Winkelen per

Actieve filters

  1. Werkhoogte: Filter verwijderen 8 meter

Rolsteiger 8 meter

De rolsteiger 8 meter is een favoriete maat uit ons assortiment. Wanneer u deze steiger voor 14:00 uur besteld heeft u deze de volgende werkdag op locatie. Onze rolsteiger 8 meter is al verkrijgbaar vanaf € 1249,-. Hij wordt dan gratis op locatie in Nederland afgeleverd (muv Waddeneilanden).

  • ✅ Voor 14:00 uur besteld - volgende werkdag geleverd;
  • ✅ 14 dagen herroepingsrecht - gratis verzending;
  • ✅ Vrijblijvende offerte nodig? Neem dan contact met ons op.
Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

108 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

108 artikel(en)

rolsteiger frame certificaat

Rolsteiger 8 meter kopen; Laddersenrolsteigers.nl

Een rolsteiger 8 meter is een favoriete maat bij onze klanten. In de webshop van laddersenrolsteigers.nl hebben we dan ook al diverse configuraties samengesteld waar u uit kan kiezen. Als u uw eigen ideeën heeft uit welke onderdelen uw steiger moet bestaan, dan horen wij dat graag. Onze klantenservice staat namelijk iedere werkdag klaar voor onze klanten; tot het opstellen van offertes, tot aan het afhandelen van eventuele problemen. De steigermerken die laddersenrolsteigers.nl verkoopt betreffen Euroscaffold en Altrex. Beide labels zijn Nederlandse bedrijven die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben te staan. Wanneer u geïnteresseerd bent in een rolsteiger dan wordt de leverdatum bij ieder product/afmeting/type rechtsboven afzonderlijk weergegeven. In de meeste situaties leveren wij de steigers dezelfde week uit, soms al de volgende werkdag. Heeft u vragen over de levertijd voordat u een bestelling plaatst? Geen enkel probleem, wij helpen u graag verder!

  •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd (*mits voorradig);
  •   Goede prijzen voor iedereen;
  •   14 dagen herroepingsrecht;
  •   Gratis verzending binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

 

Rolsteiger 8 meter Euroscaffold

Welke rolsteiger 8 meter moet ik nu kiezen?

Een rolsteiger 8 meter kopen, hoe nu verder? Zoals u ongetwijfeld al gezien heeft zijn steigers op diverse manieren op te bouwen. U zult er goed over na moeten denken hoe u dit zelf wilt doen. In onze shop hebben wij de meest gekozen configuraties voor u klaargezet, maar u kan ook uw eigen ideeën hebben. Als u hier nog niet over nagedacht heeft willen wij u een paar kleine tips geven:

Rolsteiger 8 meter Altrex

- Er is keuze uit verschillende breedte maten: 1.35, 0.90 en 0.75 meter;
- De breedste uitvoering geeft meer stabiliteit, maar is moeilijker in te zetten in kleinere ruimtes;
- U dient na te denken over de platformlengte, er is keuze uit: 1.85, 2.45 en 3.05 meter;
- Wilt u graag een houten platform, of bent u op zoek naar extra comfort door middel van een lichtgewicht platform?
- De lichtgewicht platformen zijn iets lichter, maar besparen zo’n 30% gewicht;
- Wie gaat er op de steiger werken? Wanneer u personeel laat werken op een stellage, dan moet u voldoen aan wet en regelgeving;
- Bekijk dan onze rolsteiger voorloopleuning eens.

 

Type rolsteigers

Rolsteiger 8 meter

Rolsteiger budget

De rolsteiger budget is de steiger voor de semi-professional die graag binnen een aantal minuten zijn stellage op wil bouwen. Ondanks de naam ‘budget’ is al het steigermateriaal TUV gecertificeerd en professioneel. Deze naam komt puur voort uit de gedachte om met minimale onderdelen een veilige steiger op te bouwen. Qua hoeveelheid steigeronderdelen kan op iedere verdieping een enkel kruis geplaatst worden. De rolsteiger 8 meter budget is verkrijgbaar in diverse modellen:

0.75 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
0.75 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
0.75 x 3.05 x 8.20 werkhoogte

0.90 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
0.90 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
0.90 x 3.05 x 8.20 werkhoogte

1.35 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
1.35 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
1.35 x 3.05 x 8.20 werkhoogte

 

Rolsteiger 8 meter compleet

Rolsteiger compleet

De rolsteiger compleet is een van de meest gekochte steigers uit ons assortiment. Door de complete hoeveelheid aan onderdelen is deze stellage geschikt voor iedere professionele klus. Met een dikke wanddikte van de buizen en certificering voldoet dit product aan wet -en regelgeving. Al onze onderdelen zijn TUV gercertificeerd, voldoen aan de NEN EN-1004 (Steigerklasse 3). Als u met personeel wilt gaan werken op deze steiger, vergeet dan niet om na te denken over eventuele voorloopleuningen. De rolsteigers zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:

0.75 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
0.75 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
0.75 x 3.05 x 8.20 werkhoogte
0.75 x 1.85 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
0.75 x 2.45 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
0.75 x 3.05 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform

0.90 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
0.90 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
0.90 x 3.05 x 8.20 werkhoogte
0.90 x 1.85 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
0.90 x 2.45 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
0.90 x 3.05 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform

