ALTREX VOORJAARSACTIE: TOT WEL 20% KORTING OP STEIGERS (KLIK HIER)

Ladders

Bent u op zoek naar een aluminium ladder? In ons assortiment vindt u enkele ladders, dubbele ladders, reformladders, 3-delige ladders, dakladders, schuifladderstelescopische en vouwladders aan. Afhankelijk van de gewenste werkhoogte en kwaliteitseisen, is voor elke type gebruiker een geschikte ladder te vinden. Het verschil in kwaliteit zit voornamelijk in de stabiliteit / veiligheid, dikte van het aluminium en gewicht. We bieden ladders aan van de merken: Altrex, Wienese, Euroscaffold, Solide en DAS. Meer informatie over deze merken en een stukje advies voor de beste keuze, kunt u onderaan de pagina vinden.

Als het om ladders gaat is de keuze echt enorm. Het is erg belangrijk om goed na te denken wat voor ladder bij u past en waar u hem voor gaat gebruiken. Transporteert u de ladder veel? Dan is een kleine en lichte ladder misschien het beste. Heeft u veel gevarieerde klussen? Dan is een driedubbele ladder misschien wat u zoekt. 

Mocht u er echt niet uitkomen, dan staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken op het nummer: 0511-402564. Een mail sturen is ook mogelijk. Dat kan naar: info@laddersenrolsteigers.nl

Filteren
We kunnen geen producten vinden met deze filters