ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Altrex Fiber-Deck

Altrex Fiber-Deck® steigerplatformen zijn de beste en lichtste vloeren voor een rolsteiger. Dit unieke platform is 30% lichter dan de houten uitvoering en is vaak geprobeerd na te maken, maar nog nooit geëvenaard. Met een automatisch opwaaibeveiliging en stevige grip wil jij nooit meer anders. Ben je hulp nodig? Wij helpen jou graag verder.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500

Altrex Fiber-Deck: Laddersenrolsteigers.nl

Kijkt u er steeds weer tegen op om uw rolsteiger op te bouwen? Hoe hoger u moet opbouwen hoe zwaarder dit ook wordt. Niks is dan zo fijn als al uw steigermateriaal licht van gewicht is. Het Altrex Fiber-Deck platform sluit naadloos op deze gedachte aan en bespaart ongeveer zo’n 30% aan gewicht per vloer.

Bij laddersenrolsteigers.nl kunt u snel, veilig en gemakkelijk uw Fiber-Deck platform kopen. U klikt op het product en geeft vervolgens in het oranje/gelige vlak aan welke lengte u benodigd bent. Bent u meerdere vloeren nodig? Dan is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen bij onze klantenservice. Via info@laddersenrolsteigers.nl vraagt u snel een offerte aan waarop wij binnen 24 uur zullen reageren.

  •   Snelle levertijden;
  •   Scherpe prijzen;
  •   14 dagen herroepingsrecht;
  •   Klantenservice is iedere werkdag bereikbaar.

 

Altrex Fiber-Deck

Altrex Fiber-Deck zonder luik

De fiber deck platen van Altrex zonder luik zijn gemakkelijk in te zetten voor iedere klus. Of u nu een brede, of een smalle rolsteiger heeft. Door de handige tools zoals de dwarsliggers heeft u extra houvast wanneer u de vloeren moet tillen. De vloeren zonder luik zijn iets duurder dan de uitvoering met luik. Onze fiberdeck zonder luik is verkrijgbaar in de volgende afmetingen.

 

Altrex Fiber-Deck

Altrex Fiber-Deck met luik

Met de fiber deck platen van Altrex maakt u het voor uzelf alleen maar meer geriefelijk. Door deze lichte alternatieve vloer heeft u nog nooit zo snel uw steiger opgebouwd. Vergeet hierbij dan ook niet dat deze lichtgewicht platformen uw rug beschermen. Het verschil met een houten platform? U kunt uitgaan van 30% gewicht. Daarnaast hebben de Altrex vloeren ook nog een geïntegreerde opwaaibeveiliging. De platform met luik zijn perfect voor de nieuwe opbouwnormen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Waarom Altrex Fiber-Deck kopen?

De lichtgewicht platformen zijn erg gevierd onder onze klanten. Niet alleen koopt u hiermee een goede vloer voor uw rolsteiger, maar tevens spaart u in zekere zin uw eigen lichaam. De fiber deck platen zijn duurder dan de gewoon houten vloeren. Maar vergeet niet dat u nu voortaan sneller en lichter opbouwt. En dit betekent uiteindelijk in zekere zin een kostenbesparing.