1.35 x 1.85 x 8.20 werkhoogte
1.35 x 2.45 x 8.20 werkhoogte
1.35 x 3.05 x 8.20 werkhoogte
1.35 x 1.85 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
1.35 x 2.45 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform
1.35 x 3.05 x 8.20 werkhoogte lichtgewicht platform

rolsteiger voorloopleuning 8 meter

Rolsteiger voorloopleuning

Met een rolsteiger voorloopleuning voldoet u aan de nieuwe opbouwregels die sinds 2018 gelden. Onze rolsteiger voorloopleuning 8 meter werkhoogte is geschikt voor iedere professionele klus waarbij u moet voldoen aan de veiligheidsregels. Met de voorloopleuningen bent u tijdens het op/afbouwen en betreden van de steiger volledig omringd door middel van leuningen (en/of gevel). Door deze nieuwe opbouwmethode is de valkans kleiner geworden, een maatregel om ongelukken tegen te gaan. De nieuwe regels staan beschreven in het A-blad rolsteigers. Wanneer u met personeel werkt raden wij aan om voor deze nieuwe methode te kiezen. De steigers worden stabieler, bouwen veiliger op en het scheelt een hoeveelheid aan materiaal. Wij verkopen deze modellen van de merken Euroscaffold (voorloopleuning genaamd) en Altrex (safe-quick guardrail genaamd).

 

 

 

Altrex rolsteiger 8 meter

Altrex rolsteiger

De Altrex rolsteiger 8 meter, wie kent dit steigermerk nu eigenlijk niet? Jarenlang fabriceert dit bedrijf al steigers van goede kwaliteit die ingezet kunnen worden voor iedere klus. Dit bedrijf produceert voor iedere doelgroep; van de doe-het-zelver tot aan de professional. Bij de professionele lijn kunt u kiezen uit de RS4 serie en de RS5 serie. Een groot verschil is er niet, aangezien ze beiden voor zwaar gebruik zijn. Als u een iets dikkere wanddikte wilt hebben van uw steiger, dan is de RS5 de beste optie. Ook is deze lijn uitbreidbaar met zaken zoals een loopbrug, of uitwijkconsole. Wij hebben diverse uitvoeringen van beide series voor u klaargezet. Indien u een andere hoeveelheid onderdelen wenst dan horen wij dat graag, dan maken we een offerte op maat!

 

Hoe moet ik een rolsteiger 8 meter opbouwen?

Een rolsteiger 8 meter opbouwen is niet heel moeilijk, maar als het nog nooit heeft gedaan helpen wij u graag op weg! In onderstaande filmpjes laten we globaal zien hoe u een steiger opbouwt. In de opbouwvideo’s wordt verschil gemaakt tussen de nieuwe manier van opbouwen (voorloopleuning) en de traditionele manier van opbouwen.


 

Rolsteiger 8 meter; wat is werkhoogte?

Rolsteiger 8 meter, wat betekent dit eigenlijk? Dit is een vraag die onze klantenservice vaak krijgt van onze klanten, wij leggen het u graag uit! Met 8 meter bedoelen wij werkhoogte, dus de hoogte waarop u veilig aan het werk kan. Wanneer we het over werkhoogte hebben en u bent benieuwd naar de platformhoogte, dan haalt u hier 2 meter vanaf. Dus bij een rolsteiger 8 meter werkhoogte, liggen de vloeren op 6 meter hoogte.

 

veiligheid boven alles

Welke rolsteiger 8 meter moet ik kiezen?

Wanneer u een rolsteiger 8 meter aan wilt schaffen, heeft u natuurlijk uw eigen condities en wensen. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden hoe u uw steiger op wilt bouwen. Zo dient u allereerst na te denken over de breedte. Hiervoor zijn drie maten beschikbaar: 1.35, 0.90 en 0.75 meter. Nadat u een breedtemaat heeft gekozen dient u een keuze te maken over de lengte van het platform: 1.85, 2.45 en 3.05 meter en of deze moet bestaan uit CarbonDeck, of gewoon hout. De CarbonDeck platforms zijn iets duurder, maar schelen qua gewicht zo’n 30% aan kilo’s.

 

 

 

rolsteiger met aanhanger

Rolsteiger met aanhanger

Een rolsteiger 8 meter kopen, maar hoe gaat u deze snel, gemakkelijk en veilig vervoeren? Bekijk dan onze aanbiedingen van steigers met steigertransporters. Niet alleen pakt u een financieel voordeeltje (bundelkorting), maar tevens bespaart u in de toekomst tijd en ergernis. Daarnaast is bewezen dat het steigermateriaal gewoonweg langer meegaat, omdat het minder vaak verplaatst en opgeslagen hoeft te worden. Ieder onderdeel heeft zijn eigen plekje en daardoor maakt de aanhanger het werk voor u nog overzichtelijker. Bent u op zoek naar een andere aanbieding, dan kan u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Steigermateriaal

Onze rolsteigers zijn uit te breiden met een divers scala aan steigermateriaal, bijvoorbeeld:

Rolsteiger platforms
Opbouwframes
Schoren
Werkbruggen
Daksteigers
Uitwijkconsole
Steigerwielen