SKYWORKS STEIGERSALE: TOT WEL 20% KORTING OP (ROL)STEIGERS (KLIK HIER)

Altrex steiger 10 meter

De Altrex steiger 10 meter is een geliefde werkhoogte uit ons assortiment. Met bijvoorbeeld de Altrex Fiber-Deck platformen kiest u voor een vloer die 30% lichter is dan de houten variant. Komt u er niet uit? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. 

 • ✅ Scherpe prijzen
 • ✅ Snelle levertijden
 • ✅ 10 jaar fabrieksgarantie 

 

Filteren
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
1500
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Product lengte
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
1500

Steiger met aanhanger

Goedkoop en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een nieuwe steiger en wilt u deze toevallig ook gemakkelijk vervoeren? Bekijk dan eens onze combinatie aanbiedingen waarin onze rolsteiger met aanhanger scherp zijn geprijsd. Al onze Euroscaffold steigers zijn geschikt voor professioneel en intensief gebruik. Dit komt ondermeer door een aluminium wanddikte van 2 millimeter, daarnaast heeft u 5 jaar fabrieksgarantie op de lasnaden.

 

 

 

Steigertransporter

Wanneer u een steigeraanhanger aanschaft heeft dit meerdere voordelen. Zo hoeft u voortaan niet meer onderdelen over te laden en werkt het dus sneller. Niet alleen dit is een belangrijke reden om tot de aanschaf over te gaan. Naast snelheid creëert u voor uzelf een duidelijk overzicht: doordat ieder onderdeel zijn eigen plekje heeft weet u meteen welke onderdelen ontbreken. Verder voorkomt u eventuele schade aan de producten, doordat alles zijn eigen plek heeft en goed vast zit. Wanneer u een rolsteiger met aanhanger aanschaft, heeft u extra voordeel. Indien uw aanbieding er niet tussen staat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor het maken van een mooie offerte!

De voordelen van een steigeraanhanger nogmaals op een rij:

 •   Voorkom onnodige transportschade;
 •   Doordat u niet meer hoeft over te laden bespaart u veel tijd;
 •   Duidelijk overzicht; het is meteen duidelijk als er een onderdeel ontbreekt.

 

Productvideo

 

Verschillende uitvoeringen

Wij hebben scherpe aanbiedingen voor u gemaakt in verschillende soorten werkhoogtes. In deze zogenoemde combinatie-deals kunt u gaan voor de perfecte steiger voor de beste prijs. Mocht onverwachts uw aanbieding er niet tussen staan? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 Steigeraanhanger kopen

Aanhanger Euroscaffold

Onze steigertransporter van Euroscaffold is uitermate betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Alle producten van dit topmerk worden gemaakt in Nederland en voldoen aan de geldende wet -en regelgeving. Met gemak kunt u 14 meter steiger vervoeren, zonder onnodig de materialen te laden en te lossen. Daarnaast heeft u geen BE-rijbewijs nodig om de weg op te gaan. Perfect toch? Bestel nu een rolsteiger met aanhanger, of vraag een vrijblijvende offerte op.

 

Wat is werkhoogte rolsteiger

Nu u op zoek bent naar een steiger heeft u misschien al kunnen ervaren dat bij de aanbieders gebruik wordt gemaakt van de termen ‘platformhoogte’ ‘totale hoogte’ en ‘werkhoogte’. Om verwarring tussen deze begrippen te voorkomen willen wij u hierover de volgende uitleg geven:

 •   De werkhoogte is gewoonweg gezegd; platformhoogte + 2.00 meter;
 •   Afhankelijk van uw eigen lengte kan deze hoogte dus ietsjes afwijken;
 •   De platformhoogte is de daadwerkelijke hoogte van het platform;
 •   Wanneer u op een platform staat, moet u omgeven zijn door een leuning die 1.00 meter hoog is;
 •   Hierdoor is de totale hoogte van de steiger: platformhoogte + 1.00 meter.

 

 Steiger keuren

Het keuren van een steiger

Een steiger kopen en vervolgens onderhouden is voor de veiligheid erg belangrijk. In de praktijk zien we nog wel eens dat dit helaas niet overal gebeurt. Ons motto is: veiligheid boven alles! Wij krijgen vaak de vraag; wanneer en hoe vaak moet een rolsteiger nu eigenlijk gekeurd worden? In de wet van arbeidsmiddelen staat dat er periodiek een keuring moet plaatsvinden, met een minimum van 1x per jaar. De persoon die dit doet mag iemand zijn binnen uw bedrijf. Voorwaarde is dan wel dat deze persoon onafhankelijk een keuring kan uitvoeren en dus ook onderdelen mag afkeuren. Verder is het verstandig om jaarlijks een scholing te volgen zodat kennis up-to-date blijft.