ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Altrex kamersteiger

De Altrex kamersteiger is geschikt voor iedere klusser en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De meeste modules zijn uit te bouwen tot een hogere werkhoogte. Als de door jou gewenste configuratie er niet tussen staat, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ben je op zoek naar losse onderdelen? Bekijk hier dan de Altrex kamersteiger onderdelen.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
39 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
39 producten
1500

Altrex kamersteiger kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Een Altrex kamersteiger online kopen kan veilig, vertrouwd en snel in de webshop van laddersenrolsteigers.nl. Onze kamersteigers zijn vaak uit voorraad leverbaar, echter verschilt dit altijd weer per type. Wanneer u een product heeft geselecteerd, bekijk dan even de voorraad status. En mocht u er niet helemaal uitkomen, dan belt u toch even? Ook voor de configuraties die wij niet op de website hebben te staan kunt u bellen, wij kunnen alle Altrex steigeronderdelen leveren tegen een scherpe prijs + snelle levertijd. Daarnaast mag u uw rolsteiger altijd zelf samenstellen zoals u wilt.

 

altrex vouwsteiger

Wat is een Altrex kamersteiger?

Een kamersteiger noemen we vaak ook een vouwsteiger. Dit komt doordat in het midden een vouwbaar frame is geplaatst, waardoor de steiger snel en gemakkelijk opgebouwd kan worden. Een ander groot voordeel is dat u het product compact kan vervoeren en altijd de beschikbare onderdelen bij u heeft. Standaard bestaat een vouwsteiger (set) uit een vouwbaar frame, een platform zonder luik 185 en de kamersteigerwielen.

 

Kamersteiger Altrex werkhoogte

De Altrex kamersteiger bestaat standaard uit een werkhoogte van 3 meter. Hierna is de steiger uit te bouwen tot verschillende werkhoogtes. Vaak is de maximale werkhoogte 7.80 meter. Wanneer we het over deze hoogte hebben (werkhoogte) dan bedoelen we dit als volgt: platformhoogte + 2.00 meter. Dus als u een standaard vouwsteiger koopt, dan ligt het platform op 1 meter en heeft u dus een werkhoogte van 3 meter. De steigers kunt u zo uitbreiden zoals u zelf wilt, de onderdelen zijn namelijk allemaal los te bestellen.

 

Altrex kamersteiger met luik

Een Altrex kamersteiger met luik is altijd erg makkelijk als u in de toekomst van plan bent om uit te gaan bouwen qua hoogte. Standaard zit in een set een platform zonder luik, houdt hier altijd rekening mee. Dit is zo omdat de meeste mensen toch dit type steiger vaak binnen gebruiken en hierdoor niet de hoogte in hoeven, of willen. Wanneer u dit juist wel van plan bent, dan is het raadzaam om even contact op te nemen met onze klantenservice voor een aangepaste offerte zodat de vloer met luik er direct in verwerkt wordt.

 

brede kamersteiger altrex

Kamersteiger Altrex breed

Bent u op zoek naar een brede Altrex kamersteiger? Dan moet u de telescopische vouwsteiger RS Tower 55 hebben. Met dit type heeft u extra werkoppervlakte van 1.35 meter breed (twee vloeren naast elkaar) en kan u vertrouwd aan het werk. De RS55 heeft diverse voordelen, zo kan u de stellage uitbreiden tot maximaal 12.80 meter werkhoogte, maar kunt u ook kiezen uit de platformlengtes 1.85, 2.45 en 3.05 meter. Perfect toch?

 

Gebruiksaanwijzing Altrex kamersteiger

Voordat u aan de slag gaat met een kamersteiger is het altijd verstandig om te controleren of alle onderdelen gevrijwaard zijn van schade. Zo kan een heftige deuk in een frame al betekenen dat het onderdeel afgekeurd moet worden. Het is daarnaast verplicht dat u ieder jaar uw steigermateriaal keurt, met een minimum van eenmaal per jaar. Leg dit alles goed vast, met name als u personeel in dienst heeft.

  •   Zet de vouwsteiger neer op een egale en stevige ondergrond
  •   Kijk of er geen onveilige situaties zijn zoals openslaande deuren
  •   Controleer of de stellage veilig gebruikt kan worden
  •   Houdt u aan de opbouwinstructies van de fabrikant.

 

Opbouwvideo Altrex kamersteiger

 

klantenservice laddersenrolsteigers.nl

Klantenservice Laddersenrolsteigers.nl

Een Altrex kamersteiger is op diverse manieren samen te stellen, net zoals de gewone reguliere steigers. Het is dan ook nagenoeg onmogelijk om de ontelbare gewenste samenstellingen van onze klanten op de website te zetten. Als u een bepaalde wens of behoefte heeft dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. We kunnen te alle tijde een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0511-402564, of via info@laddersenrolsteigers.nl.

 

Divers steigermateriaal

Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de meest favoriete producten onder onze klanten zodat u snel door onze website kan navigeren.

- Rolsteiger
- Rolsteiger met aanhanger
- Steigeraanhanger
- Altrex ladder
- Altrex trap
- Uitwijkconsole
- Steigerwielen
- Daksteiger
- Rolsteiger opbouwframe
- Voorloopleuning rolsteiger (Safe-Quick guardrail)
- Rolsteiger platform