Trappen

Op deze pagina zijn onderdelen en toebehoren te vinden van trappen. Door onderdelen te kopen kunt u uw beschadigde trap repareren. Toebehoren maken uw werk in de meeste gevallen veiliger en plezieriger. 

Mocht u iets zoeken en het niet kunnen vinden, of heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn via de mail en telefonisch bereikbaar. 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

5 artikel(en)

 • Altrex Castor voeten-set

  Dit is een Altrex Castor voeten-set. U kunt de voeten van de Altrex Castor vervangen, nadat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd zijn.

  € 25,50 Incl. BTW: € 21,07 Excl. BTW:
 • Altrex Giant voet-set

  Dit is een voeten-set voor de Altrex Giant. U kunt de voeten vervangen, nadat deze bijvoorbeeld beschadigd zijn.

  € 21,50 Incl. BTW: € 17,77 Excl. BTW:
 • Altrex Steddy trapvoet-set 3 - 5 treden

  Dit is een trapvoeten-set voor de Altrex Steddy. Deze set is geschikt voor Altrex trappen van 3 tot 5 treden. U kunt de voeten vervangen nadat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd zijn geraakt. 

  € 12,00 Incl. BTW: € 9,92 Excl. BTW:
 • Altrex Steddy trapvoet-set 5 - 7 treden

  Dit is een trapvoeten-set voor de Altrex Steddy. Deze set is geschikt voor Altrex trappen van 5 tot 7 treden. U kunt de voeten vervangen nadat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd zijn geraakt. 

  € 12,00 Incl. BTW: € 9,92 Excl. BTW:
 • Altrex Double Decker trapvoet-set

  Dit is een trapvoeten-set voor de Altrex Double Decker. U kunt de voeten vervangen nadat deze bijvoorbeeld ernstig beschadigd zijn geraakt. 

  € 21,00 Incl. BTW: € 17,36 Excl. BTW:
Positie
Van hoog naar laag sorteren

1500 per pagina

5 artikel(en)