0%
Veilig werken aan uw dakkapel met een uitwijkconsole

Het klussen aan een dakkapel is in de praktijk best een lastige klus. Vooral als u de mogelijkheden en materialen niet kent, of bezit. De handige oplossing hiervoor is de uitwijkconsole, ook wel uitwijksteiger genoemd. Deze dakkapelsteiger zal ervoor zorgen dat u veilig uw dakkapel kunt verven, schoonmaken, of onderhouden.

euroscaffold uitwijkconsole

Wat is een uitwijkconsole?

Een uitwijkconsole is een handig hulpmiddel om het dakkapel te bereiken en moet bevestigd worden aan de rolsteiger. Allereerst bouwt u uw steiger op, vervolgens bevestigt u de uitwijksteiger aan de opbouwframes van de stellage. Het product is eenvoudig te verstellen zodat u altijd veilig kan werken. Het is uiteraard wel van belang dat het T-stuk, ook wel stempel genoemd, rust op het dak. Dit is van belang, anders heeft de console geen stevigheid aan de kant van het dak.

Wist u dat?

  1. De console eenvoudig verstelbaar is door de buis in het midden. Wanneer u deze buis er tussen uit pakt kan u een platform (0.75) gebruiken, laat u de buis er tussenin dan kunnen hier twee vloeren liggen (1.35).
  2. Wanneer het waait, het verstandig is om dit product te gebruiken tot maximaal windkracht 4.

veilig-gebruik-uitwijkconsole

Uitwijkconsole kopen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de uitwijkconsole? Wij verkopen zowel de Altrex uitwijkconsole als de Euroscaffold uitwijkconsole. Van alle merken kan u zelf kiezen wat u graag geleverd wilt hebben: een complete set inclusief platformen, of juist alleen de uitwijksteiger. Wat ontvangt u bij het kopen van dit product?

  • Verstelbare uitwijkconsole
  • T-stuk inclusief kunststof bescherming
  • Koppelstukken

Eenvoudig monteren en geen beschadigingen

De uitwijkconsoles zijn zo gemaakt, zodat u hier zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. De producten zijn eenvoudig aan de steiger te bevestigen, te verstellen en weer af te bouwen. Daarnaast zijn de stempels (T-stuk) voorzien van kunststof, zodat uw dak niet beschadigd raakt.

Tip: bekijk eens onze rolsteiger met uitwijkconsole, nu extra scherp geprijsd!

Keurmerk uitwijksteigers

Al onze uitwijksteigers zijn fabriek-af gekeurd en voldoen aan de geldende EN-1004 en NE-2484 norm. Dit betreffen Nederlandse en Europese normen die de veiligheid van uw goederen waarborgen. Uw uitwijkconsole dient minimaal eenmaal per jaar gekeurd worden, het eerste jaar betreft: factuurdatum + 1 jaar.

klantenservice laddersenrolsteigers

Veilig uw uitwijkconsole bestellen

Bij laddersenrolsteigers.nl kan u veilig uitwijkconsoles bestellen. Na betaling krijgt u van ons een bestelbevestiging en vervolgens zullen wij u nader informeren met track & trace wanneer de goederen geleverd zullen worden. Hulp nodig? Neem eenvoudig contact met ons op.