Rolsteiger voor particulieren

Met de ASC Basic-line introduceert ASC een hoogwaardige gekwalificeerde rolsteiger voor particulieren. ASC staat echter alleen bekend als rolsteiger bouwer voor de professionele markt. De thuisklusser heeft echter ook behoefte voor veilig klimmateriaal, waardoor ASC toch besloten heeft om voor deze markt een kwalitatieve rolsteiger te bouwen. En dat is zeer zeker gelukt!


Rolsteiger voor particulieren

Door de 1.6 mm wanddikte in combinatie met een hoogwaardige legering, handmatige TIG-lassen en onderdelen van de professionele lijn van ASC, is het ASC toch gelukt om de kwaliteit te waarborgen die men gewend is van de professionele lijn. De rolsteiger is echter niet geschikt voor de professionele markt, omdat de 2.2 mm wanddikte toch een must is voor veelgebruikers.

Deze rolsteiger voor particulieren kan eenvoudig opgebouwd worden. De maatvoering is namelijk 1 m breed en 2 m lang en daardoor kunnen schoren  langs de platforms geplaatst worden. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker zonder het losmaken van schoren het platform in hoogte kan verplaatsen. Dit brengt ook de gewenste stabiliteit met zich mee.

De Basic-line voldoet uiteraard aan de EN 131 en EN 1004 normen en kan gebruikt worden tot een werkhoogte van 10.3 meter. De ideale rolsteiger voor particulieren! Meer informatie vind u op de ASC website.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.