Onze webshop blijft open en leveringen gaan 'gewoon' door. Vragen over levertijd? Bel: 0511-402564

ASC dubbele trap ongecoat

ASC dubbele trap ongecoat

SKU: LR1143-CONFIG

Voorraad: Maak eerst onderstaand een keuze.

 •  1000+ Tevreden klanten
 •  14 Dagen retourrecht
 •  Gratis verzending vanaf € 200,- *
 •  Breed assortiment
€ 0,00 Excl. BTW € 0,00 Incl. BTW

Beschrijving

ASC trappen

ASC Group heeft een tweetal trappen; de bordestrappen en de dubbele trappen. Bij beide modellen kunt u de keus maken uit blauw gecoat of ongecoat. Ook kunt u bij elk model kiezen uit de gewenste aantal treden. Alle trappen voldoen aan de strengste eisen. Deze zijn ook getoetst aan de EN 131 en 2484.

ASC dubbele trap ongecoat

De ASC dubbele trap is ongecoat. De dubbele trap heeft een uniek vergrendeling systeem. De dubbele trap heeft bij elke uitvoering een extra vergrendeling beveiliging, met een unieke beugel. Deze unieke beugel drukt de trap in de beveiliging en geeft optimale stabiliteit. Gezien www.laddersenrolsteigers.nl de veiligheid van hun klanten voorop stelt, zijn de trappen ook extra voorzien van spreidbanden. De eerdergenoemde beugel draagt nog meer bij aan een veilig gebruik. Overige kenmerken van de ongecoate dubbele trap zijn: – Hoogwaardig aluminium van anodisatie kwaliteit – Vele versterkpunten voor nog meer stabiliteit – Vijf jaar garantie op alle lasverbindingen – Alle treden zijn gefelst, gelast en nog eens extra opgesloten in het profiel – Hoge kwaliteit anti-slip doppen voor optimale veiligheid en levenslange duur – Alle plasticdelen zijn van hoge kwaliteit voor een lange levensduur – Aantal treden: 2×2 treden t/m 2×12 treden U kunt hierboven het aantal treden selecteren welke voor u het meest geschikt is.

Certificering

Uiteraard voldoet ook dit product aan alle gestelde eisen berekeningsmethodes welke verplicht zijn binnen de Europese Unie.

Ladders & trappen

Onderstaande keuringen/certificering zijn van toepassing op de ladders en trappen.

 • VGS veiligheidsgarantie
 • Nederlandse warenwet
 • NEN 2484
 • Europese EN 131 norm

Rolsteigers

Bij aanschaf van een rolsteiger wordt het certificaat meegeleverd.
Onderstaande keuringen/certificering zijn van toepassing op de rolsteigers.

 • NEN EN 1004 norm
 • NEN EN 1298 norm
 • NEN EN 2718 norm
 • NEN EN 12811 norm

Extra informatie

Uitvoering Nee
Spreidbeveiliging Nee
steunbeugel Nee
Toepassing Professioneel gebruik

Levering / over ons

Webwinkel keurmerk

Keurmerk webwinkel

Bezorgkosten
Standaard zijn onze bezorgkosten €15,- maar wanneer uw totale orderbedrag hoger is dan €200,- (incl. BTW) is brengen wij u geen bezorgkosten in rekening. Uw bestelling zal in dit geval dus gratis bezorgd worden. 
* Voor bestellingen buiten Nederland, of naar de Waddeneilanden kan een extra toeslag worden gerekend. Dit is afhankelijk per product.

Levertijd van uw bestelling
De levertijd is afhankelijk van de voorraad status. De voorraad status vindt u onder de titel van dit product. Bij de voorraad status "onbekend", hebben wij niet direct inzicht in de voorraad. Dit betekent dat dit betreffende product wel op voorraad kan zijn en de volgende werkdag alsnog geleverd kan worden. Wilt u exact weten wanneer een artikel geleverd wordt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij uw bestelling kunt u ook uw wensen aangeven mbt. de levering van de producten.

Contact
Wij beschikken over een eigen klantenservice die u uitstekend kan helpen met vragen over onze producten. U kunt ons bereiken via de chat/antwoordformulier, telefoon of email.
Onze telefonische klantenservice is tijdens kantooruren te bereiken via het telefoonnummer: 0511-40 25 64
U kunt ons mailen op info@laddersenrolsteigers.nl of gebruik maken van het contactformulier op onze website