ALTREX RS5 STEIGERMAAND T/M 31 maart: BESTEL NU EEN RS5 ROLSTEIGER MET HOUTEN PLATFORMEN EN ONTVANG FIBER-DECK PLATFORMEN (KLIK HIER)

Altrex trap 5 treden

Altrex trappen met 5 treden zijn verkrijgbaar als enkel oploopbaar en als dubbel oploopbare trappen. Voordat je een aluminium trap aanschaft is het goed om na te denken hoe je de trap gebruikt: particulier, of als professional. Wij helpen je graag verder!

✅ Voor 12:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd
✅ Jarenlange fabrieksgarantie (5 - 10 jaar)
✅ Hulp nodig? Neem contact met ons op

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
500

Altrex trap 5 treden

Op deze pagina vind je ons assortiment Altrex trappen met 5 treden. Deze variant is erg geliefd onder onze klanten vanwege zijn opberglengte in combinatie met de hoogtes die je kan je bereiken. De trappen zijn zowel voor professionals als particulieren te verkrijgen. Al onze Altrex trappen voldoen aan de Veilig Warenwet en de EN 131. Voor de professionele Altrex trappen met 5 treden geldt zelfs dat ze aan de strenge NEN 2484 (professioneel ARBO gebruik) certificering voldoen. 

Verschillende Altrex trappen met 5 treden

Er zijn verschillende types verkrijgbaar in de uitvoering met 5 treden. Je kunt hierbij onderscheid maken in de volgende modellen:

  • Falco 1x5 en 2x5 --> professioneel gebruik / enkele koker
  • Taurus 1x5 en 2x5 --> professioneel gebruik / dubbele koker
  • Altrex Double Decker 1x5 --> semi-professioneel gebruik
  • Altrex Lima 1x5 --> huishoudtrap

Hulp nodig?

Ben je hulp nodig bij het kopen van een Altrex trap 5 treden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag telefonisch beschikbaar, of per mail. T: 0511-402564, of E: info@laddersenrolsteigers.nl. Graag tot ziens!