Onze webshop blijft open en leveringen gaan 'gewoon' door. Vragen over levertijd? Bel: 0511-402564

Goedkope rolsteiger kopen

Goedkope steiger kopen? Hieronder hebben we drie verschillende 'budget' uitvoeringen qua breedte voor u klaar gezet. In een paar klikken eenvoudig en veilig besteld. Ons steigermateriaal voldoet aan de EN-norm en is TUV gecertificeerd. Bekijk ook eens ons totaalaanbod rolsteigers

✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd
✅ Gratis verzending binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)
✅ Hulp nodig? Bel:0511- 40 25 64, of mail info@laddersenrolsteigers.nl

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

3 artikel(en)

 • Budget Rolsteiger 75 cm breed (smal)
  • Smalle rolsteiger 0.75
  • Budget tip - scherp geprijsd
  • Klik hier en stel zelf samen
  • Semi-professioneel gebruik
  € 662,00 Excl. BTW € 801,02 Incl. BTW
 • Budget Rolsteiger breed 1.35 meter
  • Scherpe aanbiedingen
  • Bestel voor 14:00 uur-morgen in huis
  • Semi-professioneel gebruik
  • Klik hier en configureer naar wens
  € 787,00 Excl. BTW € 952,27 Incl. BTW
 • Rolsteiger 90 cm breed Budget
  • Klik hier en stel zelf samen
  • Scherp geprijsd
  • Houten, of lichtgewicht platform
  • Semi-professioneel gebruik
  € 741,00 Excl. BTW € 896,61 Incl. BTW
Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

3 artikel(en)

TUV certificaat

Goedkope steiger; Laddersenrolsteigers.nl

Wilt u als particulier, of semi-professional graag uw woning schilderen, of wilt u de steiger gebruiken voor andere onderhoudswerkzaamheden? Met onze minder uitgebreide samenstelling is een rolsteiger kopen voortaan voor iedereen een optie. Dit houdt per definitie niet in dat de kwaliteit minder is. Daarnaast doet het woordje ‘goedkoop’ zelfs afbreuk aan deze topkwaliteit. Laten we de ‘Budget Rolsteigers’ daarom betaalbaar noemen!

 •   Ons steigermateriaal voldoet aan de Europese Norm (EN)
 •   Fabrieksgarantie van 5 jaar
 •   Alle onderdelen zijn TUV gecertificeerd

 

Welke rolsteiger maat past het beste bij mij?

De maten van een goedkope rolsteiger zijn erg belangrijk, hierbij is het belangrijk dat u goed naar uw eigen doelen, werkzaamheden en eisen kijkt. Een brede rolsteiger van 1.35 meter voelt altijd stabieler, dit komt gewoonweg door de afmetingen. Daarnaast heeft u extra werkoppervlakte door twee platformen naast elkaar te kunnen leggen. Echter als u vaak in kleinere ruimtes zoals steegjes werkzaam bent, dan is het raadzaam om te kijken naar een smaller model, bijvoorbeeld 0.75, of 0.90 meter uitvoering. De klantenservice van laddersenrolsteigers helpt u graag verder om na te denken over de verschillende mogelijkheden.

 

goedkope steiger kopen

Wat is werkhoogte van een steiger?

In uw zoektocht naar een goedkope rolsteiger komt voor vele keuzes te staan en zult u allemaal vaktermen horen. Een vakterm is bijvoorbeeld ‘werkhoogte’, maar wat is dit nu eigenlijk? Eigenlijk kunnen we dit eenvoudig voor uitleggen. De platformhoogte is de hoogte waarop de vloer ligt, tel hier twee meter bij op en u heeft de werkhoogte te pakken.

Rekensom voorbeeld: Bij een rolsteiger met een werkhoogte van 10 meter, liggen de vloeren op 8 meter.

 

Zijn stabilisatoren verplicht bij een rolsteiger?

De naam van een stabilisator zegt het eigenlijk al; bedoeld om steigers stabieler te maken. Wettelijk is het verplicht om stabilisatoren te gebruiken bij een werkhoogte van vijf meter en hoger. Wanneer u aan de gevel werkt, maximaal 15 centimeter van de gevel af, zijn twee stabilisatoren verplicht. Indien u de stellage vrijstaand gaat inzetten, bijvoorbeeld bij het vervangen van verlichting in een bedrijfspand, dan zijn er vier stuks verplicht.

