ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Wienese klimmateriaal

wienese kopen laddersenrolsteigersWienese klimmateriaal bestaat sinds 1903 en is sindien een begrip in de professionele klimmateriaal-wereld. De producten zijn uitermate geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de schildersbranche, industrie en techniek. Alle producten voldoen aan de Warenwet en zijn hierdoor deugdelijk en stabiel.

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
56 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
56 producten
1500

wienese klimmateriaalWienese klimmateriaal kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Wij zijn trotse dealer van Wienese trappen, ladders en al het andere klimmateriaal. Wienese staat garant voor een strenge naleving van alle normeringen die gelden binnen de klimmaterialenwereld. Alle goederen voldoen dan ook aan geldende Europese normen (EN) en de nog strengere Nederlands normen (NEN). Standaard biedt men 5 jaar fabrieksgarantie op de verkochte producten.wienese trap kopen bij laddersenroslteigersWienese trappen

De Wienese trappen zijn voor professioneel gebruik en zijn favoriet onder de schilders, elektriciens en klussers. De Master trap is EN 131 en NEN 2484 gecertificeerd en voldoet aan de normen voor professioneel ARBO gebruik (Warenwet). De trappen zijn evenals enkel, als dubbel oploopbaar te verkrijgen. Typerend voor de modellen is de buisversterking onderaan bij de trapvoet, dit zorgt voor extra veiligheid.
wienese ladder kopen bij laddersenrolsteigersWienese ladders

Wienese ladders zijn een begrip in de klus -en schildersbranche. De opsteekladders zijn allen voorzien van een kunststofgeleiding op de haken en de sport. Hierdoor zijn de ladders gemakkelijk omhoog te steken. Doordat de sporten schuingeplaatst in de bomen zitten gevelst ervaart u extra sta-comfort en stabiliteit. Alle ladders van Wienese voldoen aan de NEN 2484 (professioneel ARBO gebruik) en Warenwet.
wienese kamersteiger kopen bij laddersenrolsteigersWienese kamersteiger

De Wienese kamersteiger is uitermate geschikt voor iedere schilder, of stucadoor die op hoogte moet werken en snel door wil. Een trap, of een ladder is dan geen handig hulpmiddel. De kamersteiger verrijdt u eenvoudig en heeft een lengte van 1.90 meter zodat u niet snel de stellage hoeft te verplaatsen. De kamersteigers van Wienese zijn standaard voorzien van een doorbouwpen, zodat u tot wel 7 meter werkhoogte kunt doorbouwen.
wienese telescoopladder kopen bij laddersenrolsteigersWienese telescoopladder

De Wienese telescoopladder is uitermate geschikt voor inspectiewerkzaamheden, toegang tot een dak, of tijdens het inmeten van uw toekomstige klus. De telescoopladders zijn allen voorzien van een geavanceerd inschuifsysteem, zodat u nooit uw vingers tussen de sporten krijgt als u de ladder inschuift. Ook de telescoopladder van Wienese voldoet aan de strenge normen zoals NEN 2484 (professioneel ARBO gebruik).
wienese ladder accessoires kopen bij laddersenrolsteigersWienese ladder accessoires

Bent u op zoek naar Wienese ladder toebehoren zoals bijvoorbeeld een verfblikhouder, muurafhouder, of emmerhaak? Deze onderdelen zijn allemaal een extra aanvulling op uw ladder. Ook is het uiteraard mogelijk om losse onderdelen behorende bij uw Wienese ladder aan te schaffen. Onderdelen zoals bijvoorbeeld laddervoeten slijten nu eenmaal, of gaan kapot wat niet direct betekent dat u een nieuwe schildersladder moet kopen.
wienese trap accessoires kopen bij laddersenrolsteigersWienese trap accessoires

Als schilder, of klusser is het erg handig om onderdelen, of materiaal ergens op neer te zetten. Met de Wienese trap toebehoren bent u van ieder gemak voorzien. Denk bijvoorbeeld eens aan het afneembaar plateau waar uw verfblik geplaatst kan worden. Ook losse trap onderdelen zoals trapvoeten zijn uiteraard verkrijgbaar, zodat uw trappen nog langer mee kunnen.Veilig online Wienese klimmateriaal kopen

In onze webshop kunt u veilig en vertrouwd uw online bestelling plaatsen en afrekenen. Wij beschikken over een SSL-certificaat, welke u kunt herkennen in uw browser-balk waar een ‘slotje’ voor de URL geplaatst is. U kunt betalen op verschillende manieren:

  • IDeal
  • Paypal (creditcard)
  • Overboeking
  • Op factuur (volledige vooruitbetaling)

Hulp, of advies nodig?

Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar op 0511-40 25 64, of per mail: info@laddersenrolsteigers.nl Wij helpen u graag verder!