Ladders en Trappen specialist

Welkom op dé website als het gaat om het aanschaffen van ladders, trappen, rolsteigers, kamersteigers, of steigeraanhangers . Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd waarnaar u op zoek bent. Mocht u nou onverhoopt toch niet vinden waar u naar op zoek bent, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken of wij u het product alsnog kunnen leveren.

Altrex, Euroscaffold, ASC en DAS

Ons Altrex assortiment bestaat uitsluitend uit professioneel, semi-professioneel en huis-en-tuin producten. Ideaal voor de gebruiker die een ladder, trap of rolsteiger een enkele keer gebruikt. Voor de professional adviseren wij het Altrex en DAS assortiment. Euroscaffold, ASC en Altrex zijn de merken voor hoogwaardige kwaliteits rolsteigers en DAS voor de schilder die dagelijks op hoogte werkt.

Rolsteiger of vouwsteiger kopen?

Wij bieden verschillende types rolsteigers aan. Voor de professional hebben wij de Altrex rolsteigerASC rolsteiger en Euroscaffold rolsteiger. Op basis van werkhoogte en platform lengte kan de gewenste rolsteiger samengesteld worden. Daarnaast bieden wij voor thuis gebruiker de populaire Altrex 3400 vouwsteiger aan. Deze modulaire vouwsteiger is licht en compact wat zorgt dat deze rolsteiger enorm populair is voor klussen in huis.