Tip: ook een kantplankset is verplicht bij het gebruik van rolsteigers. Dit product wordt in de praktijk vaak onderschat en vervolgens niet geplaatst terwijl men hem wel heeft. Het voorkomt het onnodig naar beneden vallen van gereedschap, of materiaal. Hiermee worden veel onnodige ongelukken voorkomen.

 

Rolsteiger opbouwen: de nieuwe norm!

Alle klimstellages zijn uit te breiden met de zogenoemde voorloopleuningen. Dit is een heupleuning waarmee u sneller en veiliger uw goedkope rolsteiger kunt opbouwen. Indien u deze leuningen toepast bent u voortaan altijd rondom beschermd zodra u het werkplatform betreedt.

 • Veilig: altijd rondom beschermd opbouwen
 • Goed: de steiger kan voortaan maar op 1 manier opgebouwd worden
 • Snel: sneller en makkelijker opbouwen met minder onderdelen

Let op: de nieuwe opbouwnorm geldt alleen wanneer u steigers inzet voor professioneel gebruik. Tevens dienen de vloeren zonder luik vervangen te worden door vloeren met een luik. Het idee is namelijk dat u voortaan de stellage binnendoor beklimt en direct  omheind bent met voorloopleuningen zodat de valkans minder wordt.

 

Opbouwvideo rolsteiger met heupleuning

rolsteiger met uitwijkconsole

 

Rolsteiger met uitwijkconsole

Een rolsteiger met uitwijkconsole is gevierd product onder onze klanten. Met de uitwijksteiger kan u namelijk veilig en gemakkelijk aan het moeilijk bereikbare dakkapel werken. Perfect wanneer u een dakkapel moet bouwen, schoonmaken, of moet schilderen.

 

steigeraanhanger met steiger

Rolsteiger met aanhanger

Wanneer u snel naar een klus toe wilt en uw materiaal zo weinig mogelijk wilt overladen, dan is een steiger met aanhanger een perfect product voor u. Het is namelijk bewezen dat u niet alleen tijd bespaart, maar ook dat steigermateriaal minder snel kapot gaat, of kwijt raakt. Indien u alles in een set koopt bespaart u ook nog extra geld, omdat u dan extra korting krijgt.

 

Euroscaffold rolsteiger

De Euroscaffold rolsteiger is een veel gezien merk in steigerland. Dit Nederlandse merk timmert al jaren aan de weg en produceert al het steigermateriaal ‘gewoon’ in Nederland. Alle onderdelen voldoen aan de geldende Europese normen en zijn gecertificeerd. De bovengenoemde ‘budget setjes’ zijn samengesteld uit Euroscaffold steigermateriaal.

 

Altrex rolsteiger

Een Altrex rolsteiger is een graag gezien product van klanten in ons assortiment. Vanuit de standaard Altrex configuratie hebben wij diverse setjes op de site staan. Echter is het ook mogelijk om een rolsteiger zo samen te stellen zoals u dat wilt. Indien u dit graag wenst, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Op deze pagina hebben tevens al wat Altrex steiger setjes voor u klaar gezet.

 

klantenservice laddersenrolsteigers

Goedkope rolsteiger: wij helpen u graag verder!

Bent u op zoek naar een goedkope steiger, maar komt u er misschien niet helemaal uit? Geen enkel probleem, dan helpen wij u graag verder. Onze klantenservice is iedere werkdag beschikbaar en komt graag met u in contact. Wij zijn zowel op 0511- 40 25 64, als perinfo@laddersenrolsteigers.nlbereikbaar.

 

Steigermateriaal kopen | Uitwisselbaar met andere merken

Ons steigermateriaal is uitwisselbaar met de meest bekende merken. Als u uw onderdelen gaat uitwisselen met elkaar dan adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen, zodat u geen goederen geleverd krijgt die niet te gebruiken zijn bij uw steiger. Hieronder vindt u een opsomming van al onze favoriete steigermaterialen.

- Rolsteiger opbouwframe
- Steigerwielen
- Uitwijkconsole
- Daksteiger
- Kamersteiger
- Ladder
- Rolsteiger platform
- Stabilisatoren steiger
- Valbeveiliging