ALTREX KAMERSTEIGERS - EXTRA SCHERP GEPRIJSD (KLIK HIER)

Steigeraanhangers

Steigeraanhanger

Overweegt u om een steigeraanhanger aan te schaffen? Snel de voordelen op een rij: met een steigertransporter vervoert u veilig, gemakkelijk en snel uw aluminium rolsteiger naar de locatie van uw werkzaamheden.

✅ Bekijk ook eens onze aanbiedingen voor rolsteiger met aanhanger!
✅ Uit voorraad leverbaar
✅ Offerte benodigd? Neem snel contact met ons op.

Met een steigeraanhanger hoeft u nooit meer handmatig de steigeronderdelen over te laden, met de kans dat er onderdelen vergeten worden. U koppelt de aanhangwagen aan uw auto en u kunt direct op weg naar uw klus. Efficiënter en effectiever werken kan bijna niet!

Onze betaalbare steigeraanhangers zijn te verkrijgen in verschillende varianten. Zo kan er een keuze worden gemaakt betreffende de lengte, maar ook of de aanhanger wel/niet afsluitbaar moet zijn. Wij verkopen steigertransporters van de merken Euroscaffold en Altrex, dezen worden gratis geleverd in Nederland (m.u.v. waddeneilanden).

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
1500

Steigeraanhangers

Steigeraanhanger kopen?

Wilt u graag een steigeraanhanger kopen waarmee u uw aluminium rolsteiger gemakkelijk kan vervoeren? Bij laddersenrolsteigers.nl bieden wij verschillende soorten producten aan die dit mogelijk kunnen maken. Onze steigertransporters voldoen aan de geldende wet –en regelgeving. Dit betekent automatisch dat de transporters RDW gekeurd en voorzien zijn van een chassisnummer. Tevens maken wij alleen gebruik van topmerken, zoals steigertransporters van Euroscaffold en Altrex.

Voordelen op een rij:

 •   Efficiënter en effectiever werken, overladen onderdelen niet meer nodig;
 •   Op de transporter hebben onderdelen hun eigen ruimte voor opbergen;
 •   Door de eigen ruimtes is snel te zien welke onderdelen ontbreken;
 •   Onderdelen kunnen vastgezet worden, hierdoor minder schade;
 •   Gemakkelijk, veilig en overzichtelijk uw rolsteiger vervoeren.

 

Overzicht houden en snel werken

Op onze steigeraanhangers hebben alle steigeronderdelen een eigen plekje voor het opbergen. Dit betekent dat als u op locatie aankomt om de componenten eraf te halen, dat u volledig kunt overzien hoeveel en waar onderdelen liggen. Ook andersom, dus voor het opbergen, scheelt dit erg veel tijd. Tevens voorkomt de steigeraanhanger dat uw rolsteiger sneller beschadigd raakt. Met een aantal spanbanden kan alles snel vastgezet worden, hiermee gaat u altijd veilig de weg op!

 

Euroscaffold steigertransporter

Wat kunt u meenemen?

Gemakkelijk tot zo’n veertien meter steigermaterialen meenemen naar locatie. Tevens is het nog mogelijk om extra steigerwielhouders op de aanhanger te lassen. Hierdoor kunt u zelfs twee verschillende rolsteigers meenemen naar uw bestemming. De steigeronderdelen kunt u los van elkaar van de aanhangwagen afhalen. Hierdoor bepaalt u zelf welke componenten als eerst en als laatst gepakt worden.

 

Benodigd rijbewijs

Een vraag die wij vaak krijgen is of rijbewijs BE benodigd is bij het vervoeren van een steigertransporter. In Nederland mag u zelf met een aanhanger rijden, indien het gewicht (inclusief laadvermogen) niet meer dan 750 kilogram is, of als de massa van de auto (inclusief transporter) niet meer dan 3500 kilogram bedraagt. Met onze steigertransporter inclusief steiger zal u niet snel boven dit gewicht uitkomen. Dus kunt u met een gerust hart de weg op!

 

Type steigertransporters

 

Euroscaffold steigertransporter

In Nederland geproduceerd en van hoge kwaliteit, dat is Euroscaffold. Wij zijn er dan ook trots op om official dealer te zijn van de producten van dit topmerk. Of u nu een vervoersmiddel benodigd bent voor uw brede, of smalle rolsteiger, of gewoon maatwerk wenst? Mogelijkerwijs kunnen we iets voor elkaar betekenen. Onze standaard steigertransporters zijn de 2,50 meter en 3,05. Beide modellen hebben hun eigen voordelen en tevens kan gekozen worden uit het afsluitbare en niet afsluitbare model.

Euroscaffold steigertransporter

Transporter 2.50 meter

 •   Creëert overzicht, elke onderdeel heeft zijn eigen plaats;
 •   Tijdsbesparing doordat onderdelen niet meer overgeheveld hoeven te worden;
 •   Maximaal 8 platformen kunnen geladen worden;
 •   Geschikt voor onderdelen met een lengte van 1.90 of 2.50 meter;

 

 •   Steigeronderdelen met lengte 3.05 meter passen er niet op

 

 

 

Euroscaffold steigeraanhanger

Transporter 3.05 meter

 •   Geschikt voor steigeronderdelen met 3.05 meter lengte;
 •   Voldoet aan geldende wet –en regelgeving;
 •   Minimaliseer beschadigingen aan uw steiger;
 •   BE-rijbewijs is niet nodig bij onze aanhangers.

 

 •   Alleen geschikt voor rolsteigers met een lengte van 3.05 meter.

 

 

Steigeraanhanger Altrex

Van het merk Altrex verkopen wij twee soorten steigeraanhangers. Met beide producten kunt u veilig op weg, of u nu eigenaar bent van een brede, of een smalle rolsteiger. Altrex maakt gebruik van een soort van achterdeur, waarmee u ook nog reclame kunt maken door middel van bestikkering.

Altrex steigeraanhanger

Steigeraanhanger De Luxe

 •   Materieel vervoeren van 9.20 meter SafeQuick rolsteigers, tot 12.20 meter traditionele steigers;
 •   Verlies van materialen wordt voorkomen door uniek sluitingsmechanisme
 •   Door een slot kunt u uw materieel beschermen tegen diefstal (niet standaard meegeleverd);
 •   Spanbanden en andere bevestigingsmaterialen zijn niet benodigd;
 •   Afmetingen: 3.60 x 1.80 x 1.85;
 •   Maximaal te beladen tot 750 kilogram.

 

 

 

Altrex steigeraanhanger

Steigeraanhanger Basic

 •   Steigermaterieel vervoeren tot maximaal 7.20 meter van SafeQuick steigers
 •   Vervoer uw traditionele steiger tot max.12.20 platform-hoogte;
 •   Bevestigingsbeugels, of spanbanden benodigd voor vastzetten;
 •   Te gebruiken met een B-rijbewijs en RDW gekeurd;
 •   Maximaal te beladen tot 750 kilogram.

 

 

Steiger met aanhanger aanbieding

Bent u zowel op zoek naar een geheel nieuwe aluminium rolsteiger, alsmede een steigeraanhanger? Bekijk dan eens snel onze aanbiedingen voor deze combinatie-deal! Mocht u desondanks nog vragen hebben over de steiger, of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op, dit mag telefonisch, per mail, of via antwoordformulier. Wij horen graag uw verhaal en wensen aan.

 

Hoe moet je een Altrex steigeraanhanger inpakken?

Bekijk snel onderstaande productvideo over hoe u een Altrex aanhanger inpakt.

 

Onze merken

 

Logo van Euroscaffold

Euroscaffold

Een gerenommeerd topmerk die zowel in Nederland, als in andere landen van Europa actief is. Hoogwaardige aluminium producten, gefabriceerd in ons mooie Nederland. Samen met onze klanten is het bedrijf geworden zoals het nu is. Innoveren door te luisteren. De steigertransporters van Euroscaffold zijn dan ook zeker van topkwaliteit die ideaal te gebruiken is voor zowel de particuliere, als de professionele klusser.

 

Logo van Altrex

Altrex

Een bedrijf die al meer dan 65 jaar garant staat kwaliteit en innovatie. De steigeraanhangers van Altrex zijn zowel te gebruiken door de professional als de particuliere klant. Alle producten zijn van hoogwaardige materialen gefabriceerd. Hierdoor is het label ook gevormd tot wat het nu is: een wereldspeler.