SKYWORKS STEIGERSALE: TOT WEL 20% KORTING OP (ROL)STEIGERS (KLIK HIER)

Telesteps ladders

Telesteps ladders zijn geschikt voor semi-professioneel en professioneel gebruik. De ladders die wij op het moment aanbieden van Telesteps zijn: dubbele ladders, telescopische ladders en vouwladders. Telesteps producten kenmerken zich door de zogeheten Auto-step functie. Hierdoor is de ladder gemakkelijk in elkaar te schuiven. 

Telesteps ladders zijn telescopische ladders. Deze ladders zijn erg compact en dus gemakkelijk mee te nemen. Dat maakt Telesteps een uniek merk. Het is erg belangrijk om na te denken over de wensen die u heeft. Wanneer u een kleine en lichte ladder zoekt is een Telesteps ladder wellicht iets voor u. Wanneer, bijvoorbeeld meer op zoek bent naar een ladder met een hogere werkhoogte is een dubbele- of een driedubbele ladder misschien iets voor u.

Natuurlijk kunnen wij u verder helpen, wanneer u niet precies weet wat u zoekt. Wij zijn telefonisch te benaderen op: 0511-402564. U kunt ook altijd een mailtje sturen naar: info@laddersenrolsteigers.nl

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
1500

TelestepsType Telesteps ladders

Op dit moment bieden wij de volgende Telesteps ladders aan:

 • - Dubbele ladders
 • - Vouwladders
 • - Telescopische ladders

 

 

 

Telesteps dubbele ladder

Telesteps dubbele ladder 

De dubbele ladder is een veelgebruikte ladder en is handig wanneer de lengte van een enkele ladder te kort schiet. Met een dubbele ladder kunt u een hogere hoogte bereiken. Wanneer u klaar bent met de klus is een dubbele ladder erg gemakkelijk op te bergen. Dit komt omdat u de twee ladders in kunt schuiven. 

 •   Hogere werkhoogte dan bij een enkele ladder
 •   In A-stand te gebruiken
 •   Zelfde opberglengte als een enkele ladder

 

 •   Accessoires als een stabiliteitsbalk worden niet standaard meegeleverd 

 

 

 

                                                       

VouwladderTelesteps vouwladder

De vouwladder is een ladder die vooral in de bouw erg veel gebruikt wordt. Een vouwladder is voorzien van draaipunten over de gehele lengte. Deze draaipunten kun je met een simpele klik bewegen. Hierdoor is de ladder in veel verschillende vormen te gebruiken. Een vouwladder is in een volledig ingeklapte stand erg makkelijk en compact mee te nemen.

 •   Te gebruiken als werkplatform
 •   Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen

 

 •   Niet geschikt wanneer er een hoge werkhoogte nodig is

 

 

 

 

LadderTelesteps telescoopladder

De telescoopladder heeft poten die op meerdere niveaus uitschuifbaar zijn. Hoe ver een telescoopladder kan worden uitgeschoven staat altijd aangegeven op de pagina van het product. De telescoopladder heeft buizen die hol zijn, dit is bedoelt om andere stangen in- en uit te schuiven. De poten rusten op vrij grote oppvervlaktes, waardoor de telescoopladder erg stevig aan de grond staat. 

 •   Door zijn kleine formaat is hij op te bergen in elke garage en gemakkelijk te vervoeren.
 •   Een maximale werkhoogte met een minimale opberglengte.

 

 •   De trap is niet dubbel oploopbaar

 

 

 

Accessoires voor Telesteps ladders

Telesteps heeft verschillende accessoires voor de aangeboden ladders.

Telesteps draagtas

Telesteps draagtasEen Telesteps draagtas is erg handig, wanneer u een telescopische ladder van Telesteps mee wilt nemen. De ladder moet tussen de 3,3 meter en 3,8 meter zijn. Door deze tas is het makkelijk te ladder mee te nemen zonder dat deze schade opbrengt. 

 

 

 

Telesteps Top SupportTelesteps Top Support

Deze Telesteps Top Support zorgt voor extra stabiliteit in de hoogte. Tevens is deze Top Support te gebruiken als muurafhouder. Een super handig accessoire in combinatie met een Telesteps product. Deze Top Support is te gebruiken met elke enkele ladder van Telesteps.

 

Meer informatie over accessoires voor Telesteps ladders kunt u vinden op de toebehoren-pagina.

 

Wat voor Telesteps ladder heb ik nodig?

 U wilt graag uw eigen dakgoten schoonmaken en zoekt daarom een ladder die ongeveer 6 meter moet kunnen bereiken. Welke ladder lengte heb je hiervoor nodig? Een vraag die ons vaak gesteld wordt. De volgende factoren zijn belangrijk om veilig op hoogte te kunnen werken.

- Bereken op welke hoogte u wil werken.
- De ladder moet minimaal 1 meter oversteek hebben wanneer de ladder gebruikt wordt als toegang tot dak.
- De maximale werkhoogte is circa 90 tot 100 cm boven de ladder.
- Plaats de ladder onder een hoek van circa 70 tot 75 graden tegen de gevel aan. Zet de punt van de schoen tegen de ladder en strek vervolgens uw armen. De hoek van de ladder is goed wanneer de ladder dan goed vastgepakt kan worden en tevens tegen de gevel geplaatst is. 

Gebruik de volgende berekening om de ladder lengte te berekenen. 
Formule voor dakgoot op 6 meter hoogte. (zonder oversteek):
Dakgoot 600cm x 1.07  = 639 cm 
Wanneer de ladder ook toegang moet krijgen tot het dak, dan zult u 1 meter bij de lengte van de ladder moeten optellen. In dit rekenvoorbeeld adviseren wij u een ladder met een lengte van 739 cm.

 

Veiligheid ladder