ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Altrex steigeraanhanger met steiger

Een Altrex steigeraanhanger met steiger kopen? Op deze pagina vind je diverse steiger samenstellingen terug in combinatie met een aanhanger van het merk Altrex. Ben je juist helemaal op zoek naar iets anders? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder.

✅ Voor 12U besteld = volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
74 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
74 producten
1500

Altrex steigeraanhanger met steiger

Altrex steigeraanhanger met steiger: Laddersenrolsteigers.nl 

De Altrex steigeraanhanger met steiger is een succesvol product uit ons assortiment. Door de producten in een combinatie-aanbieding te kopen kan u veel geld besparen. Natuurlijk is het financiële voordeel leuk, maar een dergelijke duo-aankoop is op meerder fronten interessant. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer uw Altrex steigermateriaal over te laden, maar koppelt u de transporter achter de bestelbus en rijden maar. Ook gaan de onderdelen langer mee en raken ze minder snel kwijt. Een steiger opbouwen doen de meeste mensen op hun eigen manier, echter hebben wij in onze webshop al meerdere setjes voor u klaargezet. Indien uw rolsteiger er niet tussen staat neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

 •   Scherpe prijzen en snelle levertijden;
 •   1000+ tevreden klanten gingen u voor;
 •   Dealer van topmerken zoals Altrex en Euroscaffold;
 •   Gratis verzending binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden).

 

Altrex steigeraanhanger: types

Onze Altrex steigeraanhanger met steiger is zowel qua rolsteiger als aanhanger in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo onderscheiden we de af te sluiten DeLuxe en het Basic model. Op beide types kunnen maximaal 12 opbouwframes en 12 Safe-Quick guardrails vervoerd worden. Hieronder leggen we kort de verschillen uit tussen de uitvoeringen.

 

Altrex Steigeraanhanger

Altrex steigeraanhanger DeLuxe

 

 •   Geen spanbanden benodigd;
 •   Extra veiligheid door dubbele borging;
 •   Ondermeer op de deur, zodat er geen materiaal af valt;
 •   Eventueel afsluitbaar met een slot (niet standaard meegeleverd);
 •   Gewicht aanhanger: 260 kg - maximaal te beladen tot 750 kg;
 •   Geschikt voor steigers ™ 14.20 ph, of 13.20 ph Safe-Quick;

 

 

 

Altrex steigertransporter Basic

 

 

Altrex steigeraanhanger Basic

 

 •   Voorzien van beugels zodat spanbanden makkelijk vastgezet kunnen worden;
 •   Extra veiligheid door dubbele borging;
 •   Gewicht aanhanger 250 kg - maximaal te beladen tot 750 kg;
 •   Geschikt voor steigers ™ 14.20 ph, of 13.20 ph Safe-Quick;

 

Altrex steigeraanhanger met steiger: veel gestelde vragen

Onze Altrex steigeraanhanger met steiger is RDW gekeurd en kan veilig op de weg gebruikt worden. De transporters zijn voorzien van een 13 polige stekker, zodat deze op iedere bus aangesloten kan worden. Het fijne aan de aanhangers is dat u geen speciaal BE-rijbewijs benodigd bent. Dit komt doordat het totaal maximale laadgewicht minder dan 750 kilogram is. Het product hoeft niet voor de jaarlijkse keuring, maar natuurlijk is het wel van belang dat u de toestand van de aanhanger in de gaten houdt. Veiligheid gaat boven alles!

 

Hoe moet ik de Altrex steigeraanhanger inpakken?

In onderstaande video ziet u hoe u de Altrex steigeraanhanger met steiger moet inpakken.


 

Altrex steiger: welke moet ik kiezen?

Een Altrex steiger kopen betreft een kostbare investering en deze moet goed uitgedacht worden. In het assortiment van rolsteigers wordt er onderscheid gemaakt in de 4 en 5 serie. Beide series zijn voor professioneel gebruik, maar toch zijn er een aantal kleine verschillen op te merken. Zo is de RS5 uit te breiden met diverse onderdelen, zoals de werkbrug, of uitwijkconsole. Daarnaast heeft deze uitvoering een dikke wanddikte van de buizen en is deze te configureren met de Fiber-Deck platformen (lichtgewicht). Wanneer de steiger in combinatie met een steigeraanhanger aangeschaft wordt heeft u vele voordelen:

 •   Financieel voordeliger;
 •   Tijdbesparing door niet meer te hoeven overladen;
 •   Uw steigeronderdelen raken minder snel kwijt;
 •   De houdbaarheidsdatum van materiaal wordt door dit alles verlengd.

 

Safe Quick Guardrail

Wat is Safe-Quick guardrail?

Safe-Quick guardrail; die term zult u al vaak tegengekomen zijn bij het merk Altrex. Met deze leuningen kunt u uw stellage veilig opbouwen en voldoet u tevens aan de gestelde wet -en regelgeving hieromtrent. Met deze manier van op -en afbouwen bent u tijdens deze twee processen volledig omgeven door middel van leuningen, hierdoor is de kans op ongelukken minder geworden. Binnen de collectie steigers wordt onderscheid gemaakt in de S-serie en de gewone uitvoeringen. De steigers uit de S-series voldoen aan de nieuw gestelde opbouwnormen. Let op: deze configuraties betreffen de standaard configuraties, er zijn ook nog andere uitvoeringen mogelijk zodat uw rolsteiger voldoet aan de wet -en regelgeving. In onderstaande video laten wij zien hoe de Safe-Quick guardrail werkt!

 

Rolsteiger: wat is dit eigenlijk?

Een rolsteiger is een stellage waarmee u op hoogte veilig aan het werk kunt. Door de wielen die eronder zijn geplaatst kunt u dit product gemakkelijk en snel verplaatsen. Het geheel bestaat uit diverse onderdelen, zoals: opbouwframes, wielen en schoren. Op deze manier kunt u het product zo uitbouwen zo hoog als u zelf wilt (max. 14 meter werkhoogte). Kopen is uiteindelijk goedkoper dan huren. Wanneer u de keuze maakt om zelf te gaan kopen denk dan over het volgende na: de breedte, de lengte en het soort platform. Komt u er niet uit? Dan neemt u toch contact op met onze klantenservice.

 

Kamersteiger

Kamersteiger

Het verschil tussen een kamersteiger en een rolsteiger? De kamersteiger bestaat uit een vouwbaar (onderste) deel die tot beperkte hoogte uitgebouwd kan worden. Dit product kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden, maar in de praktijk is het verstandig om buitenshuis een rolsteiger te gebruiken (meer stabiliteit). Onze kamersteigers zijn uit te bouwen tot maximaal 7 meter werkhoogte, bekijk snel alle mogelijkheden vrijblijvend.

 

Steigermateriaal

Wanneer uw steigermateriaal slijtage, of andere gebreken vertoont moet u natuurlijk wel losse onderdelen bij kunnen bestellen. Dit kan in de webshop van laddersenrolsteigers.nl. Via onderstaande links navigeert u snel naar de producten toe waar u op zoek naar bent.

 

Onze merken

Voor steigermateriaal zijn wij leverancier van de volgende twee Nederlandse topmerken: