Onze webshop blijft open en leveringen gaan 'gewoon' door. Vragen over levertijd? Bel: 0511-402564

Ladders en Trappen specialist

Welkom op dé website als het gaat om het aanschaffen van ladders, trappen, rolsteigers, kamersteigers, of steigeraanhangers . Dankzij ons uitgebreide assortiment steigermateriaal vindt u altijd waarnaar u op zoek bent, zoals een voorloopleuning. Mocht u nou onverhoopt toch niet vinden waar u naar op zoek bent, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken of wij u het product alsnog kunnen leveren.

Altrex, Euroscaffold en DAS

Ons Altrex assortiment bestaat uitsluitend uit professioneel, semi-professioneel en huis-en-tuin producten. Ideaal voor de gebruiker die een ladder, trap of rolsteiger een enkele keer gebruikt. Voor de professionals hebben we keuze uit de merken Euroscaffold, Altrex en DAS. Onze ervaring is dat de meeste klussers voor Euroscaffold gaan. Schilders daarentegen staan liever op trappen en ladders van DAS. En Altrex? "Relax it's an Altrex..".

Rolsteiger, of vouwsteiger kopen?

Wij bieden verschillende types rolsteigers aan. Voor de professional hebben wij de Altrex rolsteiger en de Euroscaffold rolsteiger. Op basis van werkhoogte en platform lengte kan u uw eigen rolsteiger samenstellen. Daarnaast bieden wij voor de echte doe-het-zelver de Compact vouwsteiger aan. Deze modulaire vouwsteiger is licht en compact wat er voor heeft gezorgd dat deze rolsteiger enorm populair is voor klussen in en rondom het huis. Voor de professional die binnen veel klust, hebben we ook nog onze kamersteigers, die vaak binnen een minuut zijn op te bouwen.