Onze webshop blijft open en leveringen gaan 'gewoon' door. Vragen over levertijd? Bel: 0511-402564

Telescoopladder

Bent u op zoek naar een telescoopladder om veilig te klussen? Wij verkopen telescoopladders van de topmerken Big One, Telesteps, Wakü en Altrex voor de beste prijzen. Met deze merken bent u verzekerd van goed materiaal en dus veilig werken. 

✅ Snelle levering
✅ 14 dagen herroepingsrecht
✅ 1000+ Tevreden klanten
✅ Klantenservice: 0511-402564

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

46 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

46 artikel(en)

Telescoopladder kopen bij Laddersenrolsteigers.nl

Een telescoopladder kopen gaat veilig en snel via Laddersenrolsteigers.nl. Alle producten zijn van hoogwaardig aluminium en kunnen veelal de volgende werkdag uit voorraad geleverd worden. Heeft u vragen, of bent u hulp nodig? Dan staat onze klantenservice tijdens kantooruren voor u klaar op 0511-402564. Buiten kantooruren zijn wij per mail bereikbaar via info@laddersenrolsteigers.nl. Graag tot ziens!

 

Telescoopladder kopen

Wat is een telescoopladder

Een telescoopladder kunnen we omschrijven als een ladder die uit te schuiven, gemakkelijk op te bergen en veilig in gebruik is. U stelt het product af op de werkhoogte die u graag wilt bereiken en na gebruik is deze makkelijk op te ruimen.

Door het aluminium zijn de telescoopladders licht van gewicht en door nagenoeg iedereen te tillen. Ze zijn met name dan ook gewild bij het grote publiek doordat ze makkelijk op te bergen en te verplaatsen zijn. Een geliefde telescoopladder voor professioneel gebruik is de Big One telescoopladder. Deze bestaat uit verschillende uitvoeringen en kan inzet worden voor klussen op verschillende hoogtes.

Onze telescoopladders zijn allen voorzien van rubberen voetjes, dit voorkomt beschadiging en krassen op de vloer. Een telescopische ladder kunt u inzetten voor diverse klussen, zoals het schoonmaken van de ramen, het schilderen van een dak, of opmeten van een kozijn.

 

Welke telescoopladder

Een vraag die wij nog wel eens krijgen is; Welke telescopische ladder moet ik aanschaffen? Dit is dan ook een vraag waarop wij het antwoord in eerste instantie schuldig moeten blijven. Veel hangt af van de hoogte die u wilt bereiken, maar ook welk merk uw voorkeur geniet. Wanneer we kijken naar onze klanten dan zien we dat een werkhoogte 4.20 meter vaak gekozen wordt. Hierbij een aantal tips die u voor uzelf beantwoord moet hebben voordat u een telescoopladder aanschaft.

 • Is de ladder voor thuisgebruik, of professioneel gebruik?
 • Welke werkhoogte wilt u bereiken?
 • Welk merk geniet uw voorkeur?
 • Moet er actief op de vouwladder gewerkt worden, of is het bijvoorbeeld alleen voor opmeten?

 

Voordelen

 •   Neffens de werkhoogte die u koopt, merkt u dit niet in de omvang;
 •   Hierdoor erg gemakkelijk op te ruimen;
 •   Door het ideale gewicht zijn de producten makkelijk te dragen;
 •   Nagenoeg alle telescoopladders zijn voorzien van rubberen voeten;
 •   Dit voorkomt beschadiging aan uw vloer;
 •   De ladders zijn zowel binnen als buiten te gebruiken;
 •   Gemakkelijk af te stellen op de door u gewenste hoogte.

 

Veiligheid telescoopladder

Is een telescoopladder veilig

Veilig werken op hoogte is het belangrijkste wat er is. Al onze telescoopladders voldoen dan ook aan de strengste eisen van de Nederlandse warenwet en de EN 131. Hiermee kunt u gegarandeerd veilig werken aan uw klus. Let wel op: wanneer u een professionele gebruiker bent van deze producten, dan adviseren wij u om ook de professionele uitvoering van een ladder te kiezen.

 

Hoe werkt een telescoopladder

In onderstaande productvideo kunt u zien hoe de telescoopladders werken:

 

Merken

BigOne

De telescoopladders van BigOne zijn zeer geliefd in de bouw -en schildersbranche. Deze ladders zijn voor professioneel gebruik en vervangen met gemak een reformladder, of andere opsteekladder. De BigOne vouwladder neemt ingeschoven slechts een kwart van de uitgeschoven lengte in. Hiermee past het product dan ook nagenoeg in iedere klusbus. De BigOne is zeer geliefd onder onze klanten.

Telesteps

Een bekend merk als zijnde als een van de voorlopers in de telescopische ladders. Door de zogenoemde Auto-step functie zijn de ladders eenvoudig in -en uit elkaar te schuiven. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in zowel het professionele als particuliere segment. Wij adviseren deze ladders niet te gebruiken in ruimtes die stoffig zijn in combinatie met vocht. Wanneer u het product wel in een dergelijke ruimte heeft gebruikt, dient u te zorgen voor een goede schoonmaak. Anders is de kans aanwezig dat de ladder niet meer gemakkelijk in -en uitschuift.

Waku

De telescoopladders van Waku zijn zeer eenvoudig in gebruik en geliefd onder onze professionele klussers. Dit Duitse merk is vaak geprobeerd na te maken en voldoet aan alle geldende veiligheidsregels. De Waku ladder is eentje voor diverse toepassingen.

Altrex

De Altrex telescoopladder staat voor kwaliteit en eenvoud. In ons assortiment hebben wij de telescoopladders opgenomen die zowel voor professioneel als particulier zijn te gebruiken. Met de Smart Up Easy, Active en Pro heeft Altrex over iedere doelgroep goed nagedacht.