ALTREX EK STEIGER ACTIE: FIBER-VOOR-HOUT PRIJS EN MEER...

Rolsteiger met uitwijkconsole

De rolsteiger met uitwijkconsole is een veel aangeschafte combinatie aankoop onder onze klanten. We hebben hieronder een drietal populaire setjes voor u klaar gezet die veel verkocht worden. Indien u op zoek bent naar een andere samenstelling, dan horen wij graag van u.

✅ Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag gratis geleverd
✅ Offerte aanvragen? 0511- 40 25 64, of viainfo@laddersenrolsteigers.nl

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
1500

TUV certificaat

Rolsteiger met uitwijkconsole kopen; laddersenrolsteigers.nl

Bij ons kunt u een rolsteiger met uitwijkconsole samenstellen, zoals u zelf wilt. Om toch een indicatie te geven van de prijzen en mogelijkheden, hebben we hierboven een aantal populaire setjes voor u klaargezet. Als professionele klusser heeft u misschien wel uw eigen ideeën over de opbouw / samenstelling van een steiger. Bij ons is het mogelijk om een offerte aan te vragen conform de configuratie zoals u deze wilt hebben. Wij leveren steigeronderdelen van de topmerken Euroscaffold en Altrex.

  •   Binnen 24 uur een vrijblijvende en gratis offerte op maat
  •   Eerlijke prijzen + professioneel steigermateriaal
  •   Bestelling voor 14:00 uur geplaatst? Volgende werkdag geleverd

Wat is een uitwijkconsole?

Een uitwijkconsole is een product waarmee u extra werkcomfort genereert op uw huidige rolsteiger tijdens een klus aan een dakkapel. Dit zijn namelijk de moeilijk te bereiken ruimtes op het dakvlak. Een dergelijke daksteiger koppelt u aan uw huidige steiger waarbij de T-stukken rusten op het dak. Onze uitwijksteigers zijn verstelbaar, waarbij u ervoor kan kiezen om met 1, of 2 platformen naast elkaar te werken. In onze complete sets rolsteiger met uitwijksteiger maken we gebruik van totale setjes inclusief omheining en extra platform voor de uitwijksteiger. Het is uiteraard ook mogelijk om de consoles los te bestellen, zonder materiaal.

rolsteiger met uitwijkconsole

Welke maten heeft een rolsteiger met uitwijkconsole?

Een rolsteiger met uitwijkconsole kunt u eigenlijk zo samenstellen zoals u zelf wilt. Het is van belang dat u eerst uw steiger samenstelt, vervolgens uw uitwijksteiger. De uitwijksteiger is universeel en verstelbaar, zo kan u er voor kiezen om met 1, of 2 platformen naast elkaar te werken. Zodra u met 1 plateau werkt, dan dient u een leuningframe van 75-50-2 op de console te plaatsen (tegen valgevaar). Wanneer u ervoor kiest om met 2 plateaus naast elkaar te werken is een leuningframe van 135-50-2 van toepassing. Daarnaast dient de lengte van de vloer overeen te komen met de platformlengte van de steiger.

Voordelen van een rolsteiger met uitwijkconsole

Wij adviseren u om een rolsteiger met uitwijkconsole (compleet) in een keer te bestellen. Niet heeft u dan alleen financieel voordeel bij ons, maar ook heeft u alle goederen op locatie op hetzelfde moment. Daarnaast heeft het product ansich ook leuke voordelen:

  •   Werkzaamheden zijn makkelijker uit te voeren
  •   Alle onderdelen zijn eenvoudig te monteren
  •   T-stuk is voorzien van kunststof bescherming, voorkomt beschadiging.

uitwijkconsole laddersenrolsteigers

Uitwijkconsole uitwisselbaar met diverse merken

Onze uitwijksteiger is uitwisselbaar (universeel) met de meest bekende merken. Houdt hierbij altijd wel rekening met het type steiger, zo past het product bijvoorbeeld niet op een Altrex RS3400 maar is hij wel uitwisselbaar met RS4 en RS5 serie.

Uitwijkconsole Altrex 3400

De Altrex RS3400 betreft een steiger variant uit de doe-het-zelf / semi-professionele lijn van Altrex. Het product wordt opgebouwd uit vier verschillende modules waarin iedere module een bepaalde hoogte vertegenwoordigt. Voor de Altrex 3400 is er echter geen uitwijkmoduele beschikbaar, dit type heeft namelijk een afwijkende buismaat en ook zijn voor deze materialen geen constructieberekeningen toegepast.

laddersenrolsteigers klantenservice

Steiger met uitwijkconsole: vraag advies!

Bent u op zoek naar een steiger met uitwijkconsole? Wij helpen u graag verder! Onze klantenservice is iedere werkdag beschikbaar op 0511- 40 25 64 of via info@laddersenrolsteigers.nl. Tijdens het contact met ons gaan we graag nader met u in gesprek over uw wensen, zodat u een product geoffreerd krijgt die exact bij uw klussen en werkzaamheden past. Graag tot ziens!

Steigermateriaal kopen? Bekijk snel onze favoriete producten

In ons assortiment steigermateriaal hebben we diverse producten die interessant voor u zullen zijn. Hieronder hebben we de modules en losse onderdelen benoemd die gevierd zijn onder onze klanten

- Rolsteiger met aanhanger
- Rolsteigers
- Ladders
- Rolsteiger platform
- Steigerwielen
- Rolsteiger opbouwframe
- Daksteiger
- Werkbrug
- Kamersteiger
- Altrex steigermateriaal setjes
- Trapsteiger
- Eenpersoonssteiger