I.v.m. hevige drukte gelden mogelijk langere levertijden. Vragen over levertijd? Bel: 0511- 40 25 64

Rolsteiger voor particulieren

Met de uitvoeringen: “Compact en EVO”, heeft Euroscaffold een hoogwaardige gekwalificeerde vouwsteiger voor particulieren uitgebracht. Normaal gesproken staat Euroscaffold alleen bekend als rolsteiger bouwer voor de professionele markt. De thuisklusser heeft echter ook behoefte voor veilig klimmateriaal, waardoor Euroscaffold toch besloten heeft om voor deze markt een kwalitatieve vouwsteiger, of kamersteiger te bouwen. En dat is zeer zeker gelukt!

 

Filter
Positie
Product Naam
Prijs
Platform lengte
Product lengte
Set Descending Direction
2 Items
1500
Shop By
Filter
Positie
Product Naam
Prijs
Platform lengte
Product lengte
Set Descending Direction
2 Items
1500

Thuisgebruikers en doe-het-zelvers

Door de 2.0 mm wanddikte in combinatie met het hoogwaardige aluminium en laservaring van de professionele lijn van Euroscaffold, is het Euroscaffold toch gelukt om de kwaliteit te waarborgen die men gewend is van de professionele lijn. De Compact rolsteiger is niet geschikt voor een bouwplaats, de EVO kan zowel ingezet worden door particulieren als professionals. De EVO heeft 1 klein nadeel; hij kan niet verder uitgebouwd worden.

Types

Compact werkhoogte 3 meterCompact vouwsteiger Steiger voor particulier

 

Opbouw van de steiger

Deze rolsteiger voor particulieren kan eenvoudig opgebouwd worden. De maatvoering is namelijk 0.75 meter breed en 1.50 meter lang en daardoor kunnen schoren langs de platforms geplaatst worden. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker zonder het losmaken van schoren het platform in hoogte kan verplaatsen. Dit brengt ook de gewenste stabiliteit met zich mee.

Veiligheidsnormen

De rolsteiger voor particulieren voldoet uiteraard aan de EN 131 en EN 1004 normen en kan gebruikt worden tot een werkhoogte van 8 meter. De ideale rolsteiger voor particulieren!

To Top
Advies nodig? Bel 0511 - 40 25 64