AANBIEDING UITGELICHT: 1) Altrex All Round 3x9 + laddermat | 2) Altrex steiger RS42-S 1.35 x 2.45 x 8.20WH (KNALLER)| 3) Altrex kamersteiger 4M werkhoogte

Over ons

Laddersenrolsteigers.nl is een jong bedrijf dat opgericht is in 2013, met als belangrijkste motto: “veiligheid gaat boven alles”. In september 2017 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar. Door deze overname is het assortiment inmiddels uitgebreid met kamersteigers, steigeraanhangers en een nieuw merk rolsteigers.

Wij durven als laddersenrolsteigers.nl te zeggen dat wij dé website zijn voor het aanschaffen van uw particuliere, of professionele klimmaterialen. Of u nu op zoek bent naar een rolsteiger, ladder, trap, of kamersteiger: Wij hebben zeker weten een passend product voor u! Al onze klimmaterialen zijn van topkwaliteit en voldoen aan de geldende veiligheidsregels.

Onze doelstelling is om een toegevoegde waarde te zijn in de online ladders en rolsteigers markt. Dat niet alleen; wij willen graag partner worden van bedrijven die te maken hebben met het gebruik van de klimmaterialen. Hierin staat klantvriendelijkheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding centraal.

Wij zijn official dealer van topmerken zoals Altrex, DAS en Telesteps. Het afgelopen jaar hebben wij een nieuw A-merk kunnen verwelkomen: Euroscaffold. Euroscaffold staat voor betaalbare kwaliteit en wij hebben er bewust voor gekozen om een langdurige relatie met dit merk aan te gaan. Al onze producten worden geleverd in heel Nederland en België.

 Waarom kiezen voor ladderenrolsteigers.nl?

  • Klantvriendelijkheid: Heeft u vragen, of komt u ergens niet uit? Dan kunt u onze klantenservice op werkdagen bereiken van 08:30 tot 17:30 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0511-402564.
  • Bereikbaarheid: Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. U kunt echter ook een e-mail sturen, of ons contactformulier invullen mochten wij in gesprek zijn. Binnen 24 uur hoort u van ons! Ons mailadres is: info@laddersenrolsteigers.nl.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Onze website is overzichtelijk en met één klik op het gekozen product kunt u gemakkelijk de door u gewenste configuratie selecteren. Heeft u desondanks tips voor een betere gebruikservaring? Dan horen wij dit graag!
  • Levering: Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk uit te leveren. De voorraad wordt per product aangegeven. Het komt echter weleens voor dat levering iets langer dan normaal duurt. Wij nemen dan direct contact op om teleurstelling te voorkomen.
  • Gratis bezorging: Ladders, rolsteigers en trappen zijn de zogenaamde incourante producten voor onze transporteur. Dit betekent dat de prijzen van transport hoger liggen dan een klein pakketje. Om u hier niet verder mee te belasten hebben wij een gratis bezorging ingesteld vanaf € 200,- (inclusief BTW).
  • Kwaliteit: Zoals eerder beschreven voldoen al onze producten aan de geldende veiligheidsregels. Onze leveranciers eisen van ons dat we alleen zakendoen met gerenommeerde partijen. Wij bieden dan ook klimmaterialen aan van de topmerken Altrex, Euroscaffold en DAS.

Bent u als bedrijf op zoek naar een solide partner voor de levering van uw klimmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, of een persoonlijke offerte op maat. Wij houden van openheid van zaken en hierbij geldt: afspraak = afspraak. Graag tot ziens!

eigen ladders en rolsteigers

To Top
Advies nodig? Bel 0511 - 40 25 64