ALTREX STEIGER SALE: MEGA KORTINGEN OP RS5/MITOWER STEIGERS + MATERIAAL TM 31-10-2023

Altrex Fiber-Deck

Met de Altrex Fiber Deck was het opbouwen van uw rolsteiger nog nooit zo gemakkelijk. Deze platformen zijn in de maten 1.85, 2.45 en 3.05 verkrijgbaar. Tevens kunt u hieronder kiezen of u een vloer met luik, of zonder luik wilt. 

  • Klik op het platform en geef de gewenste maat aan!
  • ✅ Snelle levertijden 
  • ✅ 14 dagen herroepingsrecht;
  • ✅ Hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500

Altrex Fiber-Deck: Laddersenrolsteigers.nl

Kijkt u er steeds weer tegen op om uw rolsteiger op te bouwen? Hoe hoger u moet opbouwen hoe zwaarder dit ook wordt. Niks is dan zo fijn als al uw steigermateriaal licht van gewicht is. Het Altrex Fiber-Deck platform sluit naadloos op deze gedachte aan en bespaart ongeveer zo’n 30% aan gewicht per vloer.

Bij laddersenrolsteigers.nl kunt u snel, veilig en gemakkelijk uw Fiber-Deck platform kopen. U klikt op het product en geeft vervolgens in het oranje/gelige vlak aan welke lengte u benodigd bent. Bent u meerdere vloeren nodig? Dan is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen bij onze klantenservice. Via info@laddersenrolsteigers.nl vraagt u snel een offerte aan waarop wij binnen 24 uur zullen reageren.

  •   Snelle levertijden;
  •   Scherpe prijzen;
  •   14 dagen herroepingsrecht;
  •   Klantenservice is iedere werkdag bereikbaar.

 

Altrex Fiber-Deck

Altrex Fiber-Deck zonder luik

De fiber deck platen van Altrex zonder luik zijn gemakkelijk in te zetten voor iedere klus. Of u nu een brede, of een smalle rolsteiger heeft. Door de handige tools zoals de dwarsliggers heeft u extra houvast wanneer u de vloeren moet tillen. De vloeren zonder luik zijn iets duurder dan de uitvoering met luik. Onze fiberdeck zonder luik is verkrijgbaar in de volgende afmetingen.

 

Altrex Fiber-Deck

Altrex Fiber-Deck met luik

Met de fiber deck platen van Altrex maakt u het voor uzelf alleen maar meer geriefelijk. Door deze lichte alternatieve vloer heeft u nog nooit zo snel uw steiger opgebouwd. Vergeet hierbij dan ook niet dat deze lichtgewicht platformen uw rug beschermen. Het verschil met een houten platform? U kunt uitgaan van 30% gewicht. Daarnaast hebben de Altrex vloeren ook nog een geïntegreerde opwaaibeveiliging. De platform met luik zijn perfect voor de nieuwe opbouwnormen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Waarom Altrex Fiber-Deck kopen?

De lichtgewicht platformen zijn erg gevierd onder onze klanten. Niet alleen koopt u hiermee een goede vloer voor uw rolsteiger, maar tevens spaart u in zekere zin uw eigen lichaam. De fiber deck platen zijn duurder dan de gewoon houten vloeren. Maar vergeet niet dat u nu voortaan sneller en lichter opbouwt. En dit betekent uiteindelijk in zekere zin een kostenbesparing.