolsteigers.nl wordt trouwens ten alle tijde werkhoogte aangeven wanneer we over hoogte spreken.

 

Wanneer zijn stabilisatoren verplicht?

De rolsteiger stabilisatoren brengen stabiliteit aan, aan een steiger. Zij verkleinen de kans dat de gehele stellage omvalt bij het betreden, of bijzondere weersomstandigheden. Onze wetgeving zegt daarentegen ook iets over het gebruik van stabilisatoren. Wanneer u de steiger vrijstaand gebruikt, dan zijn er vier stuks verplicht. Aan de gevel moet u minimaal twee stuks gebruiken bij een werkhoogte vanaf vijf meter. Naast de stabilisatoren zou u bijvoorbeeld ook gebruik kunnen maken van muurverankering om een stabiele(re) situatie te creëren.

 

Hoe een rolsteiger 1.35 cm opbouwen

Een rolsteiger 1.35 cm opbouwen is niet moeilijk en doet iedereen op zijn eigen manier. Echter is het nooit eens verkeerd om te kijken hoe de fabrikant dit doet. In onderstaande opbouwvideo’s wordt een steiger compleet en een met voorloopleuning opgebouwd.

 


 

Wie mag een rolsteiger 1.35 cm opbouwen?

Rolsteigers van 1.35 cm breed opbouwen mag in de basis door vrijwel iedereen gedaan worden. Wel zouden we u graag een paar kleine tips willen verstrekken. Zo is het misschien beter om de opbouw te laten verzorgen door mensen die voldoende ervaring hebben, of die duidelijk geïnstrueerd zijn tevoren. Het instrueren van medewerkers kan u bijvoorbeeld doen door het geven van een toolbox. In deze toolbox geeft u de handvatten, regels en bijzonderheden aan die komen kijken bij het opbouwen van steigers. Wat bedrijven ook vaak doen is om video’s te bekijken over hoe iets gebruikt moet worden. Dit gaat het makkelijkst, het snelst en verkleint de foutkans enigszins.

 

Rolsteiger keuren

Wat kost een rolsteiger 1.35 cm?

De prijs van een rolsteiger 1.35 cm staat niet vast. Hiermee willen we aangeven dat u het zo duur kan maken als u zelf wilt. Zo kan u er voor kiezen om te werken met een minimale hoeveelheid onderdelen. Tevens kan de keuze gemaakt worden voor de voorloopleuning, of CarbonDeck platformen. Hoe uitgebreider u uw steiger configureert, des te hoger de prijs. Wij zien bijvoorbeeld dat veel klanten ervoor kiezen om een steiger te kopen met lichtgewicht platformen (CarbonDeck). Dit is wel iets duurder dan de standaard vloer, maar wel beter voor uw rug.

 

Moet een rolsteiger 1.35 cm gekeurd worden?

De uitkomst op dit vraagstuk is ronduit: ‘JA!’. Na de aanschaf van uw product moet deze geregeld gekeurd worden. De wetgever zegt hierover het volgende: periodieke keuring, minimaal een keer per jaar. Deze keuring moet gedaan worden door een vakbekwame keurmeester die geen dwang mag voelen om materialen goed te keuren, terwijl ze afgekeurd hadden moeten worden. In de praktijk wordt vaak personeel binnen de organisatie aangewezen die de steigeronderdelen keuren. Urgent bij het doen van een keuring is het gedegen beheren van de werkzaamheden. Zo zal men een ‘papieren’ administratie aan moeten leggen. Daarnaast is het van belang dat ieder onderdeel geregistreerd wordt met een uniek nummer, waarop vervolgens een keuringssticker zit.

 

Kamersteiger

Kamersteiger

Zit u nog in dubio of u een kamersteiger wilt kopen, of juist een steiger? Lees dan snel verder. Onze kamersteigers zijn geschikt voor diverse gebruikers. Van de actieve doe-het-zelver tot aan de professionele schilder, of timmerman. Er is een gevarieerde keuze met verschillende breedte maten, te kiezen uit: 0.75, 0.90, of 1.35 meter breed. De kamersteiger wordt ook wel vouwsteiger genoemd en is zowel binnen als buitendeurs te gebruiken. Het verschil met een gewone steiger? De rolsteigers vinden wij persoonlijk stabieler om hogere hoogtes te beklimmen. Een vouwsteiger is perfect wanneer u veel werkzaamheden binnenshuis hebt. De stucadoor, of schilder zal dit kunnen beamen!

