ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

 

 

Rolsteiger opbouwframe (steigerframe - juk) kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Wanneer je het over het skelet hebt van jouw aluminium steiger, dan heb je het uiteraard ook wel over het opbouwframe. In de volksmond zijn er diverse benamingen voor dit onderdeel van de rolsteiger, zo worden ze ook wel steigerframes, of steigerjukken (juk) genoemd. In onze webshop vind je alleen maar frames terug van Nederlandse merken die voldoen aan de EN 1004. Denk hierbij aan gerenommeerde merken zoals Altrex, Skyworks en Wienese.

Steigerframes (opbouwframes) voor steiger

Ben jij op zoek naar losse steigerframes om je steiger uit te breiden, of om een steiger juk te vervangen? Wij verkopen opbouwframes voor steigers van verschillende merken zoals Altrex, Skyworks (tip - universeel) en Euroscaffold. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste onderdelen? Wij helpen je graag verder!

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
0511- 40 25 64, of mail

Steigerframes met rechte pen

Op deze pagina vind je alleen steigerframes terug met een zogenaamde ‘rechte verbindingspen’. Je kan deze frames aan elkaar koppelen, ook wel borgen genoemd, door middel van borgclips. De favoriete opbouwframes in onze webshop zijn die van de merken Skyworks en Altrex. Skyworks legt zich met name toe op de prijs, waarbij je een professioneel frame krijgt voor een geschikte prijs. Deze producten zijn uitwisselbaar met de meest gangbare merken. Daarentegen is Altrex ‘het merk’ in de branche, laten we zeggen: de Mercedes in de klimmaterialenbranche. 

Diverse Maten en Specificaties

Onze opbouwframes zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, passend bij elke behoefte:

75 CM

75-28-7: Hoogte circa 2 meter
75-28-4: Hoogte circa 1 meter
75-50-2: Hoogte circa 1 meter

90 CM

90-28-7: Hoogte circa 2 meter
90-28-4: Hoogte circa 1 meter

135 CM

135-28-7: Hoogte circa 2 meter
135-28-4: Hoogte circa 1 meter
135-50-2: Hoogte circa 1 meter

Steigerframes met normering

Onze steigerframes hebben een EN 1004 normering en voldoen allen aan de Steigerklasse 3 (professioneel gebruik). Naast deze strenge normering bieden alle fabrikanten standaard 5 jaar fabrieksgarantie op de lasnaden van de opbouwframes.

Hulp nodig bij het kopen van een opbouwframe voor je steiger?

Ben jij hulp nodig bij het kopen van een steigerjuk? Onze klantenservice is iedere werkdag tijdens kantooruren bereikbaar en helpt je graag verder. Daarnaast zijn (nagenoeg) al onze producten uit voorraad leverbaar. 

Steigerframes / Rolsteigerframes