ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Vouwladders

Vouwladder kopen? Wij verkopen vouwladders van de beste merken zoals Altrex, Little Giant en BigOne. Het voordeel van deze ladders is dat ze multifunctioneel en gemakkelijk op te bergen zijn. U kunt bij ons online ladders bestellen voor zowel professioneel als doe-het-zelf gebruik.

✅ Snelle levertijd (zie levertijd bij product)
✅ Gratis verzending binnen Nederland
✅ Hulp nodig? Bel 0511 - 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
41 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
41 producten
1500

vouwladder altrex

Vouwladder kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Wanneer u een vouwladder kopen wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij voeren een uitgebreid assortiment klusladders die geschikt zijn voor zowel professioneel, als doe-het-zelf gebruik. De geschiktheid van soort gebruik wordt vermeld bij ieder los product. Meest gekozen uitvoering onder de vouwladders is de uitvoering 4x5. Heeft u hulp nodig bij de keuze voor het juiste product? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Wat is een vouwladder?

Een vouwladder is een multifunctioneel product voor diverse klussen. Zo bestaan deze ladders uit vier verschillende delen die verbonden zijn met een scharnier. De verschillende delen bestaan weer uit een bepaald aantal sporten (treden), bijvoorbeeld 3, 4, 5 of 6 sporten. Vandaar dat de uitvoeringen vaak met de volgende termen uitgedrukt worden: 4x3, 4x4, 4x5, of 4x6 uitvoering. De ladders worden vaak ook telescopisch genoemd, omdat de onderste poten uitschuifbaar zijn. Hierdoor kan stabiel en veilig gewerkt worden op ongelijke ondergronden. Welke klus u ook uit moet voeren, met dit product komt u er hoogstwaarschijnlijk wel, zo zijn de meeste vouwladders te gebruiken in: rechte stand, reformstand (vrijstaand), en een enkeling als steigertje.

Veiligheid gegarandeerd met een fabrieksgarantie van 5 tot 10 jaar

Op alle vouwladders zit een fabrieksgarantie, de ene leverancier hanteert een garantie van vijf jaar, een fabrikant zoals Altrex bijvoorbeeld garandeert op hun professioneel assortiment een garantie van tenminste 10 jaar. Voorwaarde hiervoor is echter wel dat de fabrikant de ladder gaat inspecteren om te kijken of deze wel zorgvuldig is gebruikt door u als gebruiker. Mocht er tijdens de inspectie een constructiefout gevonden worden, dan krijgt u uw geld terug.

In welke uitvoeringen is een vouwladder verkrijgbaar?

Zoals eerder beschreven zijn vouwladders verkrijgbaar van verschillende merken, van professioneel tot aan doe-het-zelf gebruik. De ladders bestaan nagenoeg altijd uit twee vouwbare gedeelten. Deze twee delen zijn vervolgens weer voorzien van telescopische bomen zodat deze weer verder uitgeschoven kunnen worden. Hierdoor is de ladder compact op te bergen en makkelijk te vervoeren. Er zijn ook vouwladder met platform te verkrijgen die als steigertje ingezet kunnen worden. Het is dan wel van belang om de bijhorende platformen bij te bestellen, indien ze niet inbegrepen zijn. De producten zijn verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

hoe gebruik ik mijn vouwladder veilig?

Een vouwladder veilig gebruiken

Een val kan tot ernstige ongelukken leiden, de hoogte hoeft hierin niet eens bepalend te zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat u ten alle tijde de veiligheidsregels van de fabrikant opvolgt. Het begint al met de ontvangst van uw product. Haal deze uit de verpakking en kijk goed of er geen beschadigingen (lees: deuken / verbuiging) aanwezig zijn. Zodra u het product gaat gebruiken is het van belang de ladder op een stevige ondergrond te gebruiken, dus niet bijvoorbeeld in zand waarin de laddervoeten weg zakken. Zodra u gaat klimmen dient u uw gezicht te alle tijde richting de ladder te houden, niet te overstrekken, of werkzaamheden uit te voeren die het product zijdelings belasten. De laatste tip: trek schoenen aan met een goede grip, zodat u niet uit kan glijden.

Hoe zet ik mijn vouwladder in de verschillende standen?

In onderstaande video geven wij globaal weer hoe deze ladders neergezet kunnen worden en op welke manier dit te bewerkstelligen is.

Welke verschillende merken vouwladders zijn er?

Bij laddersenrolsteigers.nl verkopen wij vouwladders van de volgende merken:

vouwladder altrex kopen

Altrex vouwladder

Meeste populair merk in ons assortiment is de Altrex vouwladder. Dit bedrijf kenmerkt zich als een betrouwbaar en keurig bedrijf en geeft fabrieksgaranties van zo’n vijf tot tien jaar op zijn producten. Het concern garandeert voor de professionele vouwladder Altrex minimaal 12.000 cycles. Bij de doe-het-zelf producten zijn dit minimaal 4.000 cycles. Favoriete uitvoering onder onze professionele klanten is de Altrex Varitrex Teleprof 4x5. Onze particuliere klanten kiezen vaak voor de Altrex Varitrex Plus.

little giant vouwladder kopen?

Little Giant vouwladder

Sterk en robuust dat typeert de Little Giant vouwladder. Dit merk komt oorspronkelijk uit Amerika en is voor professioneel gebruik. De vouwladders worden onderscheiden in drie verschillende categorieen: Basic (Velocity), Semi (Leveler) en extreme (Black pro leveler). De ladders voldoen aan de NEN2484 voor professioneel ARBO gebruik. Hiermee kan zowel u, als uw personeel veilig aan het werk.

Big One vouwladder

vouwladder big one kopen?

De oorsprong van Big One vouwladder komt uit België. De ladders kunnen divers ingezet worden en komen veelal overeen met andere modellen. Verschil tussen de andere types is ondermeer de veerpen om de delen vast met elkaar te zetten. Ook zijn de modellen voorzien van wielen zodat u gemakkelijk over de bouwplaats kunt rijden.

vouwladder waku kopen?

Waku vouwladder

Zeker niet onbekend in de bouwwereld is de Waku vouwladder. De ladders komen van origine uit Duitsland en zijn geschikt voor heavy use. Ook deze modellen kunnen op diverse manieren ingezet worden. Daarnaast kan u deze ladders ook nog verder uitvoeren met een verlengpoot, erg handig wanneer u op ongelijke ondergronden werkt.


Euroline vouwladder

De Euroline vouwladder is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. De standaard uitvoering en de Vario lijn. Overeenkomst tussen deze twee types is dat ze beiden zowel vrijstaand als tegen de gevel aan te gebruiken zijn. Bij de Vario kan u de telescopische poten nog verstellen, bij de normale uitvoering kan dit niet. De normale uitvoering heeft als voordeel dat deze als steiger opgebouwd kan worden. U dient dan nog wel een platform mee te bestellen.

Waarom een vouwladder kopen?

Er zijn een aantal goede argumenten om dit model aan te schaffen:

  • Compact op te bergen en makkelijk te vervoeren
  • Bruikbaar in diverse standen
  • Maakt werken op ongelijke ondergronden mogelijk
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Snel op te zetten in de stand die u nodig bent

Ruim assortiment ladders bij Laddersenrolsteigers.nl

Komt u na al deze informatie toch tot het besluit dat dit type niet helemaal past bij de klussen die u uitvoert? Wij verkopen ook nog andere ladders, zie onderstaande verwijzingen:

Klimmateriaal kopen?

Bent u toch op zoek naar iets anders dan deze producten? Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de meest populaire producten uit ons assortiment:

Hulp nodig? | Laddersenrolsteigers.nl

Bent u hulp nodig bij uw aankoop? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op 0511-402564 en info@laddersenrolsteigers.nl . Wij helpen u graag verder!