 

Rolsteiger met steigeraanhanger

Rolsteiger met aanhanger

Een rolsteiger met aanhanger kopen is een kostbare investering, maar ook een goede. Zo behoort
overladen van materialen tot de verleden tijd en gaat uw steigermateriaal ook minder snel kapot. Doordat ieder onderdeel zijn eigen plaats heeft op de aanhanger is voor u direct duidelijk of er iets niet aanwezig. De eenmalige investering is hoog, maar u bespaart ook veel geld als u de twee producten in een deal aanschaft.

 

Steigermateriaal

TUV Certificaat

Steiger kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Een steiger kopen doet u online veilig, snel en gemakkelijk in de webstore van laddersenrolsteigers.nl. Wij verkopen steigers van de Nederlandse topmerken Euroscaffold en Altrex. Onze rolsteigers kunnen wij over het algemeen vrij vlot uitleveren, in de meeste gevallen al de volgende werkdag. Mocht u vragen hebben over de levertijd van het door u gekozen product dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. De stellages van laddersenrolsteigers.nl zijn allen TUV gecertificeerd en voldoen aan de NEN EN1004 (Steigerklasse 3). Met deze certificaten wordt aangetoond dat u een professionele rolsteiger koopt die voldoet aan de wet -en regelgeving.

 •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag in huis (check voorraad);
 •   Gratis verzending binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden);
 •   Fabrieksgarantie op alle steigers van 5 tot wel 10 jaar;
 •   TUV gecertificeerd en voldoet aan NEN EN 1004 (Steigerklasse 3);
 •   Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar.

 

Steigers: wat zijn dit?

Met steigers kunnen verschillende gebruiksvoorwerpen bedoeld worden. Bij Laddersenrolsteigers.nl bedoelen we hiermee een stellage die ingezet wordt om op hoogte veilig aan het werk te kunnen. De steigers zijn zowel vrijstaand als aan de gevel op te bouwen en zijn door de steigerwielen makkelijk te verrijden. Onze producten zijn voor professioneel en zwaar gebruik, echter hebben wij ook voor de echte doe-het-zelver een goed aanbod steigers. Als u een rolsteiger gaat opbouwen is het raadzaam om u vooraf verdiept te hebben in de opbouw aanwijzingen van de fabrikant. Voor professioneel gebruik adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij onze rolsteigers nieuwe norm. Deze voldoen aan de huidige wet -en regelgeving en verminderen de kans op ongelukken.

 

Type steigers

Bij Laddersenrolsteigers.nl verkopen we diverse modellen steigers. Wij hebben reeds een aantal samenstellingen voor u klaargezet, echter kunt u bij ons ook een prijsopgaaf aanvragen voor uw eigen configuratie. Desondanks zijn de volgende modellen te onderscheiden:

 

Goedkope rolsteiger

Steiger budget

Deze stellage is de goedkoopste in de lijn van rolsteigers. Dit type is samengesteld op basis van minder schoren en minder platformen wat automatisch resulteert in een lagere prijs. Het model, budget breed, is veelal geliefd bij onze doe-het-zelf / semi-professionele klanten. Alle steigeronderdelen zijn van dezelfde kwaliteit als de andere types. U kunt deze variant verkrijgen in de verschillende breedtes: 1.35, 0.90 en 0.75 breed. 

 •   lagere prijs
 •   topkwaliteit
 •   Makkelijk uit te breiden tot professioneel model
 •   Doe-het-zelf gebruik
 •   Voldoet niet aan nieuwe opbouwnorm

 

Professionele rolsteiger

Steiger compleet

De rolsteiger compleet betreft een uitgebreide uitvoering, waarbij u optimaal gebruik kan maken van uw klimsteiger. Alle buizen hebben een wanddikte van 2 milimeter, tevens is de uitvoering met extra platformen en schoren. Hierdoor heeft u een optimale gebruikerservaring! De stellage is zowel te verkrijgen als brede rolsteiger, als smalle steiger.

 •   optimale gebruikerservaring
 •   wanddikte van de buizen is 2 milimeter
 •   Nederlands topfabricaat
 •   Voldoet niet aan nieuwe opbouwnorm

 

Rolsteigers 2018

Steiger voorloopleuning

Bent u professionele klusser en wilt u geen boetes? Schaf dan een steiger voorloopleuning aan. De nieuwe regelgeving houdt in dat u voortaan altijd omgeven moet zijn door middel van heupleuningen. U betreed hierbij de rolsteiger van binnenuit, door het platform met luik. Door deze nieuwe manier van werken is de valkans aanzienlijk kleiner geworden bij het op -en afbouwen. De steigers zijn te verkrijgen met enkele voorloopleuning, alleen voor opbouw aan de gevel, of met dubbele voorloopleuning. De dubbele voorloopleuning is de duurste uitvoering, maar kunt u zowel vrijstaand als aan de gevel gebruiken!

 •   Voorkom boetes
 •   Sneller opbouwen
 •   Stabieler en minder onderdelen
 •   Qua aanschaf iets duurder

 

Rolsteiger Euro

Euro steiger

De Euro steiger is een geliefd model onder onze klanten. Dit model is met name gevierd vanwege de conische verbindingspen waarmee u snel op -en af kunt bouwen. Door deze pen bent u geen losse onderdelen meer benodigd zoals de losse borgclips. De Euro stellage is geschikt voor intensief gebruik voor de professional. Zo maken dan ook vele timmermannen, schilders en stucadoors gebruik van deze Euro rolsteiger.

 •   Snel op -en afbouwen
 •   Geen losse borgclips meer benodigd
 •   Uit te breiden met alle onderdelen
 •   Professioneel steigermateriaal
 •   Ietsje duurder dan de Extrusie uitvoering

 

Rolsteiger met aanhanger aanbieding

Steiger met aanhanger

Bij Laddersenrolsteigers.nl kunt u ook snel en eenvoudig een steiger met aanhanger aanschaffen. Het leuke van deze duo aankoop is dat u dan financieel voordeliger uit bent. Wij hebben reeds een aantal modules voor u klaargezet in deze vorm. Wanneer u op zoekt bent naar een andere aanbieding, dan horen wij dat graag. Wij zetten graag voor u de voordelen op een rijtje van een steigeraanhanger.

 •   U hoeft uw steigermateriaal niet meer over te laden, dit bespaart tijd;
 •   Door het overzicht op de aanhanger weet u welke onderdelen eventueel ontbreken;
 •   De steigermaterialen hoeven minder verplaatst te worden, hierdoor minder snel kapot.

 

Welke hoogte voor steigers

Wanneer u een steiger kopen gaat is het van belang om van tevoren hoe hoog deze moet zijn. Er wordt in de wereld van rolsteigers altijd gerekend met werkhoogte en platformhoogte. Kort en simpel gezegd is de platformhoogte de hoogte waarop het platform ligt. De werkhoogte is vervolgens: platformhoogte + 2.00 meter. Stel u heeft een steiger werkhoogte 10 meter, dan ligt het platform op 8 meter.

 

Hoe een steiger opbouwen

Om de kans op ongelukken te verkleinen is een nieuwe opbouwmethode ontwikkeld voor steigers. Het belangrijkste uitgangspunt is dat de steiger voortaan moet zijn voorzien van een randbeveiliging, bestaande uit minimaal 1 heupleuning. Het idee hierachter is dat tijdens op -en afbouwen een leuning aanwezig is voordat het platform betreden wordt. U dient dan ook via het luik met platform naar boven te klikken. Indien u vrijstaand opbouwt, dienen aan beide kanten de zogenoemde voorloopleuningen aanwezig te zijn. Als u aan de gevel opbouwt, maximaal 15 cm van de gevel af, is een enkele voorloopleuning voldoende. Onze samengestelde rolsteigers zijn hier reeds op ingedeeld. Bekijk snel onze onderstaande opbouwvideo en ervaar het gemak van de steigers nieuwe norm.

Opbouwvideo nieuwe norm

Opbouwvideo traditionele schoren

 

TUV Certificaat

Gecertificeerd

In onze webwinkel is een rolsteiger al aan te schaffen voor € 189,95 excl. BTW. Wanneer u het product besteld voor 14:00 uur dan heeft dan heeft u deze tevens al de volgende werkdag in huis. Al onze rolsteigers, kamersteigers, of steigeraanhangers worden gratis binnen Nederland (m.u.v. waddeneilanden) en België verzonden.

Wij verkopen alleen klimmaterialen die voldoen aan de geldende wet -en regelgeving. Alle stellages + onderdelen zijn dan ook gekeurd door TUV Nederland en voldoen aan de NEN EN 1004:2005.

 

Welke steiger heb ik nodig

In ons assortiment ziet u diverse vooraf samengestelde steigers terug. Maar welke rolsteiger past nu eigenlijk bij u? Om deze vraag te beantwoorden zou u uzelf onderstaande vragen moeten stellen, zodat u hier een beter beeld bij krijgt.

 •   Is de stellage voor particulier, of professioneel gebruik?
 •   Ben ik een smalle, of een brede rolsteiger benodigd?
 •   Met welke lengte kan ik prettig aan het werk?
 •   Wil ik een houten, of een lichtgewicht platform?
 •   Indien voor professioneel gebruik; moet de steiger voldoen aan de nieuwe opbouwnorm?

 

Rolsteiger keuren

Wanneer moet een steiger gekeurd worden

Een steiger wordt gebruikt voor diverse klussen, hierdoor zal het materiaal ook slijten of mogelijkerwijs beschadigen. U zult dan ook begrijpen dat u periodiek het steigermateriaal moet inspecteren op dergelijke zaken. Minimale vereiste voor een keuring is eenmaal per jaar. De inspectie moet uitgevoerd worden door een deskundig persoon die hier tevens voor is opgeleid. Documentatie omtrent de keuring dient zorgvuldig te worden geadministreerd, tevens moet het gekeurde materiaal gewaarmerkt worden. Het waarmerken kan bijvoorbeeld een sticker zijn. Heeft u deze zaken niet voor elkaar? Dan is de kans aannemelijk dat u weggestuurd wordt bij een bouwplaats. Daarnaast; bespaar geen geld op keuringen, of vervangen van onderdelen, want: ‘Veiligheid gaat boven alles’.

 

Wanneer zijn stabilisatoren verplicht bij een steiger?

De rolsteiger stabilisatoren ziet u vaak voorbij komen in de onderdelenlijst van een steiger. Maar wanneer zijn deze nu eigenlijk verplicht en hoeveel bent u benodigd? De zogenoemde stabilisatoren zorgen ervoor dat uw stellage stabiel is en hierdoor niet snel om zal vallen. Ze zijn verplicht vanaf een platformhoogte van 2,5 meter. Dit betekent automatisch dat de stabs bij een werkhoogte van 4 meter niet in een steiger-configuratie zijn verwerkt (platform ligt dan op 2.20 meter). Vanaf een werkhoogte van 5 meter zijn de stabilisators dan verplicht. Indien u aan de gevel werkt dan bent u twee stuks benodigd, wanneer u vrijstaand gaat werken dan zijn er vier verplicht.

 

Steigers kopen: Levering door heel Nederland en België

Onze steigers worden geleverd door heel Nederland en België. Voor België wordt wel een extra vervoerstoeslag in rekening gebracht. Alhoewel er altijd iets mis kan gaan met het transport, kunnen wij nagenoeg altijd garanderen: voor 12:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd. In België kan levering maximaal 1-2 werkdagen duren. 

 

Steigeraanhanger

Steigeraanhangers

Onze steigeraanhangers zijn ideaal voor de professional die het erg druk heeft en zo weinig mogelijk tijd wil verliezen. Het mooie aan de steigeraanhanger is dat u al uw steigermateriaal gewoon op de aanhanger kan laten liggen. Hierdoor bespaart u veel tijd met het overladen van onderdelen. In de praktijk blijkt tevens dat onderdelen minder snel kapot gaan en minder snel ‘verdwijnen. Allemaal pluspunten toch? Er zit ook een kleine nadeel aan de transporter; u moet wel de ruimte hebben om hem ergens te kunnen plaatsen. Onze steigertransporters zijn te verkrijgen in zowel een ‘open’ als een ‘gesloten’ model in de merken Euroscaffold en Altrex. De open modellen moeten volledig vastgezet worden met de bijgeleverde spanbanden.

 

Steigermateriaal

Wij verkopen los steigermateriaal, erg makkelijk wanneer na inspectie blijkt dat uw huidige onderdelen niet meer helemaal veilig zijn. Zo kan door veelvuldig gebruik slijtage optreden, of zelfs kapotte onderdelen. Onze steigeronderdelen zijn uitwisselbaar met diverse merken, zoals Altrex, ASC, Topway en LSC. Komt u er toch niet helemaal uit, of heeft u hulp nodig? Bel, of mail ons! Wij verkopen ondermeer het volgende:

Steigerwielen
Stabilisatoren
Rolsteiger platforms
Uitwijkconsole
Werkbrug
Daksteiger
Rolsteiger frames

Steigermateriaal online kopen kan snel en veilig bij ons. Onze steigeronderdelen zijn universeel met diverse topmerken zoals Altrex en ASC. Bekijk dan ook snel onze losse onderdelen, zoals: