ALTREX RS5 STEIGERMAAND T/M 31 maart: BESTEL NU EEN RS5 ROLSTEIGER MET HOUTEN PLATFORMEN EN ONTVANG FIBER-DECK PLATFORMEN (KLIK HIER)

Rolsteiger frames (universeel)

Bij laddersenrolsteigers.nl bestelt u gemakkelijk en veilig uw rolsteiger frame. Wanneer u dit voor 14:00 uur doet, dan wordt uw bestelde steigerframe de volgende werkdag uitgeleverd. Onze universele rolsteiger frames zijn uitwisselbaar met diverse merken.

  • ✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd;
  • ✅ 14 dagen herroepingsrecht;
  • ✅ Hulp nodig? Neem snel contact met ons op.
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
500

Rolsteiger frame certificaat

Rolsteiger frame kopen bij Laddersenrolsteigers.nl

Met een rolsteiger frame die u koopt in onze webshop klimt u voortaan veilig de hoogte in. Onze frames bieden nu eenmaal extra houvast en grip door de geplaatste anti-slip sporten. Alle opbouwframes en leuningframes zijn gefabriceerd in Nederland en voldoen aan de geldende TUV keuring. Wij garanderen u dan ook dat u een betrouwbaar en goed product aanschaft waar veel werkplezier uit gehaald kan worden.

Onze rolsteiger frames zijn van het Nederlandse topmerk Euroscaffold en zijn tevens uitwisselbaar met diverse andere merken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld; Altrex, ASC en Topway. De opbouwframes kunnen verdeeld worden in de volgende drie breedte maten: 1.35, 0.90 en 0.75 meter.

  • ✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd;
  • ✅ 14 dagen herroepingsrecht;
  • ✅ Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar.

 

Rolsteiger frame uitvoeringen + afmetingen

U heeft de keuze uit verschillende soorten opbouwframes en doorloopframes. Zo heeft u de 7 sports, 4 sports en 2 sports uitvoeringen. Waarin tevens weer onderscheid wordt gemaakt in een breedte van 1.35, 0.90, of 0.75 meter. Hieronder worden de uitvoeringen + afmetingen beschreven. U heeft bij onze rolsteiger frames de keuze uit een:

  •   Opbouwframe;
  •   Doorloopframe;
  •   Leuningframe.

 

veiligheid steigerframe

Rolsteiger opbouwframe

 

 Uitvoering Breedte Gewicht
 Rolsteiger opbouwframe smal 4 sports 0.75 4.5 kg
 Rolsteiger opbouwframe middel 4 sports 0.90 5.2 kg
 Rolsteiger opbouwframe groot 4 sports 1.35 6.0 kg
 ----------------------------------------------------------- ---- ------
 Rolsteiger opbouwframe smal 7 sports 0.75 7.0 kg
 Rolsteiger opbouwframe middel 7 sports 0.90 8.7 kg
 Rolsteiger opbouwframe groot 7 sports 1.35 10. kg

 

Rolsteiger leuningframe

 

 Uitvoering Breedte Gewicht
 Rolsteiger leuningframe smal 2 sports 0.75 3.0 kg
 Rolsteiger leuningframe middel 2 sports 0.90 3.5 kg
 Rolsteiger leuningframe groot 2 sports 1.35 4.0 kh

 

Rolsteiger doorloopframe

 

 Uitvoering Breedte Gewicht
 Rolsteiger doorloopframe smal  0.75 6.0 kg
 Rolsteiger doorloopframa breed 1.35 8.0 kg
 Rolsteiger basis doorloopframe breed 1.35 10. kg

 

Waarom een Euroscaffold steigerframe kopen?

Een Euroscaffold rolsteiger frame dient u natuurlijk niet alleen bij ons te kopen om de prijs. Het gaat tevens om de duurzaamheid van een product; hoe lang gaat deze mee en kan het onderdeel intensief gebruikt worden. Doordat onze frames in Nederland worden gefabriceerd hebben wij grip op het gehele ontwikkelingsproces. Hierbij staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Onze producten voldoen dan ook niet voor niets aan de TUV certificering.

 

Opbouwframe 15-28-7

Wat is een rolsteiger frame?

Een opbouwframe, of leuningframe van een steiger is de basis voor uw stellage. Zonder dit onderdeel kunt u dan ook gewoonweg niet opbouwen. De frames zijn te onderscheiden in opbouwframes en leuningframes. Het verschil tussen deze twee zit hem al in de naam die veel zegt. De leuningframe wordt altijd als laatst op de steiger geplaatst en heeft de maat ..-50-2 (.. = afhankelijk breedte). In de nieuwe opbouw van rolsteigers komen deze frames niet meer terug, aangezien ze vervangen worden door de maat ..-28-4 (.. = afhankelijk breedte). Dit heeft uit te staan met de maat van de voorloopleuning. Wilt u hierover meer informatie, dan horen wij dat graag.

 

Steigermateriaal kopen

Naast de rolsteiger frames vindt u in onze webshop ook nog de andere producten terug die perfect aansluiten bij uw steigermateriaal. Bekijk bijvoorbeeld eens onze: