SKYWORKS STEIGERSALE: TOT WEL 20% KORTING OP (ROL)STEIGERS (KLIK HIER)

Rolsteiger 135 cm breed

Ben jij op zoek naar een stabiele steiger? Met de rolsteiger 135 breed kan je twee vloeren naast elkaar leggen en maak je optimaal gebruik van een comfortabele werkoppervlakte. Onze klanten kiezen vaak voor deze uitvoering in combinatie met een steigervloer van 2.45 (2.50) meter. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste steiger? Wij helpen je graag verder en kunnen een offerte op maat voor je maken. 

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
663 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
663 producten
1500

Rolsteiger 135 cm breed kopen; Laddersenrolsteigers.nl

Bent u op zoek naar een rolsteiger 135 cm qua breedte? Bij laddersenrolsteigers.nl hebben we een diverse uitvoeringen voor u geconfigureerd waar u een keuze uit kan maken. De breedte van deze steiger is voortreffelijk wanneer u een brede en stabiele klimstellage wilt hebben.

Met deze brede uitvoering van het frame hoeft u nooit meer te klagen over te weinig werkoppervlakte. De rolsteiger 135 cm breed is perfect voor de professionele timmerman, of schilder die veel van hun tijd doorbrengen op hoogte. Wij verkopen de modellen van Euroscaffold en Altrex en u kunt deze zo configureren als u zelf wilt. Al het steigermateriaal is gecertificeerd en voldoet aan de gelden wet -en regelgeving, hierdoor is veiligheid gegarandeerd! Onze Euroscaffold steiger heeft u zelfs al de volgende werkdag op locatie wanneer u deze voor 14:00 uur bestelt. Per product en afmeting wordt de levertijd aangegeven. Mocht u hier desondanks toch vragen over hebben; bel of mail ons.

 •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd (*mits voorradig);
 •   Scherpe en eerlijke prijzen voor iedereen;
 •   14 dagen herroepingsrecht;
 •   Gratis verzending binnen Nederla131nd (m.u.v. Waddeneilanden);
 •   TUV gecertificeerd + NEN EN 1004 (Steigerklasse 3)

 

Euro pen

Welke rolsteiger 135 cm breed past het beste bij mij?

De rolsteiger 135 cm breed is de meest brede uitvoering steiger die te krijgen is. Met dit type kan u twee platformen naast elkaar zodat u optimale werkoppervlakte heeft. De steigers zijn zowel te verkrijgen met de traditionele schoren als de voorloopleuning (nieuwe opbouwnorm). Een veelgekozen model is de Euro rolsteiger met zijn conische verbindingspen. Wanneer u een steiger 135 cm wilt kopen denk vooraf dan over de volgende zaken na:

 • - Het type merk, Altrex of Euroscaffold?
 • - Welke lengte moet het platform hebben?
 • - Wil ik een ergonomisch platform voor mijn lichaam (CarbonDeck), of gewoon hout?
 • - Moet mijn stellage voldoen aan de nieuwe opbouwregels?
 • - Kiest u voor de Euro steiger, of Extrusie?

 

Type rolsteiger 135 cm

 

Rolsteiger kopen

Rolsteiger Budget 1.35

De rolsteiger 1.35 budget is de ‘basis’ steiger met een mindere hoeveelheid onderdelen. Alle modellen zijn zo samengesteld dat u er veilig op kunt werken. Wel is het van belang om er rekening mee te houden dat ze niet voldoen aan de nieuwe opbouwregels (zie voorloopleuning). Heeft u uw eigen opvatting over de hoeveelheid onderdelen? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvende offerte.

Rolsteiger compleet 1.35

De rolsteiger 1.35 compleet is de uitgebreide versie met de traditionele schoren. Dit model maakt gebruik van een dubbel kruis, waardoor nog meer stabiliteit gegarandeerd is. Ook hier wordt niet voldaan aan de nieuwe opbouwregels zoals gesteld in het A-blad. Echter kunt u met een Vario voorloopleuning al sneller voldoen aan de regels. Wat is de Vario leuning horen wij u zeggen? Dit is een heupleuning die u moet vervangen door middel van de schoren. Bekijk de productvideo eens.

Rolsteiger voorloopleuning

Onze rolsteiger 1.35 is natuurlijk ook verkrijgbaar met de vaste voorloopleuning. In deze configuraties hebben wij de steiger zo uitgevoerd dat u onmiddellijk voldoet aan de nieuwe opbouwregels. De gedachte achter de nieuwe opbouw is om de kans op ongelukken te verkleinen. Voortaan wordt de steiger binnendoor, via het luik, beklommen. Hierbij is de persoon die de rolsteiger gebruikt al direct omgeven door middel van leuningen. Bekijk ook eens onderstaande opbouwvideo. De nieuwe manier is iets, maar veiligheid gaat toch boven alles? Paar andere voordelen:

 •   Foutkans kleiner met opbouwen;
 •   Stabiele rolsteiger door de voorloopleuning;
 •   Er is minder steigermateriaal nodig;
 •   Veiligheid is vele malen groter.

 

Wat is werkhoogte?

Het verzoek om antwoord die onze klantendienst veel krijgt is: wat bedoelen jullie nu exact met werkhoogte? De vraag is helemaal terecht, omdat we in ‘steiger wereld’ altijd spreken over platformhoogte en werkhoogte. Het antwoord is eigenlijk eennvoudig: platformhoogte + 2 meter = werkhoogte. Stel dat een stellage een platformhoogte heeft van 10 meter, dan hebben we het in dit geval over 12 meter werkhoogte. In de shop van laddersenrolsteigers.nl wordt trouwens ten alle tijde werkhoogte aangeven wanneer we over hoogte spreken.

 

Wanneer zijn stabilisatoren verplicht?

De rolsteiger stabilisatoren brengen stabiliteit aan, aan een steiger. Zij verkleinen de kans dat de gehele stellage omvalt bij het betreden, of bijzondere weersomstandigheden. Onze wetgeving zegt daarentegen ook iets over het gebruik van stabilisatoren. Wanneer u de steiger vrijstaand gebruikt, dan zijn er vier stuks verplicht. Aan de gevel moet u minimaal twee stuks gebruiken bij een werkhoogte vanaf vijf meter. Naast de stabilisatoren zou u bijvoorbeeld ook gebruik kunnen maken van muurverankering om een stabiele(re) situatie te creëren.

 

Hoe een rolsteiger 1.35 cm opbouwen

Een rolsteiger 1.35 cm opbouwen is niet moeilijk en doet iedereen op zijn eigen manier. Echter is het nooit eens verkeerd om te kijken hoe de fabrikant dit doet. In onderstaande opbouwvideo’s wordt een steiger compleet en een met voorloopleuning opgebouwd.

 


 

Wie mag een rolsteiger 1.35 cm opbouwen?

Rolsteigers van 1.35 cm breed opbouwen mag in de basis door vrijwel iedereen gedaan worden. Wel zouden we u graag een paar kleine tips willen verstrekken. Zo is het misschien beter om de opbouw te laten verzorgen door mensen die voldoende ervaring hebben, of die duidelijk geïnstrueerd zijn tevoren. Het instrueren van medewerkers kan u bijvoorbeeld doen door het geven van een toolbox. In deze toolbox geeft u de handvatten, regels en bijzonderheden aan die komen kijken bij het opbouwen van steigers. Wat bedrijven ook vaak doen is om video’s te bekijken over hoe iets gebruikt moet worden. Dit gaat het makkelijkst, het snelst en verkleint de foutkans enigszins.

 

Rolsteiger keuren

Wat kost een rolsteiger 1.35 cm?

De prijs van een rolsteiger 1.35 cm staat niet vast. Hiermee willen we aangeven dat u het zo duur kan maken als u zelf wilt. Zo kan u er voor kiezen om te werken met een minimale hoeveelheid onderdelen. Tevens kan de keuze gemaakt worden voor de voorloopleuning, of CarbonDeck platformen. Hoe uitgebreider u uw steiger configureert, des te hoger de prijs. Wij zien bijvoorbeeld dat veel klanten ervoor kiezen om een steiger te kopen met lichtgewicht platformen (CarbonDeck). Dit is wel iets duurder dan de standaard vloer, maar wel beter voor uw rug.

 

Moet een rolsteiger 1.35 cm gekeurd worden?

De uitkomst op dit vraagstuk is ronduit: ‘JA!’. Na de aanschaf van uw product moet deze geregeld gekeurd worden. De wetgever zegt hierover het volgende: periodieke keuring, minimaal een keer per jaar. Deze keuring moet gedaan worden door een vakbekwame keurmeester die geen dwang mag voelen om materialen goed te keuren, terwijl ze afgekeurd hadden moeten worden. In de praktijk wordt vaak personeel binnen de organisatie aangewezen die de steigeronderdelen keuren. Urgent bij het doen van een keuring is het gedegen beheren van de werkzaamheden. Zo zal men een ‘papieren’ administratie aan moeten leggen. Daarnaast is het van belang dat ieder onderdeel geregistreerd wordt met een uniek nummer, waarop vervolgens een keuringssticker zit.

 

Kamersteiger

Kamersteiger

Zit u nog in dubio of u een kamersteiger wilt kopen, of juist een steiger? Lees dan snel verder. Onze kamersteigers zijn geschikt voor diverse gebruikers. Van de actieve doe-het-zelver tot aan de professionele schilder, of timmerman. Er is een gevarieerde keuze met verschillende breedte maten, te kiezen uit: 0.75, 0.90, of 1.35 meter breed. De kamersteiger wordt ook wel vouwsteiger genoemd en is zowel binnen als buitendeurs te gebruiken. Het verschil met een gewone steiger? De rolsteigers vinden wij persoonlijk stabieler om hogere hoogtes te beklimmen. Een vouwsteiger is perfect wanneer u veel werkzaamheden binnenshuis hebt. De stucadoor, of schilder zal dit kunnen beamen!

 

Rolsteiger met steigeraanhanger

Rolsteiger met aanhanger

Een rolsteiger met aanhanger kopen is een kostbare investering, maar ook een goede. Zo behoort
overladen van materialen tot de verleden tijd en gaat uw steigermateriaal ook minder snel kapot. Doordat ieder onderdeel zijn eigen plaats heeft op de aanhanger is voor u direct duidelijk of er iets niet aanwezig. De eenmalige investering is hoog, maar u bespaart ook veel geld als u de twee producten in een deal aanschaft.

 

Steigermateriaal

Steigermateriaal online kopen kan snel en veilig bij ons. Onze steigeronderdelen zijn universeel met diverse topmerken zoals Altrex en ASC. Bekijk dan ook snel onze losse onderdelen, zoals: