STEIGER KOPEN? DOE HIER EEN OFFERTE AANVRAAG - BINNEN 24 UUR REACTIE (KLIK HIER)

Goedkope rolsteiger kopen

Goedkope steiger kopen? Op deze pagina vind je onze BASIC steigers van Skyworks Primus die geschikt zijn voor semi-professioneel gebruik. Deze uitvoeringen voldoen niet aan de opbouwnorm professioneel ARBO gebruik. Als je een professionele gebruiker bent adviseren wij je om een Skyworks Dubbele Voorloopleuning te kopen. 

Inclusief transportkosten (m.u.w. waddeneilanden)
Voor 12:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd
Hulp nodig? 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
1500

Budget rolsteiger voor doe-het-zelf en professionals

Wil je als particulier graag jouw woning schilderen, of wil je een steiger gebruiken voor andere onderhoudswerkzaamheden? Met onze goedkopere BASIC samenstelling is een rolsteiger kopen voortaan voor iedereen een optie. Alle samenstellingen zijn opgebouwd uit professioneel steigermateriaal van het merk Skyworks.  

  • Al onze rolsteigeronderdelen zijn NEN-EN 1004 gecertificeerd
  • Op de onderdelen zit 5 jaar lang fabrieksgarantie op de lasnaad
  • Skyworks is een Nederlandse steigerfabrikant

Verschillende werkhoogtes beschikbaar

Wanneer je op bovenstaande productfoto’s klikt kan je door jou gewenste rolsteiger in een paar klikken helemaal zelf samenstellen. Het kan natuurlijk zo zijn dat de door jou gewenste configuratie er niet tussen staat. Indien dit het geval is, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Je kan kiezen uit de volgende werkhoogtes:

  • Werkhoogte 4.20 meter
  • Werkhoogte 6.20 meter
  • Werkhoogte 8.20 meter (TIP)
  • Werkhoogte 10.20 meter (TIP)
  • Werkhoogte 12.20 meter 

Rolsteiger breed

De brede steiger van Skyworks is 1.35 meter breed en is vanwege het grotere werkoppervlakte het meest geliefd bij onze klanten. De klimstellage kan uitgebreid worden zoals jij het zelf wilt naar iedere hoogte en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Mogelijkheden als uitbreiding met een daksteiger, of een werkbrug behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Rolsteiger smal

Heb je wat minder ruimte tot je beschikking? De smalle steiger van Skyworks is 0.75 meter breed en toepasbaar in de kleinere ruimtes. Ook deze uitvoering is te configureren zoals je zelf wilt en uitbreidbaar met onderdelen zoals een dakkapelsteiger, of werkbrug. 

Steiger voorloopleuning

Onze rolsteigers met voorloopleuning voldoen aan de opbouwnorm voor professioneel ARBO gebruik. Deze stellages zijn dan ook uitgevoerd met heupleuningen, vloeren met luik en in totaal 4 stabilisatoren. Op het moment dat je professionele klussen uitvoert moet je dan ook op -en afbouwen volgens deze norm.