SKYWORKS STEIGERSALE: TOT WEL 20% KORTING OP (ROL)STEIGERS (KLIK HIER)

Rolsteiger platforms

Is jouw huidige steiger platform kapot, verdwenen, of ben je juist op zoek naar een extra vloer? Wij verkopen steiger platforms van gerenommeerde merken zoals Altrex, Skyworks en Euroscaffold. De vloeren zijn te verkrijgen in verschillende lengtematen, daarnaast heb je keuze tussen een houten deck en een lichtgewicht vloer. Tip: de Altrex Fiber-Deck is ultra licht van gewicht (30% lichter) en wordt bij ons het meeste verkocht.

✅ Volgende werkdag op locatie
✅ Meedenkende klantenservice
✅ Contact: 0511- 40 25 64, of mail

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
1500

Rolsteiger frame certificaat

Rolsteiger platform kopen: Laddersenrolsteigers.nl

Een rolsteiger platform is een van de belangrijkste onderdelen van een steiger. Zo’n steigerplatform heeft meerdere doeleinden. Zo geven ze samen in combinatie met de schoren extra stabiliteit aan een stellage en hierdoor bent u verzekerd van extra veiligheid. Bij laddersenrolsteigers.nl verkopen wij de rolsteiger platforms van Euroscaffold en Altrex. Beide merken zijn van Nederlandse komaf, voldoen aan de geldende regelgeving en worden gezien als topmerken in de steigerwereld. Een steiger platform kopen in onze webshop is eenvoudig en veilig. Daarnaast kan u bij ons een offerte op maat ontvangen wanneer u meer steigermateriaal benodigd bent.

  •   Voor 14:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd (*zie levertijd bij product);
  •   Gratis verzending binnen Nederland;
  •   Bevalt het product u niet? Dan heeft u 14 dagen herroepingsrecht;
  •   Keuze uit carbondeck platen en houten vloeren.

 

rolsteiger platform

Verschillende uitvoeringen rolsteiger platform

Wanneer u online een rolsteiger platform kopen wilt, dient u vooraf te weten wat u benodigd bent. Zo heeft u de keuze uit een steigerplatform hout, of de carbondeck platen. Wat het verschil tussen deze twee is? De carbondeck platen schelen ongeveer zo’n 30% in gewicht. Op een platform van 14 kilogram scheelt dit dus al zo snel een 5 kilogram. Wij horen onze klanten dan vaak zeggen; ach, dat is niet veel gewicht neffens de duurdere prijs. Maar u dient zich wel te realiseren dat wanneer u bij wijze van 10 meter omhoog moet dat dit het aantal kilogram per platform (vaak snel dan 5 platform x 5 kilogram) ook mee moet en dus uiteindelijk veel kracht bespaart.

 

Afmetingen steigerplatform

 

Platform voor rolsteiger

Rolsteiger platform hout

 

 Uitvoering  Lengte  Gewicht
 Zonder luik  1.90 m  14.0 kg
 Zonder luik  2.50 m  18.4 kg
 Zonder luik  3.05 m  22.0 kg
 ---------------  ---------  ----------
 Met luik  1.90 m  15.0 kg
 Met luik  2.50 m  19.4 kg
 Met luik  3.05 m  22.5 kg

 

Platform voor rolsteiger 

Rolsteiger platform lichtgewicht

 

 Uitvoering  Lengte  Gewicht
 Zonder luik  1.90 m  10.0 kg
 Zonder luik  2.50 m  14.8 kg
 Zonder luik  3.05 m  18.0 kg
 ---------------  ---------  ----------
 Met luik  1.90 m  11.0 kg
 Met luik  2.50 m  16.0 kg
 Met luik  3.05 m  18.5 kg

 

Hoe plaats je een rolsteiger platform?

Wat zijn carbondeck platen

Een term die u veel op internet tegen zal komen is de uitdrukking van de carbondeck platen. Maar wat is dit nu eigenlijk? Deze naam hebben onze Euroscaffold steigerplatformen gekregen die gemaakt zijn van lichtgewicht materiaal. Net zoals de houten vloeren zijn ook deze platforms voorzien van een antislip laag. Daarnaast is het grootste voordeel dat u uw krachten uitspaart die gemoeid gaan met het op -afbouwen van uw steiger. Op de kleinere hoogtes zullen de carbondeck platen

 

Altrex platform aanbieding

Altrex platform aanbieding

Ons bedrijf is naast Euroscaffold ook trotse dealer van het merk Altrex, de onderdelen uit de professionele lijn. Dit betekent dan ook dat wij steigeronderdelen los verkopen van dit Nederlandse topmerk. Heeft u een Altrex steiger en wilt u graag uw vloeren vervangen? Vraag dan bij ons een Altrex platform aanbieding aan. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar. Wanneer u een mail stuurt reageren wij hierop binnen 24 uur.

 

Steigermateriaal kopen

Naast onze steigervloeren vindt u in onze webshop ook nog de andere producten terug die perfect aansluiten bij uw steiger. Bekijk bijvoorbeeld eens onze: