ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Steigeraanhangers

Ben jij op zoek naar een steigeraanhanger, of overweeg je zelfs om een rolsteiger met aanhanger te kopen? Met een steigertransporter hoef je nooit meer onderdelen over te laden, heeft ieder onderdeel zijn eigen plekje en voorkom je sneller schade aan materialen. Je koppelt de steigeraanhanger aan de auto en je kan direct op weg naar je klus, deze combinatie set bespaart dus tijd en uiteindelijk geld. Neem eens een kijkje bij onze veel verkochte Altrex steiger met aanhanger, of de Skyworks steiger met aanhanger. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de juiste configuratie? Wij helpen jou natuurlijk graag verder.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
1500

Steigeraanhanger kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Wil jij graag een steigeraanhanger waarmee je jouw aluminium rolsteiger eenvoudig en veilig kan vervoeren? Op deze pagina vind je diverse steigertransporters terug waar dit mogelijk is. Al onze aanhangers voldoen uiteraard aan de geldende wet -en regelgeving, dit betekent dus dat de producten RDW gekeurd zijn en voorzien zijn van een chassisnummer. Wij verkopen steigeraanhangers van de beste merken zoals Altrex, Skyworks en Euroscaffold. 

Wij hebben de voordelen van de steigertransporter voor jou op een rijtje gezet:

 • Efficiënter en effectiever werken, overladen onderdelen niet meer nodig
 • Op de transporter hebben onderdelen hun eigen ruimte voor opbergen
 • Door de eigen ruimtes is snel te zien welke onderdelen ontbreken
 • Materiaal kan vastgezet worden, hierdoor minder schade
 • Gemakkelijk, veilig en overzichtelijk jouw steiger vervoeren.

Verschillende maten steigeraanhangers

Net zoals steigermateriaal zijn ook de steigeraanhangers in verschillende maten verkrijgbaar. Zo moet je er altijd goed opletten welke vloermaat jouw rolsteiger heeft. Zo kan je de aanhanger ook vaak in 1.85 (1.90), 2.45 (2.50) en 3.05 meter krijgen. Vaak is de 3.05 een ander product artikel, let dus goed op wanneer je een product koopt. 

Met een steigeraanhanger houd je overzicht en kan je sneller naar jouw klus

Op onze steigeraanhangers hebben alle steigeronderdelen een eigen plekje voor het opbergen. Dit betekent dat als je  op locatie aankomt om de componenten eraf te halen, dat je volledig kan overzien hoeveel en waar onderdelen liggen. Ook andersom, dus voor het opbergen, scheelt dit erg veel tijd. Tevens voorkomt de steigeraanhanger dat jouw steigermateriaal sneller beschadigd raakt. Met een aantal spanbanden kan al het materiaal snel vastgezet worden, hiermee ga je altijd veilig de weg op!

Hoeveel steigermateriaal kan je vervoeren op een steigeraanhanger?

Hoeveel je kan vervoeren op een transporter is verschillend per merk. Vaak is het zo’n 14 meter aan steigermateriaal (oude opbouw) en 13 meter aan nieuwe opbouw (voorloopleuningen). Met zoveel meter steiger bedoelen we de werkhoogte aan steigermateriaal, dus platformhoogte plus twee meter. Al het steigermateriaal heeft zijn eigen plek op de aanhanger, hierdoor heb jij snel overzichtelijk welke en of alle producten er zijn. 

Rijbewijs voor steigeraanhanger

Een vraag die wij vaak krijgen is of rijbewijs BE benodigd is bij het vervoer van een steigertransporter. In Nederland mag je zelf met een aanhanger rijden, indien het gewicht (inclusief laadvermogen) niet meer dan 750 kilogram is, of als de massa van de auto (inclusief transporter) niet meer dan 3500 kilogram bedraagt. Met onze steigertransporter inclusief steiger zal je niet boven dit gewicht uitkomen. Een B-rijbewijs is dus voldoende om met deze aanhanger te rijden. 

Steigeraanhanger Altrex

Van het merk Altrex verkopen wij twee soorten aanhangers: de Basic en DeLuxe variant. Met beide aanhangers kan je uiteraard veilig de weg op, of je nu een smalle of een brede rolsteiger hebt. Het grote verschil tussen deze steigeraanhangers is de achterdeur. Zodra je deze open of dicht doet, zet deze deur het steigermateriaal automatisch op slot, dit door een spindel die meedraait. De DeLuxe uitvoering verkopen wij het meest, want je hebt nog maar 1 spanband nodig om het materiaal vast te zetten. Dit werkt gewoonweg sneller, je bent niet meer aan het ‘klooien’ om je steigermateriaal vast te zetten. 

Steigeraanhanger De Luxe Altrex

De meest verkochte steigeraanhanger uit onze shop is deze gesloten steigeraanhanger van Altrex. Op de aanhanger kan je Safe-Quick steigers t/m 13.20 meter werkhoogte vervoeren. Dit type is verkrijgbaar in de 1.85 / 2.45 platformen uitvoering en de 3.05 platformen uitvoering. 

 • Verlies van materialen wordt voorkomen door uniek sluitingsmechanisme
 • Door een slot kunt je jouw materiaal beschermen tegen diefstal (niet standaard meegeleverd)
 • 1 Spanband benodigd (bespaart veel tijd)
 • Afmetingen: 3.60 x 1.80 x 1.85
 • Maximaal te beladen tot 750 kilogram

Steigeraanhanger Basic Altrex

Dit betreft een degelijke steigeraanhanger, alleen ben je hier meer tijd mee kwijt om je materiaal vast te zetten. Je hebt minimaal 2 spanbanden nodig en zult jezelf aan moeten leren hoe je het steigermateriaal eenvoudig en snel vast kan zetten. In de praktijk kost deze werkwijze je snel meer tijd (en dus geld).

 • Steigermaterieel vervoeren tot maximaal 13.20 meter van SafeQuick steigers
 • Bevestigingsbeugels, of spanbanden benodigd voor vastzetten
 • Te gebruiken met een B-rijbewijs en RDW gekeurd  
 • Maximaal te beladen tot 750 kilogram.

Verschillende soorten Altrex steigeraanhangers

Navigeer hieronder eenvoudig naar de verschillende Altrex steigeraanhangers:

Skyworks steigeraanhanger met steiger

De steigeraanhangers van Skyworks worden vaak in combinatie met een rolsteiger aangeschaft. De aanhangers laten zich kenmerken door hun stabiliteit en lange levensduur. Ieder steiger onderdeel heeft zijn eigen plek waardoor je altijd weet of je al jouw materiaal mee hebt genomen en niks kwijt bent. Ook deze modellen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 1.85 / 2.45 meter en 3.05 meter. 

Euroscaffold steigertransporter

De Euroscaffold steigertransporter wordt vervaardigd in Nederland en is van betrouwbare kwaliteit. De standaard steigertransporters zijn de 2.50 meter en 3.05 meter. Beide modellen hebben hun eigen voordelen en tevens kan gekozen worden uit het afsluitbare en niet afsluitbare model.

Steiger met aanhanger aanbieding

Ben jij zowel op zoek naar een geheel nieuwe aluminium rolsteiger, alsmede een steigeraanhanger? Bekijk dan eens snel onze aanbiedingen voor deze combinatie-deal! Mocht je desondanks nog vragen hebben over de steiger, of wil je een offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op, dit mag telefonisch, per mail, of via antwoordformulier. Wij helpen jou graag verder!

Steigeraanhangers voor steiger met 2.45 / 2.50 meter

In de praktijk hoor je vaak dat we het hebben over afmetingen van 2.45 en 2.50 meter. Feitelijk gezien zijn dit dezelfde lengte soorten, alleen meten sommige fabrikanten op een andere manier. De meeste steigers hebben universele maten en zijn uitwisselbaar met elkaar. Denk hierbij aan merken zoals: Altrex, ASC, Euroscaffold, Topway en Skyworks. Als je de maat van de vloeren aanhoudt weet je ook welke uitvoering transporter je moet kiezen. 

Hoe moet je een Altrex steigeraanhanger inpakken?

Bekijk snel onderstaande productvideo over hoe je een Altrex aanhanger inpakt.

Onze merken

Altrex

Een bedrijf die al meer dan 65 jaar garant staat kwaliteit en innovatie. De steigeraanhangers van Altrex zijn zowel te gebruiken door de professional als de particuliere klant. Alle producten zijn van hoogwaardige materialen gefabriceerd. Hierdoor is het label ook gevormd tot wat het nu is: een wereldspeler.

Skyworks

Jarenlang de betrouwbare partner op het gebied van klimmateriaal. De steigers van Skyworks in combinatie met een steigeraanhanger zijn een doorslaand succes. Dit vanwege zijn professionele kwaliteit in combinatie met de scherpe prijzen waarvoor Skyworks dit aanbiedt. 

Euroscaffold

Een gerenommeerd topmerk die zowel in Nederland, als in andere landen van Europa actief is. Hoogwaardige aluminium producten, gefabriceerd in ons mooie Nederland. Samen met onze klanten is het bedrijf geworden zoals het nu is. Innoveren door te luisteren. De steigertransporters van Euroscaffold zijn dan ook zeker van topkwaliteit die ideaal te gebruiken is voor zowel de particuliere, als de professionele klusser.